TheMYKO yu uçuracak yenilik

TheMYKO | Knight Online | MYKO | PRIVATE SERVER
One of the most popular MYKO PvP Server of all time
Are you ready to TheMYKO LUNA?
New World Luna 20 September

Yeni bir etkinlik olarak 45 BDW si istiyor musunuz?

  • Evet

    Votes: 6 60.0%
  • Kesinlikle

    Votes: 4 40.0%

  • Total voters
    10

DaniCalifornia

Level 60
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Feb 1, 2015
16
5
78,052,425
125
Ben gb alışına karşı değilim ancak kc aktarma olayı kalkmalı. gb alışından gelen kcler de bonus olmalı. yani şunu söylemek istiyorum bi serverda olacak olan ne varsa o serverda kalmalı ötesi yok. bi sonraki servera hiçbir şey götürülmemeli ki adamlar yine tl için oynamasın.

1 gb ye 500 kc vermeli ama yine bonus. oyun dışına çıkmaması lazım. 100 kc 35m limiti de 50-60m olabilir. oyundaki kc fiyatları çok absürttü baktığımda.
tlcileri bir yerden bitirirken bir yerden yine desteklemiş oluyoruz. bi çok oyuncu şu anda oyun içi gblerle bi dünya kc aldı pusuda öteki server için. böyle olan büyük kesim de ilk 1 ay kasıp kasıp bıraktı işte.

bir de server açılırken bir sonraki serverın en az şu kadar süre sonra olacağı söylenirse olay ok gibi.
Zaten ben böyle birşeye kesinlikle karşıyım. Eski serverdan gelen KC nin yenisine aktarılması diye birşey olmaz. Adam dediğin gibi yapıyor sonradan başlayana itemlerini KC ye karşılık ucuzdan satıyor elinde bolca KC oluyor. Sonra da bir sonra ki serverda pazarı gene kendi kontrol ediyor. Çok yanlış ve yasaklanması gereken bir uygulama bu.
 

Kajuro

Level 60
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Jan 14, 2015
17
0
78,052,425
65
Arkadaşlar merhaba. Belki hatırlayanlarınız vardır ilk 1 ay serverda gece gündüz online dım bende. İlk Myko deneyimimdi ve gerçekten zevkliydi. Bunun için TheMYKO yönetimine çok teşekkür ederim. Ancak TheMYKO nun bir sonra ki açacağı DB de açıkçası item olayını biraz daha kolay tutmasını isterim. Hani ilk 1 ay geçtiğinde serverda daha uniq item yoktu açıkçası. Ki günümüz oyuncularının çok zamanı yok. Zaten bir çoğu öğrenci olduğundan çok ilgilenemiyorlar. Bu da en sağlam bir serverın bile en fazla 3 ay açık kalmasına yarıyor. Burda kapanacak TheMYKO kötü vs tarzı yorum yapmaya çalışmıyorum. Bu her serverda böyle. Sadece işi PK ya döken homeko lar uzun dayanıyor. Onlarda sürekli yenilik eklemek zorunda kalıyorlar. Açıkçası Myko evet zor olur biliyorum ama 1. ay bittiğinde en azından serverda online günlük 500-1000 arası oyuncu varsa bunlardan 50 sinde uniq takı(BF takıları) olmasını isterdim. ROL ROC ortalama 200 tl ye satılıyordu. Hem bunun da önüne geçilmiş olur. BF haftada 2 gün ve sadece haftasonlarıydı. Onda da günlük 5 6 tane düşerse iyiydi ki ilk 1 ay uniq takı attığını duymadım hiç. İnsanların bu oyunu oynama amaçlarından birisi de itemdir. İnsanlar sürekli yenilik ister, karakterlerinde daha farklı daha yeni daha güçlü ve daha güzel itemler ister. Bence bu konu da bir adım atıldı mı oyuncular buna karşılık 10 adım atar ve öyle 3 4 ay sonra kapanma noktasına gelinmez.

Neyse asıl amacım bunu yazmak değildi ama aklıma geldikçe yazdım. Asıl konuyu açma amacım oyuna şuana kadar kimsenin eklemediği ama zamanında bütün KO alemi tarafından sevilen bir etkinlikten bahsetmek olacak.

45 BDW si

Evet arkadaşlar bunu okuduğunuzda eski anılarınızın aklınızda canlandığını o güzel günleri özlediğinizi farkedebiliyorum. Normal bir Homeko ya şuna buna uymaz ama burda item zaten zorken açıkçası Myko server da hele ki TheMYKO gibi bir serverda bu etkinlik bile kendi başına 500 den fazla user çeker adım gibi eminim buna. Düşünsenize elinizde clever 6 larla fp setinizle 45 level karakterinizle BDW ye giriyorsunuz. Normal BDW nin yanında günde 1 kez 45 BDW si de olabilir açıkçası. Yan karakter açıp bu BDW de zevkimize bakarız.

Biraz uzun oldu ama okuyan arkadaşlara teşekkür ederim. Daha önceden USKO da açıkçası bu kadar zevk aldığım bir ay olmamıştı. TheMYKO ekibine tekrar teşekkür ederim bu konu da. Ayrıca bu konu üstünde kesinlikle durulmasını istiyorum ve bunu KOJIRO ya ticket üzerinden de bildireceğim. Oylama yapılsa oyuncuların %90 ının isteceği bir etkinlik bu.

Not: Ankette ekleniyormuş. Hayır diyen çıkmayacağı için Evet seçeneğini hayır yerine koydum. Yarın hayır diye kullanın :)

45 BDW si ile ilgili bir eski bir konu ve birkaç resim;

LİNKLER DÜZELTİLDİ.

Border Defense War Hakkında Herşey

60 üstü bdw sinden birkaç video;

https://www.youtube.com/watch?v=lVClt3Y3DJg
https://www.youtube.com/watch?v=O-nUo1JmXfI
Hayal gücüne hayran kaldım .Oyuncuların tam olarak istedigiyde buydu evet bu etkinlik uçurur abi çok büyük bir eksiklikti gelsin 45 bdwsi görün olaylar olaylar
 

DaniCalifornia

Level 60
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Feb 1, 2015
16
5
78,052,425
125
Hayal gücüne hayran kaldım .Oyuncuların tam olarak istedigiyde buydu evet bu etkinlik uçurur abi çok büyük bir eksiklikti gelsin 45 bdwsi görün olaylar olaylar
Biri daha yazmıştı benzerini. İlk mesaja eklemem gerekirdi. Yeni yetmelerin bilmediği zevkini alamadığı bir etkinlik bu. Böyle mesajların daha çok gelmesini bekliyordum ama gene iyi kurtulduk iki üç kişiyle.