3 sn süren vs'ler mi dersin, cr'lerde 100 metre öteden nova atılması mı dersin , ice yemekten cure atmaktan skill vurmaya özlem mi dersin , wariorların leg cut ve scream vurmaktan 60 skilini vurmayı unutmaları mı dersin , Asasların minor abanarak ırkı kovaladıgına şahit olmalar mı dersin , maradonda satılmaya çalışılan ib 6 lar mı dersin ( okçuların çaresiz farkındalığı ile ) , farmda slotun vicdanına göre şansa item alınabilmesi mi dersin ne derseniz deyin. Bu db de kesinlikle bir sıkıntı var.
Bu bir eleştiri kesinlikle değil artık bu bir gerçek. Buradaki arkadaşlar bu oyunu uzun yıllardır oynayan arkadaşlar. Bu asasın attığı damagelere normal diyenler youtube 2007 videolarını açıp sağ alttan damageleri izlesinler. Bende yıllardır okçu asas oynadım ama böyle orantısızlık görmedim.
Oyunda toplu heal oynayan priest yok. 10 k yı atabilmesi için saniyenin 10 da biri kadar hesaplama yapıp 3-4 k canı olan partye o 10k yı atıp 1 kaç kişiyi kurtarabilmesi gerek atılan damageler yüzünden.
Bp olarak oynuyorum gram zevk alamıyorum maalesef pk'dan. Zevkine farma sardım vakit geçiyor.
Bir de nolife 2 asas clan var serverda. Bu arkadaşlar bu db nin virüsü. Çok zararları oldu. Yeni başlayanları oyunun ilk gününden itibaren tutunup farm yapmaya çalışanları defalarca kese kese 7/24 soğuttular millete alt f4 çektirdiler.
65 Cap'a geçerken bu damagelerin oranlarının ayarlanması gerekli.
Uzun oldu yine. Neyse bu günlere not düşmüş olduk.
Zion.