Server Devamlilik Sorunu

TheMYKO | Knight Online | MYKO | PRIVATE SERVER
One of the most popular MYKO PvP Server of all time
Are you ready to TheMYKO LUNA?
New World Luna 20 September

lamp

Level 60
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Nov 17, 2016
162
39
80,524,950
3,085
yaklasik 1-1,5 yildir bi kac tane TheMYKO serverinde oynadim serverin 2 ay gibi bi omru olmasi konusunda bi kac gorusum var buna katilabilirsiniz veya katilmayabilirsiniz bu basligi ne oyuncu bazinda neden oyun yonetimi bazinda suclamalar yapmak icin degil gidisatin boyle olursa insanlarin artik bu tek duzelikden bunalip zevk almayi birakmaya basladigi icin yaziyorum

arkadaslar bildigimiz gibi TheMYKO tartismasiz en kaliteli myko ya da en azindan benim bildiklerim arasinda en kalitelisi bunun bu gunlere gelmesinde @Kojiro ve calisma arkadaslarinin emekleri saatlerce kafa patlatmalarinin sonucu oldugu icin oncelikle onlara bi tesekkur ederim. Buna ek olarak olayin kojiro tarafinda ticari bir gudu tasimasinin benim bakis acimda herhangi bir problem tasimadigini da soylemek isterim yani sonucta yillarca harcanmis bir emek var ve bu emegin bir karsiligi olmali , oyunun kojiroya gelir saglamasini soylemem kesinlikle para tuzagina donustu acma kapama gibi geyiklere girmek degil oyuzden lutfen yanlis anlamayin.

standartlasan forumda artik kabak tadi vermeye baslayan tartismalar yeni server fragmaninin gelmesiyle beraber yine ateslendi bi kesim TheMYKO zor olur boyle cok user var ama eskiden daha zevkliydi mykonun dogasina kolaylik aykiri derken baska bir kesim boyle olmali cunku diger oyuncular tutunamiyor kucuk belki % 20 lik bir kesimin eglenmesi icin diger insanlarin harcanmasinin yanlis oldugunu soyluyor aslen tartismalarda dogal olarak burdan cikiyo. benim fikrimi soracak olursaniz 2 tarafinda en ufak bir yanlis gorus BILDIRMEDIGINI dusunuyorum savlarinda kesinlikle haklilar, ama eger iki tarafda tamamen zit seyleri savunurken ikisine de kesinlikle hakli demek de kesin bir mantik hatasi ben sorunun tamamen farkli bir bakis acisiyla cozume ulasacagini dusunuyorum uzun uzun yazmama sebep olan goruse gelecek olursak,

TheMYKO rahatlikla item bulup ilk gun dahil olmak uzere rahatlik yasadigim serverlerde oldu ote yandan tutunamadigim serverlerde oldu yani hem guzel teamlerle oynadim hemde teamsiz oynayip kalabaligin arasinda kayboldum yani bu demek oluyorki iki tarafinda goruslerini biliyorum ya da en azindan kendi capimda anladigimi saniyorum,

ilk once tutunan ekiplerde gecirdigim zamanlardan bahsedersek oyunu birakmamin sebebi 15-20 gun araligindan sonra oyunun benim eglendigim etkisini kaybediyor olmasi yani soylemek istedigim oyun tek duze hale geliyor hep ayni seyleri yapip benzer sonuclar alip duruyorum yani sonucta bu bi oyun ve benim zaman harcagidimda karsiliginda eglenceli vakit gecirmem gerek e bu olmamaya basladigi zaman server zaten 1 ay daha gider hem ben bi ara vermis olurum zaten assa yukari 1-2 ileride gelecek servere daha hevesli olurum bakis acisi aliyo ve birakiyorum ote yandan,

tutunamayan bakis acisinda eli yuzu duzgun ekiplerin hemen hallettigi problemleri benim halletmem ve pk atip zevk alma evresine gelmem yaklasik 20-25 gun suruyo * burda demek istedigim pk ya cikamama degil etki acisindan team oyuncusu kadar pk da etkili olabilme durumu* e boyle olunca bakiyorumki zaten serverde azalma var yine bi birakma ve oyunun teami olan kisilere karsi pozitif avantajindan dolayi hevesimi yitiriyorum ondan sonrada zaten bukadar zaman ugrastim olmadi ugrasmaya devam etsem e server en fazla 1 ay 1 bucuk ay daha gider degmez diyip birakiyorum.

eger bunun benim bakis acimdaki cozumune gelirsek , bence server kapanmamali . Nasil yani kapanmamali? soyle, mesela yeni acilacak serverin adi x olsun , x bittikden sonra acilacak serverin adi da y olsun y serveri acilacagi zaman x kapanmasin boylece oyuncular biraktilari yerden donebileceklerini bilsinler yani sonucta uskoda hali hazirda yapilan sistem ve goruyoruzki oyuncular az olsada devam ediyor cunku herkes kalabalik agzina kadar dolu karambol pk sini sevmiyor bazilarida daha az oyuncu ile daha taktiksel pk atmayi seviyor ki bence gayet mantikli. yani x acilir kapanmaz sonra y acilir sonra z mi acmak istiyorsunuz ozaman x ve y yi birlestirirsiniz oyuncular ordan devam eder hali hazirda usko bunu yapiyor ve rosetta destan gibi serverler bir cok oyuncuya hizmet veriyorlar.

neyse o kismi atlayip ise finansal acidan bakarsak tabi en usttede soyledigim gibi burasi hayir kurumu degil sonucta fiziksel olmasada sanal bir isletme, kojiro gelirinde tabiki dusus yasayacak yani yeni servere daha az insan baslar ve eski serverrinde kalmaya devam edenler olursa kc satisi tabiki dusecek bununda onune gecmek icin kc itemlerini *premium,sc vsvs.* leri pazardan cekip hatta belki aylik belli bir miktar odeme zorunluguna donulebilir yani ilk actiginda 50 tl yatirdigini varsayarsak aylik olarak devam edebilmek icin 30tl 30 tl vermek zorunda olmak gibi neyse konuyu daha fazla uzatmadan bir sona bagliyorum ve hepinizden hem oyuncu hemde yonetici olarak bunu degerlendirmenizi istiyorum yazdiklarimi sacma bulanlar tabiki olacaktir polemik veya suclama amaci gutmuyorum amacim sadece goruslerimi bildirmek

umarim okursunuz uzun oldu biraz :D
 
  • Like
Reactions: theory

evildark

Level 60
7 Yıllık Üye
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Feb 25, 2015
63
6
78,205,050
758
Hocam bazı dediklerine katılıyorum fakat her iki tarafıda haklı buluyorum demişsin.Ortada 1 dünya server var kolay olmasını isteyen grup gidip homeko veya light farm biyerde oynıyabilir.Eskiden daha güzeldi kesinlikle.Belirli başlı takımlar vardı hepside myko oyuncusuydu.Tabiki @Kojiro kendi açısından daha kazançlı şeyler yapabilir o yüzden light farm havasındadır TheMYKO son 2-3 senedir.Fakat sunu belirtmek istiyorum bizim gibi bu oyunu oynayan myko oyuncuları suanki sistemden memnun değil.
 
  • Like
Reactions: MartinIvanoV

lamp

Level 60
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Nov 17, 2016
162
39
80,524,950
3,085
farkindayim aslen gelmek istedigim sey serverin zor olmasi gerektigi ama kapanmayacak bi sistemle uzun omurlu olacagi icin solo takilmaya gelecek adamda herhangi bir geri dusme kaygisi icerisinde dusmeyecek zaten item yapicam eventlerden bilmemneden e sw de kapanmicak diye dusunup birakmayacak

not: uzun uzun yazinca basini sonunu karistirmisim bunu yazmamisim :D
 

evildark

Level 60
7 Yıllık Üye
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Feb 25, 2015
63
6
78,205,050
758
dostum iki server açılma durumu uzun süreli olamıyor TheMYKO düzeyindeki bi serverın bize sunulabilmesi için burak pahalı bi sunucu kullanıyor yani kapanmayan ve ardı ardına gelen serverlar işini kaldırmayacağını düşünüyorum en azından kar-zarar olarak.
 

DouglasStamper

Level 60
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Jun 15, 2015
160
156
82,844,850
764
Bana göre serverın devamlılığını etkileyen faktörleri birbirini besleyen iki nedende toplanabilir.

1-

Knight Online 2000li yılların başlarında sürülmüş 10 seneden fazladır oynanan bir oyun. Artık oyunun her türlü açığı, bugları, mekanikleri biliniyor. Knight Online yeni nesile pek hitap eden oyun değil bu oyunu oynamaya devam eden insanların %80i zaten daha öncesinde yeteri kadar tecrübe edinmiş, bu oyunu oynamak zevk aldığı için oynamaya devam eden insanlar. Hal böyle olunca kimse oyunu oynarken bocalama yaşamıyor. Kimse 40 level oldum ne yapmalıyım diye bir boşluğa düşmüyor. Oyunda yeni bir macera arama ihtiyacı olmadığı için sunulan şeyleri çabuk tüketiyoruz. Bundan seneler önce el yordamıyla yolumu bulmaya çalışırken şimdi belli bir seviyeye kadar yapacağım şeyler birer refleks olmuş.

2-

Tüketeceğimiz şeylere ulaşımımız kolaylaştı. Bowl dönmek, exp kasmak, farm yapmak gibi aktivitelerde eskisinden daha az süre geçirmemiz yeterli oluyor. Artık saat 21.00da açılan serverda sabaha kadar exp sc basıp 60 levelı anca olmuyoruz. Exp kasmayı hızlı tüketiyoruz. Artık master açmak için saatlerce bowl dönmüyoruz. CRler bu itemleri atıyor. Artık Shard-Raptor ulaşılması için fazla emek harcanması gereken itemler değil. Geçmişe göre daha kolay olması oyunda PK dışında vakit geçirebileceğimiz aktivitelerde geçen zamanı azaltıyor. PKlar da her ne kadar aksi için uğraşılsa da yoğunluklu olarak CR zamanı olduğu için insan bunalıyor.

Ben lamp'in de dediği gibi hem team ile hem de solo oynadım. TheMYKO ismini kalitesini kanıtlamış bir myko server. Oyuna solo başlayan her oyuncu eğer random şekilde servera ulaşmadıysa kendisini neyin beklediğinin farkında. Solo başlayan bir oyuncu da kendisine buna göre strateji çiziyor. Evet daha organize şekilde oynayan team oyuncularından geri alıyor ama bu zaten göze aldığı bir risk oluyor. Solo oynayan bir oyuncuyu bıraktıran şey ;exp kasma, basit şekilde farm yapma, master açma gibi şeyleri hızlı tüketip tek başına yapabileceği başka bir şey kalmadığı için sıkılması oluyor.

Eskiden açılış userı 3 haneli sayılarda olur ama o 3 haneli user oyunu haftalarca oynardı. Şimdi binlerce kişinin oynadığı, insanların doluluktan servera giremediği oyun sadece 1 ayını diri şekilde geçiriyor.

Bana göre çözüm aktivitelerin hızlı tüketilmesini ve sıradanlaşmasını engellemektir. Master itemi drobu düşürülmüş ve sıklığı azaltılmış CR, Zorlaştırılmış EXP ve İtem Dropları oyuncuları daha diri tutacaktır.

Oyunda her aşamada farklı bir zevk var. Bir asas için ilk 55 olup pk atmak da bir zevktir. Magelerin 45 pksı atması da zevktir. Biz bu aşamaları atladığımızdan oyunun bize sunacağı zevkleri çok hızlı bitiriyoruz. Sıradanlaşmaya başlayan her şey de sıkıcılaşıyor.
 

GNOL

Level 60
7 Yıllık Üye
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Dec 20, 2014
407
319
155,799,600
8,960
Hocam bazı dediklerine katılıyorum fakat her iki tarafıda haklı buluyorum demişsin.Ortada 1 dünya server var kolay olmasını isteyen grup gidip homeko veya light farm biyerde oynıyabilir.Eskiden daha güzeldi kesinlikle.Belirli başlı takımlar vardı hepside myko oyuncusuydu.Tabiki @Kojiro kendi açısından daha kazançlı şeyler yapabilir o yüzden light farm havasındadır TheMYKO son 2-3 senedir.Fakat sunu belirtmek istiyorum bizim gibi bu oyunu oynayan myko oyuncuları suanki sistemden memnun değil.
Çünkü asıl mykocuların istediği şu ben herkesden önce ilerliyeyim herkesi devriyeyim o zevki yaşayayım benim gibi olanlarlada kıyasıya kapışayım. Örneğin bir zamanlar siz Eviller ve HeyBro'ların kapışması gibi sadece örnek gösteriyorum. İşin aslında gelirsek bende zor olsun bende yapabilirsem benden yavaş güçsüz olan kişilere gücümü göstereyim istiyorum.

Kalıcılık için diyeceğim şey ise pvp bir serverin kalıcılık ömrünün bence en uzunu TheMYKO'dur. İnsanların önüne tonlarca fırsat sunuluyor. Bırakıp gidiyolar hepsi bu yıllardır o kadar şey denendi sonuçlar aynı ama umarım daha uzun daha soluklu olur. Bir çoğunuza saçma gelicektir ama oyunu iyice ezberledik ne yapmamız gerektiğini çok iyi biliyoruz bunlarında değişmesi lazım bir 80 lvl pacth görmek isterim TheMYKOda çok değişik sonuçlar çıkartabilir ortaya
 

RazorChallenger

Level 60
7 Yıllık Üye
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Oct 29, 2015
374
183
119,474,850
3,807
GNOLUN dedigine katılıyorum zor olmasının belirli başlı kemik kadrosunu kurmuş clanların zevk aldığı bir oyun dışından hiç bir espirisini göremedik zamanında, onlar droplar czde onlar oynar piyasayı onlar kurar clanlara adam alınmaz exp kasılmaz czde vs. Gibi fakat görmen gerekir TheMYKOnun solo oyuncusu çok fazla herkesin bowl dönebildigi farklı clanların kurulabildigi, ekiplerin czde savaşa bildiği güzel bi oyun içindeyiz. TheMYKOda sürekli bi sitem söz konusu. Yöneticininde belirttigi gibi yenilikçi bir mykoda oynuyoruz o yüzden eski mantığın dışına çıkmalısınız biraz ,etkinlikler degişebilir ödüller tek seferde degilde para şekline çevirilip cswlere yayılabilir , tek csw de değilde bir kaç cswde dağıtılabilir, 1w1 2w2 8w8 gibi etkinlikler olabilir ödüller böyle dagıtılabilir belki.

Sözüm kimsenin şahsına değil fakat oyunu bırakanlar genelde hep populer olan ekipler oluyor, server gene bitti isyanınıda genelde hep onlar yapıyor..
 
Last edited:

Kayu

Level 60
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Jan 25, 2015
170
76
81,929,100
2,420
Çünkü asıl mykocuların istediği şu ben herkesden önce ilerliyeyim herkesi devriyeyim o zevki yaşayayım benim gibi olanlarlada kıyasıya kapışayım. Örneğin bir zamanlar siz Eviller ve HeyBro'ların kapışması gibi sadece örnek gösteriyorum. İşin aslında gelirsek bende zor olsun bende yapabilirsem benden yavaş güçsüz olan kişilere gücümü göstereyim istiyorum.

Kalıcılık için diyeceğim şey ise pvp bir serverin kalıcılık ömrünün bence en uzunu TheMYKO'dur. İnsanların önüne tonlarca fırsat sunuluyor. Bırakıp gidiyolar hepsi bu yıllardır o kadar şey denendi sonuçlar aynı ama umarım daha uzun daha soluklu olur. Bir çoğunuza saçma gelicektir ama oyunu iyice ezberledik ne yapmamız gerektiğini çok iyi biliyoruz bunlarında değişmesi lazım bir 80 lvl pacth görmek isterim TheMYKOda çok değişik sonuçlar çıkartabilir ortaya
GNOLUN dedigine katılıyorum zor olmasının belirli başlı kemik kadrosunu kurmuş clanların zevk aldığı bir oyun dışından hiç bir espirisini göremedik zamanında, onlar droplar czde onlar oynar piyasayı onlar kurar clanlara adam alınmaz exp kasılmaz czde vs. Gibi fakat görmen gerekir TheMYKOnun solo oyuncusu çok fazla herkesin bowl dönebildigi farklı clanların kurulabildigi, ekiplerin czde savaşa bildiği güzel bi oyun içindeyiz. TheMYKOda sürekli bi sitem söz konusu fakat nedense ilk oyunu bırakan o kemik team ve o çok konuşanlar oluyor nedense. Yöneticininde belirttigi gibi yenilikçi bir mykoda oynuyoruz o yüzden eski mantığın dışına çıkmalısınız biraz ,etkinlikler degişebilir ödüller tek seferde degilde para şekline çevirilip cswlere yayılabilir , tek csw de değilde bir kaç cswde dağıtılabilir, 1w1 2w2 8w8 gibi etkinlikler olabilir ödüller böyle dagıtılabilir belki.

Sözüm kimsenin şahsına değil fakat oyunu bırakanlar genelde hep populer olan ekipler oluyor, server gene bitti isyanınıda genelde hep onlar yapıyor..
zor olması oyunun ömrünü kısaltıyorsa madem TheMYKOnun ilk serverları neden çok tutuldu ve 3-4 ay devam etti özellikle supreme maiza gibi serverlar kişisel görüşüm oyunun ömrü yenilik adı altında getirilen gereksiz eventlarla kısaldı zorluk faktörünün çok önemli olduğunu düşünmüyorum server ömrü için
 

MartinIvanoV

Level 60
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Dec 19, 2014
605
179
158,363,700
1,933
Çünkü asıl mykocuların istediği şu ben herkesden önce ilerliyeyim herkesi devriyeyim o zevki yaşayayım benim gibi olanlarlada kıyasıya kapışayım. Örneğin bir zamanlar siz Eviller ve HeyBro'ların kapışması gibi sadece örnek gösteriyorum. İşin aslında gelirsek bende zor olsun bende yapabilirsem benden yavaş güçsüz olan kişilere gücümü göstereyim istiyorum.

Kalıcılık için diyeceğim şey ise pvp bir serverin kalıcılık ömrünün bence en uzunu TheMYKO'dur. İnsanların önüne tonlarca fırsat sunuluyor. Bırakıp gidiyolar hepsi bu yıllardır o kadar şey denendi sonuçlar aynı ama umarım daha uzun daha soluklu olur. Bir çoğunuza saçma gelicektir ama oyunu iyice ezberledik ne yapmamız gerektiğini çok iyi biliyoruz bunlarında değişmesi lazım bir 80 lvl pacth görmek isterim TheMYKOda çok değişik sonuçlar çıkartabilir ortaya
GNOLUN dedigine katılıyorum zor olmasının belirli başlı kemik kadrosunu kurmuş clanların zevk aldığı bir oyun dışından hiç bir espirisini göremedik zamanında, onlar droplar czde onlar oynar piyasayı onlar kurar clanlara adam alınmaz exp kasılmaz czde vs. Gibi fakat görmen gerekir TheMYKOnun solo oyuncusu çok fazla herkesin bowl dönebildigi farklı clanların kurulabildigi, ekiplerin czde savaşa bildiği güzel bi oyun içindeyiz. TheMYKOda sürekli bi sitem söz konusu. Yöneticininde belirttigi gibi yenilikçi bir mykoda oynuyoruz o yüzden eski mantığın dışına çıkmalısınız biraz ,etkinlikler degişebilir ödüller tek seferde degilde para şekline çevirilip cswlere yayılabilir , tek csw de değilde bir kaç cswde dağıtılabilir, 1w1 2w2 8w8 gibi etkinlikler olabilir ödüller böyle dagıtılabilir belki.

Sözüm kimsenin şahsına değil fakat oyunu bırakanlar genelde hep populer olan ekipler oluyor, server gene bitti isyanınıda genelde hep onlar yapıyor..
Öncelikle düşünceniz yanlış.. Bu bir takım oyunu herkes eşit bir şekilde başlıyor . Önce ilerleyip herkesi devirmek tabiki zevkli ama hiç kimseye de tutup ta wariorlarımızla tek atamadık geçen serverdeki gibi. İnsanlar ağlayıp ta alt f4 atmıyolardı oyuna. Eviller in bazıları item olarak bizimle eşitti hatta bizden üstünleri vardı fakat bireysel oyunculuk bazen etken ve cesaret adamların mageleri bizimle kafa kafaya ws girdiler yarım saat kapıştık. Npt olmalarına rağmen zevk almaya baktılar bu serverde ben başka bir takım göremiyorum cesaretli magelerden hepsinin kafa yapısı aynı vur geri çık ... Ayrıca clana adam almıyorlar falan diyosunuz eviller de bizde clana adam alıyorduk . Fırsatları değerlendirmesini bileceksiniz adamı pt ye alıp salak saçma oynayan kafasına göre takılıp komut dinlemeyen adamı tabiki clana almayız. Ama sanki sürekli bizimle oynamış gibi oynayan arkadaşları ya bu adamı clana alalım demişizdir yada sürekli boşluk olunca aramıza çağarıp oynatmışızdır. HeyBro ya bende bu şekilde girdim örneğin . Ağlamak çözüm değil arkadaşlar :)
 

maw00

Level 60
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Jun 25, 2015
113
203
83,913,225
1,209
Bence TheMYKOda tek sıkıntı oyuncunun 1 gün hatta yarım gün oyuna giremediğinde aşşşşırı derecede geri kalması.Serverin çok hızlı ilerlememesi gerekiyor
 
  • Like
Reactions: HELLOBITCHES

MorbidAngel

Level 60
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Aug 4, 2017
241
126
83,913,225
2,153
Öncelikle düşünceniz yanlış.. Bu bir takım oyunu herkes eşit bir şekilde başlıyor . Önce ilerleyip herkesi devirmek tabiki zevkli ama hiç kimseye de tutup ta wariorlarımızla tek atamadık geçen serverdeki gibi. İnsanlar ağlayıp ta alt f4 atmıyolardı oyuna. Eviller in bazıları item olarak bizimle eşitti hatta bizden üstünleri vardı fakat bireysel oyunculuk bazen etken ve cesaret adamların mageleri bizimle kafa kafaya ws girdiler yarım saat kapıştık. Npt olmalarına rağmen zevk almaya baktılar bu serverde ben başka bir takım göremiyorum cesaretli magelerden hepsinin kafa yapısı aynı vur geri çık ... Ayrıca clana adam almıyorlar falan diyosunuz eviller de bizde clana adam alıyorduk . Fırsatları değerlendirmesini bileceksiniz adamı pt ye alıp salak saçma oynayan kafasına göre takılıp komut dinlemeyen adamı tabiki clana almayız. Ama sanki sürekli bizimle oynamış gibi oynayan arkadaşları ya bu adamı clana alalım demişizdir yada sürekli boşluk olunca aramıza çağarıp oynatmışızdır. HeyBro ya bende bu şekilde girdim örneğin . Ağlamak çözüm değil arkadaşlar :)
Knk yala yala eskiden npt bile olsa kapışıyor demişsin knk hep nokta aynı yere geliyor lr tutuyordu 8 kişilik melede en az 1 2 oyuncu saf dışı kalıyordu 3 4 saniye şuan magenin vur çık yapmasından başka bir şansı yok 1 tane nowa var ben 8 ws 8 olarak konuşuyorum tek modada düşerse prty ne ala ama nadir anca bot prty olması lazım sen satafla 400 600 max vuruyorsun adam sana 1500 vuruyor z gelen tek gidiyor nerde kalabalık mage vur kaç başka çaresi yok
 

MartinIvanoV

Level 60
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Dec 19, 2014
605
179
158,363,700
1,933
Knk yala yala eskiden npt bile olsa kapışıyor demişsin knk hep nokta aynı yere geliyor lr tutuyordu 8 kişilik melede en az 1 2 oyuncu saf dışı kalıyordu 3 4 saniye şuan magenin vur çık yapmasından başka bir şansı yok 1 tane nowa var ben 8 ws 8 olarak konuşuyorum tek modada düşerse prty ne ala ama nadir anca bot prty olması lazım sen satafla 400 600 max vuruyorsun adam sana 1500 vuruyor z gelen tek gidiyor nerde kalabalık mage vur kaç başka çaresi yok
şuan öyle zaten geçen sv devam ederken yorum bırakmıştım mage damage sorunları ile ilgili konuya. 1 pt değil 2 pt mage 1 pt mele ile ws ye giremez bu şartlarda :D maiza apollon zamanı geri gelirse zevkli olcak sv
 

RazorChallenger

Level 60
7 Yıllık Üye
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Oct 29, 2015
374
183
119,474,850
3,807
Öncelikle düşünceniz yanlış.. Bu bir takım oyunu herkes eşit bir şekilde başlıyor . Önce ilerleyip herkesi devirmek tabiki zevkli ama hiç kimseye de tutup ta wariorlarımızla tek atamadık geçen serverdeki gibi. İnsanlar ağlayıp ta alt f4 atmıyolardı oyuna. Eviller in bazıları item olarak bizimle eşitti hatta bizden üstünleri vardı fakat bireysel oyunculuk bazen etken ve cesaret adamların mageleri bizimle kafa kafaya ws girdiler yarım saat kapıştık. Npt olmalarına rağmen zevk almaya baktılar bu serverde ben başka bir takım göremiyorum cesaretli magelerden hepsinin kafa yapısı aynı vur geri çık ... Ayrıca clana adam almıyorlar falan diyosunuz eviller de bizde clana adam alıyorduk . Fırsatları değerlendirmesini bileceksiniz adamı pt ye alıp salak saçma oynayan kafasına göre takılıp komut dinlemeyen adamı tabiki clana almayız. Ama sanki sürekli bizimle oynamış gibi oynayan arkadaşları ya bu adamı clana alalım demişizdir yada sürekli boşluk olunca aramıza çağarıp oynatmışızdır. HeyBro ya bende bu şekilde girdim örneğin . Ağlamak çözüm değil arkadaşlar :)

söylediklerinin kale alınması için öncelikle üslubunu düzeltmen gerekiyor. ağlamak çözüm değil ? kavgacı ve çirkef bi kişiliğe sahip olduğunu hemen belli etmemelisin. insanlar kendi düşüncelerini belirtiyor hemen olay çıkarmaya yer arama lütfen.
 
Last edited:

lamp

Level 60
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Nov 17, 2016
162
39
80,524,950
3,085
konunun butunlugunden sapmadan tekrar bi hatirlatma yapayim arkadaslar bence insanlarin devamliligini saglayabilmesi icin serverin kapanmamasi gerekiyor yani server zor olsun veya olmasin oyuncu sunucunun kapanmayacagini , oyuncu azalmasi durumunda ileri zamanda birlestirme islemi yapilacagini bilmeli, yani bu olabilirmi teknik olarak bilemiyorum ama kojiro gelip yorumlari okuduktan sonra bi aciklama yapacaktir diye umuyorum
 

GNOL

Level 60
7 Yıllık Üye
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Dec 20, 2014
407
319
155,799,600
8,960
konunun butunlugunden sapmadan tekrar bi hatirlatma yapayim arkadaslar bence insanlarin devamliligini saglayabilmesi icin serverin kapanmamasi gerekiyor yani server zor olsun veya olmasin oyuncu sunucunun kapanmayacagini , oyuncu azalmasi durumunda ileri zamanda birlestirme islemi yapilacagini bilmeli, yani bu olabilirmi teknik olarak bilemiyorum ama kojiro gelip yorumlari okuduktan sonra bi aciklama yapacaktir diye umuyorum
Bunu yapabilecek tek platform TheMYKO bende katılıyorum bazı şeylerde ilerleme kat etmesi için eski serverların kapatılmaması görüşündeyim

Ayrıca bazı zeka sorunları yaşayan arkadaşlara cevap verip bu konunun polemiğe dönmesini sağlamayalım arkadaşlar
 

Partizan

Level 60
7 Yıllık Üye
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Mar 9, 2017
125
80
79,792,350
1,952
ne kadar seviyeli bi tartışma ortamı =D keşke hep böyle devam etse.

bu arada benim fikrim, CR, bdw türevi etkinliklerden master itemlerinin kaldırılması, sadece sc - kc gibi dropların atması. Sadece bu ufak değişiklik bile oyuna keyif getirecektir.
 

MartinIvanoV

Level 60
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Dec 19, 2014
605
179
158,363,700
1,933
söylediklerinin kale alınması için öncelikle üslubunu düzeltmen gerekiyor. ağlamak çözüm değil ? kavgacı ve çirkef bi kişiliğe sahip olduğunu hemen belli etmemelisin. insanlar kendi düşüncelerini belirtiyor hemen olay çıkarmaya yer arama lütfen.
Bunu yapabilecek tek platform TheMYKO bende katılıyorum bazı şeylerde ilerleme kat etmesi için eski serverların kapatılmaması görüşündeyim

Ayrıca bazı zeka sorunları yaşayan arkadaşlara cevap verip bu konunun polemiğe dönmesini sağlamayalım arkadaşlar
Gerizekalı arkadaşlarım öncelikle amacım polemik değil gnol şebeleği götün kalkmasın muhattabım değilsin zaten.İnsan gibi durumu izah ettim orda bi ithamda bulunmuşsunuz. Eskiye dönmek istememizin amacı userleri ezmekmiş vs vs . Biz np ile kral olunan dönemde bile elimizden geldiğince insanlara yardımcı olduk halen de oyunda beni görünce pm atıp hal hatır soran item veren adamlar var zamanında yardımcı olmuştun diye. Zihniyetinizi değiştirin .. Bu tarz salak saçma görüşlerinizi clan kurup item çalan , Boss lara db atıp tüyen elemanlara kullanırsanız daha faydalı olabilirsiniz. He şuda bi gerçek ister eskiye dönsün ister bu şekil devam etsin biz zaten istediğimizi ezeriz fazla sıkıntı etmeyin yani :)
 

evildark

Level 60
7 Yıllık Üye
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Feb 25, 2015
63
6
78,205,050
758
Knk yala yala eskiden npt bile olsa kapışıyor demişsin knk hep nokta aynı yere geliyor lr tutuyordu 8 kişilik melede en az 1 2 oyuncu saf dışı kalıyordu 3 4 saniye şuan magenin vur çık yapmasından başka bir şansı yok 1 tane nowa var ben 8 ws 8 olarak konuşuyorum tek modada düşerse prty ne ala ama nadir anca bot prty olması lazım sen satafla 400 600 max vuruyorsun adam sana 1500 vuruyor z gelen tek gidiyor nerde kalabalık mage vur kaç başka çaresi yok
dostum lr konusunda haklılıkların var ama o kamillerin takımıda özellikle pri ve magelerine lr talia takardı bunu suclamak için söylemiyorum lrye karşı buda bir yöntem.2. olarak suan bi magenin warriora 800-850 vurdugunu düşünürsek stafında 300 suanki TheMYKOda 1 melee teamin mage teamin karşısında durma şansı oldugunu pek düşünmüyorum en azından işini doğru yapan bi mage teamin karşısında.Bizim kamillerle kapıştıgımız zamanki nova damageleri 500-600 arasıydı ve staf damagesi 150ydi.Bak bu videoda yaklasık 10-15dk kesiliyoruz ama yine suanki serverlara göre zevkliydi anlatmak istediğim bu :)