beni ilgilendiren bir kısım yok @Swollen gibi el alemin sikiyle gerdeğe mi gireyimpolemiğin içindekilerle aram hep iyi amk gözüm seni arıyor bırak şimdi maçı yaa
beni ilgilendiren bir kısım yok @Swollen gibi el alemin sikiyle gerdeğe mi gireyimpolemiğin içindekilerle aram hep iyi amk gözüm seni arıyor bırak şimdi maçı yaa
Moradondayım , göstersene bana itemlerini ? Ama hızlı ol , sağdan soldan toplamadan göster .Gec maradon amina kodugum lowu ben siz miyim tl ile item sataym 200 liraya ben senin evdekileri doyuruyorum. Satmissin diyorsun carimda oynamadigim halde 3 tane belt mevcut loglarima her turlu bakilabilir
benim post'uma bak bak sizi sattı bak bak bakbeni ilgilendiren bir kısım yok @Swollen gibi el alemin sikiyle gerdeğe mi gireyim
oğlum senin verdiğin cevaplardan ben niye bir şey anlamıyorumbenim post'uma bak bak sizi sattı bak bak bak
Sadece havladığı için anlaşılmıyor yazdıkları , kime yazdığı veya niye yazdığıoğlum senin verdiğin cevaplardan ben niye bir şey anlamıyorum
Klanındaki Keyser soze sizi satıyor bak ...oğlum senin verdiğin cevaplardan ben niye bir şey anlamıyorum
'' Adamlık '' clanındakilerle genelde nasıl muhattap oluyosun hepsi adammıdır. Adamlara genelde o.... c..... diyemi hitab ediyosun ? Her boruyu yediğinde ah şuyum olsa ah buyum olsa diyen sen ? Bu kadar konuşmayı icraata çevir. Çevrendeki insanların başarabildiği şeyleri kendine prim yaparak kullanma. Boş konuşmanın anlamı yok videondada kendin açıklamışsın kendi ağzınla. O.... c.....kları.Oo adamlik ogrenmis bizimki
bunda havlıcak tip yok anca miyavlarSadece havladığı için anlaşılmıyor yazdıkları , kime yazdığı veya niye yazdığı
okey my friendKlanındaki Keyser soze sizi satıyor bak ...
Yok moruk biz arkadaşımla Fredy_58 i oynuyoduk mageydik NeverMore clanında . Kaç yıl geçmiş aradan sürekli Nt attığımız tayfa vardı parça parça hatırlıyorum nicklerini RiberyTR vardı bide diğerleri dilimin ucunda çıkmıyor aklıma gelince yazıcam ha birde sonradan mahalleden lFuUl katılmıştı aramıza itspeed-Kopkop-llZerall-Sen Gürsu lu musun biraderim? Xıgenon günlerim canlandı bir anda
sana ayıracak zamanım yokO değilde şişmanım nerde en son cumaya gitmişti akşam namazınıda kaldı herhalde @MorbidAngelll
Oyunla bu kadar alakadar olup yorum yapıp sadece tasmanı tutan insanlarla birşeyler yapabildiğini sanan bi tek sensin be moruq.OYUNU BU KADAR CİDDİYE ALIP 0 İCRAAT YAPAN TEK CLANSIN BE MORUK
Aralarında hatırladıklarım var.SmallButEffective-Ask3rrrrr-Mete0rain-CleopatraTR-Fredy_58 tanıdık gelen varmı kardo 4MuHaHa- 4ZuHaHa -Angelsdream
@Kojiro nun yaptığı adamlıktı , merak etme açlıktan ölmezlerdi , ikincisi benim kedilerim evet senin hayatta sahip olamıycağın varlıklar , ruhsuz pezevnkAç kedilerine ver sen onu , kojiro mama yollamazsa açlıktan ölecekti hayvanlar .
Burda konu hakkında geçen suck ,adrenalin clanları gram sikimde değil keşke oynasaydık da bi yargı dağıtsaydık dedirttiniz ama .Oyunla bu kadar alakadar olup yorum yapıp sadece tasmanı tutan insanlarla birşeyler yapabildiğini sanan bi tek sensin be moruq.
Sende haklısın Şişman boğazından zaman kalmio Amkodum şişmanı seni TheMYKOya ayircagin zamani spora harcasan vermiştin 40 50 kilosana ayıracak zamanım yok