İlk 2 hafta boyunca ? Şuan açık yaniDeğişmez aynı kalır.
![]()
+8 70 cap'le acılıyor genelde duyuru yapılır.İlk 2 hafta boyunca ? Şuan açık yani
+6'ya trinayla %66 'nın yalan olduğunu iddia ediyorum. Aksini iddia edebilecek var mı ?Değil, bir süre daha kapali kalacak. +7 ortalaması arttiğinda açıklama yapılacak
benim mesajlarima trolleme yapma+6'ya trinayla %66 'nın yalan olduğunu iddia ediyorum. Aksini iddia edebilecek var mı ?
Değil, bir süre daha kapali kalacak. +7 ortalaması arttiğinda açıklama yapılacak
Troll olduğunu bir tek Kojiro anlamışgözlerde sorun var sanırım %66 değil zaten %55 yazıyor orada..
Ya şu oranları atıp durmayın her yere. 3-5 kere anvile yolu düşen herkes anlar bu oranların komik olduğunuDeğişmez aynı kalır. +8 70 cap'le acılıyor genelde duyuru yapılır.
![]()
Nereye atılıyomuş her yer dediğin ben görmedim her yerde @fatihaltmisbir ' e cevap verdim başka yerde yazıyorsa söyle bilsin herkez.Ya şu oranları atıp durmayın her yere. 3-5 kere anvile yolu düşen herkes anlar bu oranların komik olduğunu![]()
evet. upgrade oranları konusundaki bilgilendirmede yazıyor forumda. panelden tıklayınca da aynı yere yönlendiriyor zaten. merak edenin bulması 30 saniye sürmez. sen de zaten yanlış yere odaklanmışsın; önemli olan her yere atılması değil, orda yazan oranların gerçekle alakası olmaması.Nereye atılıyomuş her yer dediğin ben görmedim her yerde @fatihaltmisbir ' e cevap verdim başka yerde yazıyorsa söyle bilsin herkez.
Seninde bi fikrin var anladım. ama yalnış fikirlere sahipsin
Oranlarda bir sıkıntı yok bence tek sıkıntı 3ten 4e gecerken bazen buga girmesievet. upgrade oranları konusundaki bilgilendirmede yazıyor forumda. panelden tıklayınca da aynı yere yönlendiriyor zaten. merak edenin bulması 30 saniye sürmez. sen de zaten yanlış yere odaklanmışsın; önemli olan her yere atılması değil, orda yazan oranların gerçekle alakası olmaması.