Öneri ve istek :)

TheMYKO | Knight Online | MYKO | PRIVATE SERVER
One of the most popular MYKO PvP Server of all time
Are you ready to TheMYKO LUNA?
New World Luna 20 September

TheeJackaLs

Level 60
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Dec 19, 2014
72
33
78,388,200
326
Exp oranından çogu arkadaş şikayetci gibi ama bence myko server oynuyorsak zor olmalı dıye düşünüyorum exp oranlarının TLOS / XANTHOS Serverlerinden olması taraftarıyım Exp kasmasını sevmeyen insanlar kadar seven insanlarda var cogu kişi çalışmayı cartı curtu bahane edecektir ama bence EXP ORANI ZOR OLMALI

Servere daha fazla md ve daha fazla glave girmeli kaç db dir direk sword breaker le başlıyor sonra claver ve sonra shard md nin degeri hiçbir şekilde belli olmuyor collection eventlerde md veriyoruz belki falan filan diyeceksiniz ama bence bunlar droplansa daha güzel olabilir diye düşünüyorum ki collection eventine karşıyım yapılacaksada günde bi miktar sayı belirlenip o şekilde yapılmalı diye düşünüyorum mesela günde belirli saatlerde şu şu saatte 'Personel' olarak başlasın şu şu saatte 'Party' olarak başlarsa serverin hem piyasası hemde daha uzun süre sürecegini umuyorum

Eurosta oldugu gibi gün içerisinde bir sürü collection event yapıldı ve bunun içinde kaybettigim kadar kazandıklarımızda oldu bu durumdan yada eventten şikayetci degilim sadece biraz daha azaltılırsa daha iyi olur diye düşünüyorum

Bir diger başka konuda bence DM etkinligi ortadan kalkmalı onun yerine ' Juraid Montain ' Eklenebilirse daha güzel şeyler bizi bekler user açısından benım görüşüüm bu

+5 Takı ya gobline yada herhangi bi yaratıga tekrar eklenmeli bence serverde sadece uniq dropladıkca takılmaktansa +5 takıları toplayıp her player için karakterine daha güzel bişeyler yapma peşine düşecegine inanıyorum

Söyleyeceklerim şimdilik bu kadar dikkate alınır veya alınmaz eleştriye açık bi konu herkese teşekkur ederim

@Kojiro
 

disloyal

Level 60
7 Yıllık Üye
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Dec 19, 2014
316
156
99,755,700
1,812
collection event, ardream ve ronark land event piyasaya sadece deli gibi item sokuyor. hele hele ronark land ve ardream eventten giren unique itemlerin sayısı küçümsenebilir değil. daha önce de demiştim herkesin 60+ charı dışında bi tane de 55 56 lvl asas charı oluyor, ardream saati aktarıyo itemleri atilla bach falan kovalyor. sürekli item giriyor oyuna deli gibi. ardream ve ronark land eventi kaldırılabilir ya da bu eventlerdeki bosslar kaldırılabilir. ki zaten bu eventlerdeki bossları kesip pk ya geçiyor çoğu millet farm yapan yok. aslında haritalar farm amaçlı eklenmişti.

juraid çok zevkli bir event. gerçekten oyuna renk katar. yalnız eğer eklenirse süresinin iyi ayarlanması lazım. haftada maksimum 2 defa olması lazım.

mesela şöyle ki bifrost 65 patchi ile, juraid 70 patchi ile gelebilir. veya tam tersi. death match eventini seven yok herkes kalksın diyor. zaten merdiven bugcıları, damagelerden şikayetçi olanlar ve de haritanın küçük oluşu çekilmez yapıyo eventi. kalksın/kalkmasın yönünde anket uygulanabilir.

oyundaki "kademe" atlayışında bi sıkıntı var. +5 takı drobu yok, +9 lar da çok az. doğal olarak herkes +3 takı takıyor düşürebilirse direk unique takıyor. 7 8 takı falan ne bileyim yavaştan gelişme yok.

keza high class itemlerde de böyle. server başında herkes swordunu vs basıyor. sonrasında görev ve lamirosdan cleaver alıyor. ama doğru düzgün md falan takılmadan pat diye eventlerden orange kutudan falan shard raptora atlıyor. chitinler de aynı şekilde. TheMYKOnun drop sisteminin 4ko gibi değil önceki serverı xanthos themis gibi olacağını ümit ediyorum.

item veren birçok eventin ödülü exp, coins ya da pus itemi olabilir. 4ko zayıftı user bakımından. TheMYKOda user patlaması olacağından ve ramazan dolayısıyla uzun süre gideceğinden bu eventler sonucu piyasaya aşırı item girebilir söylim.

upgrade de biraz daha zorlaştırılmalı diye düşünüyorum.

http://www.frmtr.com/knight-online/4610298-hangi-gemden-ne-duser-juraid-mountain.html

juraid itemleri çok güzel ayrıca.

Cold-Hearted Dagger
Spear of Murky Waters
Eagle's Eye
Oasis Staff
Scorching Staff
Chaotic Staff
Stone Splitter
Dread Shield
String of Skulls

Minotaur's Earring
Howling Rooster
Lich King's Pride
Lillime's Enticement
Hero's Valor
Legionnaire Band
light Belt of Life
Sash of Sorrows
Judicious Belt



dread shield dışında db'nin dengesini bozacak bi item yok burda.
 
  • Like
Reactions: 4RaGE and GNOL

Professor

Level 60
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Dec 20, 2014
28
26
78,082,950
413
ilk ve en önemli olarak söylemek istediğim şey master ve master itemleri drop oranları,

geçen servere dayanarak söylüyorum bu eventler yüzünden servere çok aşırı master drobu girdi , collect event,ardream event,ronark land hal böyle olunca master açmanın hiçbir ehemmiyeti kalmadı, insanların serveri çok erken bırakmasının sebebi herşeye çok hızlı sahip olabilmelerinden , 7 gün sonunda bütün herkeste hemen hemen aynı itemler oluyor, insanlar arasında çok fazla fark olmayınca da uğraşacak birşey olmuyor ve sıkılıp bırakılıyor, master droplarının oranlarının düşük olması insanların master için savaşması, uğraşması gayet güzel olur ve master direk açık olsun,level ve item zaten zor olduğu için 1 hafta boyunca insanlar birbirlerini öldüremiyor hele ki solo veya 2-3 kişi oynuyorsanız ilk 1 hafta gerçekten insanı delirtiyor ,ezik pk sı diye tabir edilen savaş master olmadan çok zor oluyor,bu oyunun en zevkli kısmı ilk 10 gün bu 10 günde insanlar birbirini kesemeyince zevk alınamıyor, bir diğer husus da örneğin bir warrior shaula düşürüyor ilk 1 hafta onu satamıyor almıyor kimse çünkü master açık değil, fakat onu satabilse oyunun başında kendine bir master itemi veya silah vs. alabilir.

ikincisi exp,

yukarıda söylediklerimin aynısı exp için de geçerli , 65 levelin direk açık olması ve şu an geçerli olan exp oranlarının bana göre 2-3 kat arası zorlaştırılması gerekiyor 1 ay sonra da 70 açılırsa gayet güzel olur, mesela yeni başlayanlara 3 tane %25 exp sc hediye edilierek ve kojironun yaptığı gibi moradonda çok basit collect eventler yaparak bronze pre dağıtması yeni başlayanların exp de çok da geride kalmamasını sağlıyor.

üçüncüsü collect eventler,

collect event gerçekten muhteşem düşünülmüş bir fikir aşırı derecede zevkli , fakat verilen ödüller bir o kadar fazla, kesinlikle master itemleri veya orange kutu olmaması gerekiyor , para ve exp olması gayet güzel, fakat günde 1 defa herkesin online olduğu bir zamanda sadece 1 kere orange kutu ödülü olabilir. solo collect eventler bence cz den çok moradon lufer/emc deki yaratıkların kesilmesi veya iron bar werewolf blood tarzı şeylerin toplanması şeklinde olmalı , çünkü priestler solo collent eventlerinde czde tamamen pasifler ve bu sayede oyuna yeni başlayanlar da collect eventte söz sahibi olabilirler.

dördüncüsü death match/clan deathmatch

bu eventler gerçekten çok aşırı, bu oyunda np kovalayan birçok kişi var ama iş-güç okul vs. gibi şeyler yüzünden 1 veya 2 defa dm lere katılamadığı zaman np yarışından direk düşüyorlar , bu eventler sadece pazar günleri herkesin online olduğu zaman olsa bence gayet güzel olur.

beşincisi item ve para ,
item drop oranları gayet güzel collectlerden orange kutu olayı da kalkarsa itemler arasında uçurum olmaz, yani sword +7 den direk shard 6 ya geçmez, aradaki md droplama zamanı da serverin ömrüne ve oyun zevkine katkı sağlar diye düşünüyorum.

+9 takı olayı bence tamamen kalkmalı delostaki bütün yaratıklara +5 takı koyularak oraya da farm ortamı konulması bence gayet güzel olur , cz de kasamayan eventlere katılamayan boss kovalayamayanların yani açıkçası "bu ne biçim server yuaaa herkes bi yeri kapmış biz napak alt f4" diyenlerin gidip buralarda rahatça farm yapabilmesi gayet güzel olur.

para olayındaki fikrim de cz deki para slotlarının artırılması , baron,cardinal,blood,beast,obo,dk,hatta deru apos bütün yaratıklara para kasılabilecek itemler eklenmeli, çünkü exp zor item zor master zor bu durumda paranın kolay olması lazım çünkü " ulan md cıkardık basacak para yok yuaaaa " diyen insanların en azından buralarda farm yapması iyi olacaktır. bu sayede master itemlerini premiumunu silah ve takılarını kolaylıkla parayla satın alabilir. pk yapan diğer playerlar da buraları ziyeret ederek vakit geçirebilirler.

altıncısı tl ile item satılması,

bu iş normalde yasak ama kojironun da geyet iyi bildiği gibi birçok insan zaten bunu el altından yapıyor, oldschoolkonun (eski osko için konuşuyorum ) sürekli olmasının en büyük nedeni perulular falan değil, item satışının legal olması, moradonda shard 6 100 tl diye bağırılması gerçekten çok büyük dez avantaj bunun herkes farkında ama benim önerim , (@Kojiro için zor olmasa gerek ) usko item satışı için yapılan sistemin burada da yapılması , bilmeyenler için özet geçeyim, shard 6 satmak istiyorum 100 tl ye , siteye yazıyorum nick: Professor Satılan item Shard 6, fiyat 100 tl, sonra bu siteye oyundaki bir player örneğin DeliRoque78 giriyor shard 6 yı satın alıyor , bu para siteye yatırılıyor yani kojironun eline geçiyor , daha sonra kojiro bu shard 6 yı alıyor DeliRoque78 e veriyor . bu sayede ne güven sorunu oluyor ne de moradon sürekli item satışıyla çalkalanıyor , kojiro buradan isterse % kesebilir çünkü bir uğraş var ve paranın aktarılmasında para kesintisi falan oluyor, örneğin 100 tl ye satılan shardın %10 unu keserek satan kişinin hesabına 90 tl yatırıp 10 tl yi de cebe atabilir . bence buna karşı çıkacak kimse de olmaz herkesin (hem yöneticilerin hem userlerin) işine çok yarayan bir sistem. fakat sadece item için yapılması lazım gb işin içine girince çok fazla zaman kaybı olur ve çok aşırı uğraştırır , bu sistem TheMYKO tarihi için çok büyük bir adım olur ve eminim çok aşırı bir user patlaması olur. buna karşı çıkanların şunu düşünmesini istiyorum, el altından bu zaten oluyor bunu engellemek çok zor, sen istediğin kadar yasakla gizlice bu iş yapılıyor zaten, bu işin legal olması herkesin işine gelir.

özet olarak biz playerlara sunulan opsiyonların fazlalaştırılması lazım,

herkesin vakit geçirebileceği farklı farklı ortamlar lazım.

çok uzun yazdım ama gerçekten artık biz istediğimiz bir serverde aylarca belki de yıllarca oynamak eski knight online tadını almak istiyoruz.
 

disloyal

Level 60
7 Yıllık Üye
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Dec 19, 2014
316
156
99,755,700
1,812
item satma olayı fenaymış gerçekten uskoya bak hele ne güzel sistem bulmuş :D yalnız ramazanda server açılmasını istiyoruz ve çok fazla değişiklik istiyoruz fark ettiyseniz. ben bunların hepsinin yetişmeyeceğini düşünüyorum.

ardream-ronark land ve death match tamamen kalkabilir yerine elle tutulur bi işe yarayan eventler gelebilir. mesela kayıt olunarak yapılan vs event ssitemi veya herkesin dediği gibi juraid vs.

bu arada proffessor 65 veya 70 direk açık olsun olayı denendi, mage teamler işi götürüyor o zaman. sen solo oyuncuları oyuna bağlamak istiyosun ama sağlam clanlar ve teamler ölümüne 65 olana kadar exp kasıyor ondan sonra da ne çalışan, ne de solo adamlar exp yüzü göremiyor bi daha.
 

DiezLegend

Level 60
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
May 23, 2015
21
0
78,052,425
108
professor isimli arkadasin item satisi konusunda soylesigi seyler cok makul ve mantikli
 

DNZ

Level 60
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Dec 21, 2014
654
368
233,943,600
5,644
@disloyal BF ve JR ile o itemler girerse Oyuncular birbirine damage atamazlar. BF den gelen Foverin, Flame Ring, Shio Tears gibi itemler def veren itemler.. JR'de de Lego - Heros gibi itemler olucak ve droplanicak. Eğer Uprade zor olursa oyuncular birbirlerine damage atamicaklar. @Kojiro nun bunu hesap etmesi gerekiyor. Shell cikicak daha piyasaya bunlar da fazlaca def vericekler. Bence ugrade oranlari su an ki gibi olmali.. +7 itemle dolasmali artik TheMYKO oyunculari 4-5 kisi de +8 item olmali. Aksi halde Solo veya Duo takilan kisiler tek bir adami kesmekte zorlanacaklar 65 levelde +6 shard ile Rogue'nin itemli bi wariora vuracagi damage en fazla 700 olacaktir. Rogueye ise 800 850 vurur max damageler bunlar. E o kadar uniq itemli adamin cani da nerden baksan 4k ya yakin olacak? Upgrade oldugu gibi kalmali hatta ilerleyen zamanlarda ( Oyuncular Shell, Unique item yaptiklarinda) +8 yüzdesi artirilabilir bile. Bu da yapilmazsa ilerde millet itemlenince Medaldeki Ap oranini %10 a cekmeliler.
 

Professor

Level 60
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Dec 20, 2014
28
26
78,082,950
413
item satma olayı fenaymış gerçekten uskoya bak hele ne güzel sistem bulmuş :D yalnız ramazanda server açılmasını istiyoruz ve çok fazla değişiklik istiyoruz fark ettiyseniz. ben bunların hepsinin yetişmeyeceğini düşünüyorum.

ardream-ronark land ve death match tamamen kalkabilir yerine elle tutulur bi işe yarayan eventler gelebilir. mesela kayıt olunarak yapılan vs event ssitemi veya herkesin dediği gibi juraid vs.

bu arada proffessor 65 veya 70 direk açık olsun olayı denendi, mage teamler işi götürüyor o zaman. sen solo oyuncuları oyuna bağlamak istiyosun ama sağlam clanlar ve teamler ölümüne 65 olana kadar exp kasıyor ondan sonra da ne çalışan, ne de solo adamlar exp yüzü göremiyor bi daha.
magelerin 60 veya 65 olması arasında çok bir fark yok , exp zor olduğu zaman ölümüne ex kasan clanlar master dropları da zor olduğu için masterda geri kalırlar ve itemde (ben hatırlıyorum 65 levelde elinde +5 ii le gezen warrior arkadaşımız vardı clanda-mastersiz ilk 65 lerden di ama itemi ve masteri yoktu) . sınır 62 olursa bu clanlar çok daha erken 62 olurlar ve slotlar asıl o zaman bomboş kalır , 65 olursa hem item için hem master için hem ex için uğraşılacağı için süper bir karışım olur bence. oynayacağımız zaman ramazan ve user sayısı oldukça fazla olacak o yüzden ex için uğraşan item için uğraşan master için uğraşan tonlarca insan olacak.
 

disloyal

Level 60
7 Yıllık Üye
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Dec 19, 2014
316
156
99,755,700
1,812
@disloyal BF ve JR ile o itemler girerse Oyuncular birbirine damage atamazlar. BF den gelen Foverin, Flame Ring, Shio Tears gibi itemler def veren itemler.. JR'de de Lego - Heros gibi itemler olucak ve droplanicak. Eğer Uprade zor olursa oyuncular birbirlerine damage atamicaklar. @Kojiro nun bunu hesap etmesi gerekiyor. Shell cikicak daha piyasaya bunlar da fazlaca def vericekler. Bence ugrade oranlari su an ki gibi olmali.. +7 itemle dolasmali artik TheMYKO oyunculari 4-5 kisi de +8 item olmali. Aksi halde Solo veya Duo takilan kisiler tek bir adami kesmekte zorlanacaklar 65 levelde +6 shard ile Rogue'nin itemli bi wariora vuracagi damage en fazla 700 olacaktir. Rogueye ise 800 850 vurur max damageler bunlar. E o kadar uniq itemli adamin cani da nerden baksan 4k ya yakin olacak? Upgrade oldugu gibi kalmali hatta ilerleyen zamanlarda ( Oyuncular Shell, Unique item yaptiklarinda) +8 yüzdesi artirilabilir bile. Bu da yapilmazsa ilerde millet itemlenince Medaldeki Ap oranini %10 a cekmeliler.
heros valor tırt 10 def veren bi item. küpelerde re den we den aman aman farklı değil.

iyi de bunlar herkeste olmayacak ki. zaten bu takıların düşme oranı gemlere göre değişecek. juraidden black veya red gem düşürecen de, ondan lego düşürecen de. oranlar düşük olursa sorun olmaz. string of skulls da öyle 5 anti def veriyo bronze beltten farksız. oyunu zorlayacak bi tek dread shield var aşırı defans verdiğinden dolayı. onun da oranı %1 falan yaparsın olur biter. bifrost takı droplarının da biraz oran düşüklüğüne gidilmesi lazım. flame shio falan çok düşüyor cidden. foverin de Allah için o kadar çok serverda oynadım ya 1 tane gördüm ya 2 tane. sayısı 2-3 kişide de item olsun bi zahmet yapacak bir şey yok.
 
  • Like
Reactions: Sharp

DNZ

Level 60
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Dec 21, 2014
654
368
233,943,600
5,644
Wariorlarin def zaten fazla. Oyunun 3. haftasinda 4. haftasinda millette Shell oluyor. Lego band 30 def veriyor, Foverin 40 def veriyor.. Küpelerden def veren yok sadece def olarak da bakmamak lazim. HP de fazlalasacak. Oyunun baslarinda sıkıntı yok millet Shard 6 larla dolassin ama 4. haftada herkes itemli oluyor Shelle takiliyor cogu kisi. BF ve JR den gelecek itemler etkilicek HP ile DEF'i ister istemez artiricak. 65 de özellikle Master 5 ile Damage yeme olayi düşüyor üzerine BF den gelen itemler buna katkı sagliyor. 70 icin o kadar sıkıntı değil. Warrior'un Howling Sword'u var asas'in beastti sanirim 70 skili var bir sekilde damage artisi oluyor. Bence TheMYKOdaki userler +7 itemlerle takilmali artik.
 

disloyal

Level 60
7 Yıllık Üye
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Dec 19, 2014
316
156
99,755,700
1,812
kanka onlar da gelmesin de 12/1 ile mi oynayalım ya :) gerçi 12/1 gören de yok son 4-5 serverdır takı dropları yüzünden :D
yapabilen kovalayabilen yapsın, sen de yap ben de yapayım biz yemeyelim damage madem. bu mantıkla gidersek anti deflerin de 70 de açılması lazım. lego asas itemi, heros 10 def veriyor, mage takıları zaten def versin sorun yok. diyorum ya oranı düşüreceksin olacak bitecek yani.

şu mantığımızla kimsede item olmasın mantığıyla ben şu oyunla 3 yıldır iç içeyim, 3-4 tane dark vane, 3 tane de hell breaker gördüm yemin ediyorum. dark vane dediğiniz itemin myko serverda 65 lvldan önce hiçbir artısı yoktur şekilden başka. adam gibi iş yapması için de +7 olması lazım apsi düşük.
hell breakerı da düşürüp +6 +7 ye atacak eleman da bırakın saygı duyalım da vursun anasını satayım.

yani ben bu kısıtlamaların artık olmamasından yanayım ya. cs de olsun dark vane hell breaker da olsun düşürebilende. tamam oranı düşük olsun mantıklı olanı bu zaten ama kapalı da olmasın abi ya. server sonunda 1 kişide hb 1 kişide dv olacaksa hiç olmasın daha iyi.

bu oyunda charları sağlam yapan elindeki itemden çok iç takılarıdır. yani wariorda +7 raptor olsun takıları tırt olduktan sonra hiçbir halta yaramaz. e kardeşim takı droplarını makul seviyeye çekersin, ötekileri bırakırsın şansı olan düşürür upgrade yaparsa kullanır yani. isiloonun da 70 den önce açılmaması lazım o zaman madem bu kadar sıkıntı oluyor, 1 kez kesildikten sonra oyuna giren rolün rocun skenin glassın haddi hesabı olmuyor.
 

DNZ

Level 60
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Dec 21, 2014
654
368
233,943,600
5,644
Lan ben girmesin mi diyorum :D Girsin o takilar ama upgrade değişmesin millet +7 bassin ilerleyen zamanlarda oyuna +8 item girsin diyorum. Sen item orani artsin upgrade kisilsin istiyorsun. Denge lazim oyuna. 70 den sonra +8 orani bile artirilabilir bence. Herkes itemlendigi zamanlarda.
 

TheeJackaLs

Level 60
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Dec 19, 2014
72
33
78,388,200
326
okumaya üşendim lan çok uzun yazmışsınız
günlerce bowl dönmeye vakit ayırıyon şurda server için bişeyler yazıyoruz ona mi üşeniyon gepçük :D
 

KGG_WinGWounD

Level 60
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Dec 19, 2014
484
345
155,921,700
1,982
günlerce bowl dönmeye vakit ayırıyon şurda server için bişeyler yazıyoruz ona mi üşeniyon gepçük :D
Oğlum biz bowlu alttabda koşuyoz arada bi bakıyoz önümüze düşerse kesiyoz :p
 

Rhaegar

Level 60
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
May 7, 2015
23
5
78,052,425
73
expin zorlaşmasından yanayım. 4koda 10 saat bile sürmedi 60 olmamız. bu süre artmalı
event konusunda, çok gereksiz piyasaya item sokan eventlar mevcut. sil gitsin abi. eski TheMYKOda var mıydı böyle şeyler? Collection event'i çok güzel düşünülmüş ancak verdiği şeyler aşırıya kaçıyor 1 hafta sonunda. onun da makul seviyede olması gerek
drop konusunda da arkadaşlara katılıyorum. takılar +3 ya da +9 çıkmakta ki +9 çok zor, +9 set nereden baksan 350-400m i buluyordu 4ko da ki 1 saatte maksimum kasabileceğin para 30m idi bloodlarda.. +5 ya da +7 takı drobu olmalı hobgoblinden mesela, orada güzel farm savaşları olmalı.
md-glave dropları artmalı.. 250-300 raven kesiyorsun yok arkadaş md atmıyor.
 
  • Like
Reactions: DNZ

Thatsmynamee

Level 60
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
May 22, 2015
52
0
78,205,050
151
@Kojiro şunu değerlendirmeni tavsiye ederim. çoğu arkadaş deathmatch yerine yeni event istiyorlar bende deatmatch eventının ko dünyasına yakışır bir yanının olmadığını düşünüyorum. juraid 70 levelde geldiği taktirde ne defans problemi olur ne atak. 70 levelde gelmesi yeni bi heyecan yaratacaktır. ardream ve ronarkland yerinede şunu düşünmeni tavsiye ederim. kimse yanlış anlamasın kıyaslamakda değil bu. osko serverında oynayanlar bilir DARKLAND event sistemi vardı taşları toplayıp her birinden 5er adet bulundurup kırdırdığında siyah çitin kendine ait swordları kalkanları daggerları olan bir eventtı. ayrıca eventın kendine ait ultima tarzında birde bosu vardı uniq takıları atan. 5 6 clan ancak kesebiliyordu. bunuda göz önünde bulundurursan sevinirim ayrıca expin zor olması gerek bazılarının pkda yaşadıklarını bende level hırsında yaşıyorum expin uzun sürmesi stratejik olarak düşündüğünde herkese fayda sağlar her konuda aynı seyi yazmaya gerek yok :)
 
K

Kizaru

Guest
Ben de bir kez daha zamanı dile getirmek istiyorum üniversitelerin yüzde 90 ında bütler 15-19 arası sw 19 undan sonraki günlerde gelirse eğer katılım sıkıntısı daha az olacaktır .@Kojiro
 

Thatsmynamee

Level 60
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
May 22, 2015
52
0
78,205,050
151
19u en ideal tarih hocam dediğin gibi bütler bile o tarihte son buluyor 19 olmazsa 26sına ertelenir buda geç olur benim fikrim tabi..
 
K

Kizaru

Guest
19u en ideal tarih hocam dediğin gibi bütler bile o tarihte son buluyor 19 olmazsa 26sına ertelenir buda geç olur benim fikrim tabi..
19 bencede uygunda çoğu kişinin uzakta okuduğunu düşünerek söyledim 1 günde eve dönmek felan sürer 20 si felan olsa daha uygun olurdu
 

DNZ

Level 60
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Dec 21, 2014
654
368
233,943,600
5,644
expin zorlaşmasından yanayım. 4koda 10 saat bile sürmedi 60 olmamız. bu süre artmalı
event konusunda, çok gereksiz piyasaya item sokan eventlar mevcut. sil gitsin abi. eski TheMYKOda var mıydı böyle şeyler? Collection event'i çok güzel düşünülmüş ancak verdiği şeyler aşırıya kaçıyor 1 hafta sonunda. onun da makul seviyede olması gerek
drop konusunda da arkadaşlara katılıyorum. takılar +3 ya da +9 çıkmakta ki +9 çok zor, +9 set nereden baksan 350-400m i buluyordu 4ko da ki 1 saatte maksimum kasabileceğin para 30m idi bloodlarda.. +5 ya da +7 takı drobu olmalı hobgoblinden mesela, orada güzel farm savaşları olmalı.
md-glave dropları artmalı.. 250-300 raven kesiyorsun yok arkadaş md atmıyor.
Sonunda beni anlayan biri cikti yahu. Ben ne zaman PK atsam Cardinal-Blood-Beast Slotlari bombostu. Exp konusuna gelince 60 dan oncesi biraz daha zorlanabilir 61'den sonrasi zaten o kadar kolay değil. MD ve Glave drobuna değindim zaten bunlarin drobu da biraz artmali. Userler Sword Breaker dan Sharda geciyorlar.. Itemler kademeli olarak artmali.
 
Last edited:
  • Like
Reactions: Thatsmynamee