O tradeyi karaktersiz adamlar trade atıp char yatırmaya çalıştıklarında kapatasın diye oluşturduklarını sanmıyorum , Slota tw çekip insanların hakkına girenlerle aynı şekilde yargılanmasını düşünmekteyim. @Kojiro
Hala bus diyo adama ya, clanındaki adam adama ana bacı kaymış kullandığın kelimelerde çok ağır diyosun hakikaten ar yok mu sizde yahut haya? Birazcık kızarmıyo mu yüzünüz şu yorumu dahi yaparken. Şaka mısınız siz?
Hala bus diyo adama ya, clanındaki adam adama ana bacı kaymış kullandığın kelimelerde çok ağır diyosun hakikaten ar yok mu sizde yahut haya? Birazcık kızarmıyo mu yüzünüz şu yorumu dahi yaparken. Şaka mısınız siz?
ben öyle sürekli yeni ortamlara girmiyorum loading ve 1likemy iki clanlada yıllardır muhabbetim var biri olmaz diğeriyle oynarım bunun yalamayla alakası yok başkalarını kendinle karıştırma
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.