kaybedince vermiyonuz ama sizBurda atıp tutmakla olmuyor vs istiyorsanız 50gbyi hazırla dara gel.
insan ol insan gibi dersin kojiro bakar bizde yok kojiro der problem yok eyvallah ama burada yok aglama yok zırlama ben bi usulsuzluk goruyorum atıyorum sanki best playermişin gibi ötmeyin surda.Bizim yarım el tbl wh sh illagel herhangi bişey kullandığımızı kanıtlarsan bir daha TheMYKO serverında oynamıyacam birader hadi eyvallah.
Rihanna be kankacım hayirdir bile dövdü bunlari bunlar işte son dakkalarda toplanarak konusuyo işte bende sucki cevap veriyorumkaybedince vermiyonuz ama siz
Yaram felan yok dostum adabını takın.yaranmı var aslanım konusuyorsun ?
19xxlerde tokatlandığınızı ne çabuk unuttunuz ? video almadınız dimi zevkine attık zaten kankaakaybedince vermiyonuz ama siz
Zamanında kullandı 3 server önceydi adam bunu inkar da etmiyor. Senin mantığına göre Kojiro gerizekalı o zaman daha önce banladı şimdi banlamıyor tbl olduğu halde öylemi komiksin cidden . Bug diye ağlıyonuz burda geçengün bifrostta 1 buçuk saat ultima savaşı verdik charlar 70 lvl %100 den 69 a düşüyordu neredeyse ultima odasında buglu bölge var biz karuslara atak veremiyoruz ama onlar bize atak veriyorlar bizde ss alıp atıp burda ağlasaydık o zaman bug yapıyolar buglu yere geçip bize vuruyoalr diyesen harbiden dalga falan mı geçiyorsun bizimle hile ye karsıyız deyip clanında TBL den ban yemiş insanları alıp sonra kullanan şerefsizdir diyosun anlamadım bı açıklarmısın.
nerissalarla vs var murat yardım et kanka19xxlerde tokatlandığınızı ne çabuk unuttunuz ? video almadınız dimi zevkine attık zaten kankaa
Eksik mage olduğunda mage çağırmışız adamda gelmiş neyin tribindesin? kanka pk varmı adam lazımmı ??nerissalarla vs var murat yardım et kanka
ya olm senin zihniyetini harbiden varya ulen bana bak mall ben yukarıda fotograf attım sen burda vs diyorsun olum sw başında saten dövmüşüm ben suan toplama partyle oynuyorum diyorum konu dısına cıkma.burada bos muhabbetde yapma oyle egoluda konusma dal yaprak yok aglama yok zırlama yok soyle yok boyle lr novaya fr keser gibi nova düşende saten meleler haklısın broBurda atıp tutmakla olmuyor vs istiyorsanız 50gbyi hazırla dara gel.
Kendi degerini düşürdünMyko oynuyoruz item farkı lvl farkı bu tür etkenler ws lerde sonucu belli eder ben hayırdırlara tokatlandığımızı hatırlamıyorum aksien dar da tokatlarken 1like abilerini çağardılar. Şuan kendine güvenen mage yada mele leri ws ye bekleriz her zaman
zaten yazmayı öğren ilk önce saten ne nedir ? Sen flakkmı içiyorsun kardeşim nasıl bi kafa bu , daha fazla yorum atmıycam seviye yerlerde.ya olm senin zihniyetini harbiden varya ulen bana bak mall ben yukarıda fotograf attım sen burda vs diyorsun olum sw başında saten dövmüşüm ben suan toplama partyle oynuyorum diyorum konu dısına cıkma.burada bos muhabbetde yapma oyle egoluda konusma dal yaprak yok aglama yok zırlama yok soyle yok boyle lr novaya fr keser gibi nova düşende saten meleler haklısın bro