final yarın akşam son bir paylaşımım son kez görüceksin beni aralık inşallah askerim 1 yıl sonra 2019un başlarındaki ilk dbsinde inşallah burdayım @KojiroBundan daha iyi bir final yapacagını sanmıyorum FİNAL Olsun ne olur bu![]()
izledigin için cok teşekkür ederim f9devil videosu nedir ya biz farm videoları cekiyoruz pk videoları cekmiyoruz 2019un mart ayındaki dbsinde burdayım inşallahYaptıgın Movie lerin hiç birini beğenmedim. Ama hepsini izliyorum. Belki bi ümit f9dewil tadında bir Movie olur umuduyla açıyorum. Ama yine hüsran. Tayyip askerliği 15 sene yapsa da senı TheMYKO da görmesek
ama ne olur video çekmeizledigin için cok teşekkür ederim f9devil videosu nedir ya biz farm videoları cekiyoruz pk videoları cekmiyoruz 2019un mart ayındaki dbsinde burdayım inşallah![]()
giriş yemek programı tadında olmuşYaptıgın Movie lerin hiç birini beğenmedim. Ama hepsini izliyorum. Belki bi ümit f9dewil tadında bir Movie olur umuduyla açıyorum. Ama yine hüsran. Tayyip askerliği 15 sene yapsa da senı TheMYKO da görmesek