Onca Saat Lunar War Bekle Olana Bak :)

TheMYKO | Knight Online | MYKO | PRIVATE SERVER
One of the most popular MYKO PvP Server of all time
Are you ready to TheMYKO LUNA?
New World Luna 20 September

KinqArchery

Level 60
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
May 27, 2017
28
2
78,052,425
38
şahsen artık ben cr saatlerinde giriyorum sadece oyuna pk atıyor cıkıyorum okcularla :D
 
  • Like
Reactions: Fragma

>BORNTOKILL<

Level 60
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Jul 2, 2015
804
715
235,164,600
5,859
knka milletin işi gücü var o saat o savaşın olması bile tam bir sıkıntı zaten normal yani userler yeni sw görünce kacıyorlar direk sanki farklı bir şey olcak gibi adam gibi oynasalar bu sw 5 6 ay güzelce gider.+8 itemler ve cs gibi droplar useri ve serverin ömrünü belirledi resmen :)
 
  • Like
Reactions: Fragma

JanMateiko

Level 60
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
May 13, 2017
36
12
78,205,050
108
upgrade orani dusuk olur 2 sayfa md yakar 1 tane mi gecmez diye soylenir oyunu birakirlar
pkda torlu 1300 yerler bu adamlar gmnin arkadasi item destegi yapiliyo diye soylenir oyunu birakirlar
'bu ne daha 65 olamadan meydan +8 item kaynar oldu bu saatten sonra oynanmaz' der soylenirler oyunu birakirlar
ekran bugu var adamlari czde goremiyoruz kafamiza biyerden nova geliyo derler oyunu birakirlar (Bu konuda haklilar ama)

serverin omrunu bu gibi unsurlar belirliyo aslinda ben tbl falan olaylarina pek inanmazdim ama gozumle gorunce hak verdim isin icine bu tarz seyler girince ister istemez sonuc kacinilmaz oluyo.
 

ApacheKiNG

Level 60
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
May 30, 2016
376
452
155,921,700
2,601
Kendimiz oynuyoruz kendimiz bırakıyoruz ne bir itemle nede vurulan Damagelerle Alakası var TheMYKO oynıyanlar bilirler eskiden bu kadar item yoktu TheMYKOda
Upgrade ve item droplanmazdı, Eskiden Golem türlerinden +6 Chitin set yapılır Ghost Warriorlardan +9 takı yapılır 2 ay pk atılırdı, şuan birçok myko server böyle, TheMYKO myko anlayışına farklı bir boyut kazandırdı sanırım userler bu yeni sistemi beceremediler, saatlerce Boss kovalamak item farmlamak zor geldi sanırım +8 item basana saygı duymak yerine imrendiler ellerinden olanı bastılar ve sonra sonucu hüsran, he bide şöyle bi kitle var günlerce boss kovalayıp farm yapıp herşeyini yaptıktan sonra user kalmadı mantıgı ile oyunu bırakan amacı ne oldugu belli olmıyan arkadaşlarda mevcut
 

KinqArchery

Level 60
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
May 27, 2017
28
2
78,052,425
38
hb dol vb. itemler TheMYKO için çok büyük itemlerdi ama artık yeni sistemle çöp item olmaya aday bazı itemler.
 

4RedBaroN

Level 60
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Jun 15, 2017
9
2
78,021,900
46
Herşey bizde bitiyor afedersiniz sağa sola *** baş atmadığımız sürece bu serverin müddetini biz belirleriz.
Bu TheMYKO sıradan home ko değil bir birimize ufak çaplı kenetlenip, sağa sola servera bok atmadan serveri ayakta tutmaya gayret göstermeliyiz.
Ve biraz da sabırlı olmalıyız.
Hepinizden aynı sabrı ve hassasiyeti bekliyorum arkadaşlar.
Bu konu çok gereksiz bir konu mesela, savaşı beklemişsin 20 kişi varmış geçin bu işleri kardeşim, evvelsi gün gece savaşında rankta 1k np ile 80.ydim.
Yapmayın böyle şeyler birbirimize ve bu server'a sahip çıkalım ki akşam işten geldiğiniz de yada günün stresini atmak istediğiniz de girecek bir yerimiz stres atip eğleneceğimiz ufak çaplı bir hobimiz olsun.
 
  • Like
Reactions: ApacheKiNG

blackjack

Level 60
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
May 21, 2017
3
3
78,021,900
1,903
Öncelikle merhaba herkese,

Daha yeni server açılmadan önce de forumu takip ediyordum hala da ara ara girip bakıyorum ve benim de gözlemlediğim bir kaç şeyi yazmak istedim. Şunu belirteyim ki ben knight ı bırakalı 10 sene belki daha fazla olmuştur. Belirli bir süredir boşta olduğumdan burdan önce farklı bir servera denk geldim ve deneme şansım oldu. Orada ki 2 haftalık kısa sürede bile herkes TheMYKO yu beklerken bu kadar talep edilen istenen bir server ın şu an bu kadar boşalması gerçekten şaşırttı beni. Ama görüyorum ki bu tarz server ların kaderi böyle galiba. Benim server hakkımda ki görüşlerime gelirsek eğer yeni user i (solo) oyunda tutmak için gerçekten nerdeyse hiç bir şey yok. Yeni server açılacağı zaman zaten yıllardır TheMYKO oynayan belli kitleler bunu 4 gözle bekliyor. Özellikle de team i olanlar. Bilmiyorum ne kadar doğru ne kadar yanlış ama dediğim gibi sadece bir gözlem ve biraz tahminden ibaret. Bu bekleyen belirli kimselerin bir kısmı da Kojiro işinde ne kadar usta ve dikkatli olsa dahi bu beklentiyi TL üzerinden kazanç sağlamayı hedefleyenler oluşturuyor.

Solo, yeni başlayan bir player olarak server da kalmak istemek gerçekten çok güç. Hele işin içine TL de karıştırmak istemiyorsanız. TL den kastım sadece item, gb vs. şeyler değil, server başında kc ye para yatırmakta var. Haklı olarak denilebilir ki server nerden geçinecek. Tabi ki buna lafım yok bu hizmetin bir karşılığı olmak zorunda. Fakat Cr lerde aldığınız en iyi item trina veya harften ibaretken, gb nin değeri günden güne bu kadar düşüp pazarda uçuk fiyatlara item satışı olurken user tutunamıyor tabi ki. Ben kendim bizzat son 15 gündür ve özellikle son 1 hafta Cr,Bdw, Bf girmeden bowl dönmeme rağmen; OBL harici bütün boss ları defalarca (min. abartısız 100 boss kesmişimdir) kesmeme rağmen aldığım en iyi item EP den ibaret oldu 1 Rom bile alamadım. Ki clanla veya pt lerle beraber kestiklerimizi taştan aldıklarımızı saymıyorm bile. Bowlda bana aşina olanlarınız muhtemelen vardır burda. Kısacası yeni userleri server a kazandırmayıp tutunmaları sağlanmadıkça ki demiyorum gelene geçene item verilsin dağıtılsın, sadece emeğinin karşılığını alsın. Mykoların en iyisi olan TheMYKO nun bile sonraki sw lerde ömrü hep aynı olacaktır. Ki buda doğrusu Kojironun da işine gelen bir şeydir diye düşünüyorum. Yeni sw cok daha fazla kar sonuçta onun için de. Son olarak Sw 65 e kadar mage 65 den sonra Mele ye dönüyor bu da garip bi olay. Bu kadar cok söz konusu olan damagalerle oynanma sonucu olsa gerek diye düşünüyorum.

Not : En başından da söylediğim gibi yazımın amacı kimseleri veya server ı eleştirmek değil. Sadece gözlemlerimi yazmak istememdi.
İyi oyunlar.
 
  • Like
Reactions: KinqArchery