parayı verınce herşey güzelleşiyor be gülümHelal lan sana şişman ozaman sana son bir soru o takım elbiseni özelmi diktirdin?
parayı verınce herşey güzelleşiyor be gülümHelal lan sana şişman ozaman sana son bir soru o takım elbiseni özelmi diktirdin?
Kardeş o bedene parada versen bulamazsin be takım çuvaldan dikmeleri lazımparayı verınce herşey güzelleşiyor be gülüm
Bakma birdahaki server başı özel mesajdan yürür herkeze adam lazimmi die her server şişmanın yaptiği şeyNaira al bunuda yanına 2 nova atsın cocugun abileride yok canı sıkılıyor .
Hahaha reis aman almayım ya , hiç gerek yok ben iteminde değilimNECK'ine vs atalım kardeş gel buyur
1. O sizin sorununuz.1. o yazıyı yazan adam orda bile değil.
2. biz egolarımızın dışında cr yaparken karşımıza geldiğinizde kaçmayı değil denemeyi seçtik ve sürekli oynadığımız partynin dışında bi partyle.
3. Sizi bu TheMYKO geçmişinizde yatalak etmeyen kim varki bu kadar egolu konuşuyosunuz ?
Her dayak yediğinde o tbl bu tbl şu tbl diye ağlayan tssine girip sohbet ettiği adamların ' cr yapan partysini ' kestim diye burda büyüklük taslayan içlerinde beyni olan çok fazla adam olmayan bi topluluksunuz. Anadolu = Bug power
Bu arada şunuda söliyim kendi götüne güvenmeyip tsde '' kanka sizinle öylesine bi ws atalım ya bi denemelik '' diyen sen değilmiydin ?
Senin kendi videondan haberin varmı ? Tsde benmi yanlış duydum yoksa bunu inkarmı ediyosun ? Hangi boş laflardan bahsediyosun onuda anlamış değilim. Dua edinki SuckItHarder var yoksa forumunuzda pknızda boş. Biat edin , belki iyi yanımızdan faydalanırsınız.1. O sizin sorununuz.
2.Bizde has kadromuzla değildik ki bu bahanemi oyun bilmeyen adamın clanında işi ne ?
2.Sen böyle boş laflarla kendini avutmaya devam et bizde s*kmeye devam edicez.
3.Tbl dediğimiz teamlerin herkes ne olduğunu gayet iyi biliyor ve zamanında ban yediklerini ödülden men edildikleride ortada sen rahatına bak
4.Sizin gibi talia takmadık utanmadan wariorlar fr talia taktı (bizde sword yoktu)
5.Bizi vsye siz çağırdınız neyin kafasını yaşıyorsun ? Söylediklerine ilk önce kendin inanmıyorsun zavallısınız !
bu ne yüzsüzlük yiğidimSenin kendi videondan haberin varmı ? Tsde benmi yanlış duydum yoksa bunu inkarmı ediyosun ? Hangi boş laflardan bahsediyosun onuda anlamış değilim. Dua edinki SuckItHarder var yoksa forumunuzda pknızda boş. Biat edin , belki iyi yanımızdan faydalanırsınız.
Ulan İnkar etme bari be birê KAFİR !Kalabalık bir clan olduğumuz icin CR'si biten müsade ediyor diğer arkadaşların CR'lerini yapıyoruz.CR sırasında karşılaşılmış random parti ile kapışılmış.Bir anlaşma yok iddaa yok bu neyin kafası.Hadi ganza yalakanın en önde bayrak tutanı, Kamil nasıl böyle birşeye müsade ediyor?
50gbsine anlaşmalı vs gibi lanse ediyorsunuz Cok komiksiniz. Sizin kuyruk acınız ULTIMALARDAN dolayı.
https://forum.my-ko.org/threads/post-kasmaca.3154/page-894#post-91331Ulan İnkar etme bari be birê KAFİR !
yok , kargaşayı seviyorum dostum , videoyu izlemek için sırf bu konuya giriyorum , youtubede aratmıyorumhttps://forum.my-ko.org/threads/post-kasmaca.3154/page-894#post-91331
seni buraya alalım arkadaşım
SuckItHarder clanındaki en low player sensin be kardeş söyleyip kalbini kırmıyım dedim de çok boş konuşuyon. Oyun bilgisi sıffır sıffır sıffır sendeNaira al bunuda yanına 2 nova atsın cocugun abileride yok canı sıkılıyor .
Merhaba pokemon Poketopundan kactın sanırım sahibine söyle o gelsinSuckItHarder clanındaki en low player sensin be kardeş söyleyip kalbini kırmıyım dedim de çok boş konuşuyon. Oyun bilgisi sıffır sıffır sıffır sende
Ahh ahh Kiminin hoşuna kiminin BORUSUNAUlan İnkar etme bari be birê KAFİR !