Evet biraz komiğimdir kanka. İnanıyorsan az önceki arkadaşa ettiğim teklif sana da geçerli.Severim güzel player güzel ekipler fakat son yazdığın fazla komik kankaaaaaaa xdxdxdxd
Evet biraz komiğimdir kanka. İnanıyorsan az önceki arkadaşa ettiğim teklif sana da geçerli.Severim güzel player güzel ekipler fakat son yazdığın fazla komik kankaaaaaaa xdxdxdxd
Yavrum haklısın fakat ben mage oynamayı bilmem komiğime giden olay tl ödülünü karşılaman felan yani xdEvet biraz komiğimdir kanka. İnanıyorsan az önceki arkadaşa ettiğim teklif sana da geçerli.
girme o zaman? melee oynayan aç köpek ama üç kuruşluk charlar ile ödüle oynayanlar player dimi xDBurada magenin mele 3 priestken bdw mapinde meleyi keseceğini idda eden ya bu oyunu bilmiyordur ya da ömrü boyunca mele oynayıp vs turnuvasından para alacak aç adamdır net
zaten mele oyuncusuyum mage oyuncusu değilim sadece realist bir playerim bütün yorumlarını okudumda şimdi sana cevap vermeye bile değmez allah sana cevap veren arkadaşlara sabır versin diyorum seninle konuşmaya bile değmez iyi forumlargirme o zaman? melee oynayan aç köpek ama üç kuruşluk charlar ile ödüle oynayanlar player dimi xD
Olmayacak şeye istediğin lafı söylersin işte, maksat o. Yalnız çoğu serverda ödülleri aldığım için beni fakir, aç diye tanımlıyorsunuz sanırım. Biz bu oyunu keyif için oynuyoruz dert para olsa 7/24 farmdan çıkmazdık, inan daha iyi geliri olur. 2 milyon np kasmak için 10k kc 50m iken her cr 40m'e war flash alıp kaç gb verdiğimizin, veya serverdaki ilk 7de7 mage master açmak için verdiğimiz kcler'in haddi hesabı yok. İnan bunlar 2m NP ödülünden daha fazla ederdiYavrum haklısın fakat ben mage oynamayı bilmem komiğime giden olay tl ödülünü karşılaman felan yani xd
senin gibi adam melee oynasa ne oynamasa ne. yallahzaten mele oyuncusuyum mage oyuncusu değilim sadece realist bir playerim bütün yorumlarını okudumda şimdi sana cevap vermeye bile değmez allah sana cevap veren arkadaşlara sabır versin diyorum seninle konuşmaya bile değmez iyi forumlar
bu kafayla devam ettiğin sürece seni oyunda daha çok öttürürler çöpçü seni xdsenin gibi adam melee oynasa ne oynamasa ne. yallah
aynen moruk öttüren öttürene. şimdi z1rlayıp köyüne dön vahhabi.bu kafayla devam ettiğin sürece seni oyunda daha çok öttürürler çöpçü seni xd
Teşekkürler SüpermenYa mage akıllı oynarsa dağılırsa ice oynarsa vb. kazanır diyecek oyuncu veya vs turnuvasını düzenleyen ekipten birileri varsa, deneyelim. Mage ile meleeyi kesebildiğini gösterirse bu vs turnuvasının ödüllerini ben karşılayacağım. (Melee çok kötü oynarsa kesilebilir, top3 meleeden biri kesilirse geçerli )
Saygılar.