BİZİM GÖKHAN LA ERDALIN SESİNİ DE DUYDUM NALET OLSUN :d
lan zübüş ben forumda kimseye eyvallah etmem hakeden hakettiği muameleyi yaparız . Bak orda video paylaşmış arkadaşım sabaha kadar toplama pt ile nt giriyoruz . hepsi dışardan adam karalama politikanı çürüttüğüm için üzgünüm ama senin içinde sponsor arayışlarına başlayalım istersen ? Tedavi olmamak suç sizin içinbenden Agressive (+1) puan şu forumda ne zaman Agressive Adına bi konu açılsa hemen kuduzlar gibi saldırıyosunuz adama ana bacı ne varsa sövüyorsunuz neden çünkü Agressive'in kimseye eyvallahı yok biz bu oyunda daha y*vşaklarınıda gördük isim vermek gibi olmasın şuan kendileri karus kralı adayı ve niceleri oyunu bıraktı Agressive'in 10'da 1'i bile etmezler oysa o adamlar, o y*vşaklara birgün forumdan küfür ettiginizi görmedim aksine bi yalakalık bi yıkama bi yağlama Adama çok söylüyorsunuz ama su oyundan kolluk yakıpta clanına dışardan adam alan solo oyuncuyu oyuna katan kaçınız var ? ne zaman görsem aynı partylerle taklıyorsunuz Agressive hep farklı adamlarla sizin gbi birbirini copcopluyanlarla oynamıyor
Bildigin gibi devam et bu kadar forum kurdu peşindeyse ulaşamadıklarındandır yada ele geçiremediklerinden konuyu açan arkadaşa gelirsek bunun yeri burası degil böyle sorunları foruma taşımasanız oyun daha eglenceli olucak
benden Agressive (+1) puan şu forumda ne zaman Agressive Adına bi konu açılsa hemen kuduzlar gibi saldırıyosunuz adama ana bacı ne varsa sövüyorsunuz neden çünkü Agressive'in kimseye eyvallahı yok biz bu oyunda daha y*vşaklarınıda gördük isim vermek gibi olmasın şuan kendileri karus kralı adayı ve niceleri oyunu bıraktı Agressive'in 10'da 1'i bile etmezler oysa o adamlar, o y*vşaklara birgün forumdan küfür ettiginizi görmedim aksine bi yalakalık bi yıkama bi yağlama Adama çok söylüyorsunuz ama su oyundan kolluk yakıpta clanına dışardan adam alan solo oyuncuyu oyuna katan kaçınız var ? ne zaman görsem aynı partylerle taklıyorsunuz Agressive hep farklı adamlarla sizin gbi birbirini copcopluyanlarla oynamıyor
Bildigin gibi devam et bu kadar forum kurdu peşindeyse ulaşamadıklarındandır yada ele geçiremediklerinden konuyu açan arkadaşa gelirsek bunun yeri burası degil böyle sorunları foruma taşımasanız oyun daha eglenceli olucak
Şair burda agressiveyi yaladığını açık olarak belirtmekte olup karus kral adayını çekemediğini kuyruk acısı olduğunu açık olarak belirtmektedir..benden Agressive (+1) puan şu forumda ne zaman Agressive Adına bi konu açılsa hemen kuduzlar gibi saldırıyosunuz adama ana bacı ne varsa sövüyorsunuz neden çünkü Agressive'in kimseye eyvallahı yok biz bu oyunda daha y*vşaklarınıda gördük isim vermek gibi olmasın şuan kendileri karus kralı adayı ve niceleri oyunu bıraktı Agressive'in 10'da 1'i bile etmezler oysa o adamlar, o y*vşaklara birgün forumdan küfür ettiginizi görmedim aksine bi yalakalık bi yıkama bi yağlama Adama çok söylüyorsunuz ama su oyundan kolluk yakıpta clanına dışardan adam alan solo oyuncuyu oyuna katan kaçınız var ? ne zaman görsem aynı partylerle taklıyorsunuz Agressive hep farklı adamlarla sizin gbi birbirini copcopluyanlarla oynamıyor
eyvallah yiğido
şöyle bir baktımda çocukmuş lan bu zamanında boşuna polemik yapmışım![]()
gırtlağına yazık yapmaşu forumda Agressive Fare surat diyenlerin ne kadar suratsız olduklarını çok iyi biliyorum her birinizi çok iyi tanıyorum başkalarına lakap bulmadan önce kendinize bi çeki düzen verin şimdi '' sen kimsin?'' 'ciler gelmeden ben kaçiyim
Balici serbest mi @KojiroYalamak
Fare Suratli
gibi absürt bel alti cümleler kurmayın, yakışmıyor.
Ek olarak burada hiç kimse birbirine sen kimsin gibi bir cümle kurmamali.
Başkan sen zamanında buna sponsor olucam dediğinde sana destek çıkmadığımız için özür dilerizYalamak
Fare Suratli
gibi absürt bel alti cümleler kurmayın, yakışmıyor.
Ek olarak burada hiç kimse birbirine sen kimsin gibi bir cümle kurmamali.
Biz oguza sövmüyoruz konuyu anlamadan yorum yapıyorsun ah be kardeşim birazda kelimelerini seçerek konuşursan daha iyi anlaşabiliriz seninleHahah ulan yurtdışına gittim oynayamıyorum ama şu konuyu gördüm çok güldümBu Aerodynamic değilmiydi her konuda agressive'i savunan laflar atan yargı dağıtan noldu patladımı biyerinde hahahah
Helal beyler siz bir clansınız düzelir aranız devam devam oğuzu savunuyodunuz şimdi sövüyosunuz iyi güldüm valla
![]()
ne zaman kime söveceğimizi sana mı sorucaz aslanımHahah ulan yurtdışına gittim oynayamıyorum ama şu konuyu gördüm çok güldümBu Aerodynamic değilmiydi her konuda agressive'i savunan laflar atan yargı dağıtan noldu patladımı biyerinde hahahah
Helal beyler siz bir clansınız düzelir aranız devam devam oğuzu savunuyodunuz şimdi sövüyosunuz iyi güldüm valla
![]()