Ne oldu şimdi?

TheMYKO | Knight Online | MYKO | PRIVATE SERVER
One of the most popular MYKO PvP Server of all time
Are you ready to TheMYKO LUNA?
New World Luna 20 September
Status
Not open for further replies.

Senju

Level 60
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Mar 6, 2015
99
45
78,693,450
385
Arkadaş yorumları okuyorum. Herkes istiyorki bu oyunda her adam eşit olsun bir farkı olmasın. Pk serverı değil burası arkadaşlar. Bırakın da team olan ekipler size göre daha iyi olsun. Herşeyi uskoya göre konusuyosunuz ya millet uskoda güçlü clanlar ultima, isi keserken sesiniz cıkmıyordu hayırdır? Kaldıki burda bu yaratıkların da dropları kapalı sırf böle bir saçma muhabbete girilmemesi için.

Hangi mantıkta var sorarım size 20 kişilik bir ekibin emeğiyle 2 kişinin emeği bir olsun. Sen istiyosun ki bir elin nesi var iki elin de nesi olsun. Kusura bakmayın ama su mantığı oturtun kafanıza su server nasıl olursa olsun ekip olan yine farkını koyacaktır. Çünkü bu böledir. Bunu kabullenemeyecekseniz ya ekip oluşturucaksınız ya ekibe katılacaksınız ya da oynamayacaksınız. Bu bu kadar basit.

Cz de exp kaldırılsın diyenler olmus arkadaş sanıyor ki czdeki butun o yaratıklar süs içindi uskoda. Haritayı doldurmak amaçlı öle duruyorlar. Yani kimler şu oyunu oynuyor arkadaş ya. Sabır taşı olsa çatlar yemin ediyorum. Kojiro cidden sabırlı adam böle bir kitleye hizmet etmek başlı başına bir sorun. Ayrıca eslanttaki expi deneyen mi yok? Cz ile eslant arası exp farkı uskoya göre çok çok az hatta nerdeyse aynı. yine mi yetmiyor? Yeter mi!

Yoruma bak ben +4 md sb ile nazi alıyodum demiş. +6 yapamasın kimse çok kolay demiş. Hayır +6 olunca sanki sadece adama oluyor. Sende yap kardeşim bu oran bir ona mı yüksek. Kaldı ki bence az bi oran. +6 'ya bir çok item yakıp oyunu bırakan adam var. +6 iteme +8 kafasıyla bakmaya gerek yok. senin o md +4 ile gezdiğin dönemde millette gold pre bile yoktu bırak trina kullanmayı. Kullananlar zaten +7 de yapıyordu +8 de uskoda emin olabilirsin. Şuan herkes eskiye göre çok daha farkındalığa sahip. Eski oyun bilmeyen adamları ararsanız bu oyunda artık çok büyük hayal kırıklığı yaşarsınız. Şu oyunda iyi olmak için senden üsttekini indirmeyi değil kendini geliştirmeyi amaç edinirse ancak bu user kitlesi ile bir yere varılır. Aksi halde böle gelir böle gider. Daha yazıcak o kadar çok şey var ki ama açıkla açıkla bitmez o yüzden kesiyorum burda. Benim fikrim Kojiro'nun bundan sonra yapıcağı en doğru şey kendi doğru bildiğini yapmaktır.
 
Y

yaKuza

Guest
MYKO = SLOT BASMA KEYFİ ( Ayrılamaz bütündür)
Bunu inkar eden MYKO hiç başlamasın abi gerek yok.
Slot basıyorlar diye kalleşlik diyende Exp kasamıyom bırakıyorum diyen Zaten başlamasın gitsin 80/1 pk oynasın
 
Y

yaKuza

Guest
@HatakeKakashi ;
+6 iteme +8 gözüyle bakmıyoruz zaten öyle bir yargıya nereden vardın?
Sv 2. günü herkesde mdler uçuşuyor
eski KO da biz biliyorduk merak etme.Platiniumumuzuda çekiyorduk.harpy raven crimson kesiyorduk ama md drop alamıyorduk.
mecburen SB ile geziyorduk
svde 3 4 md ya olurdu ya olmazdı başlarda.Onlarda +6 a korkudan basamazdı demek istediğim bu.Şahsen ben +5 e basamadım.+4 lede hrekese tek attım yalan yok. kimsede buf yok 50 olan pk çkıkıyor zaten 3 günde anca 50 oluyosun.Burada 2 günde 60 sın.
orada evet trina almadım.Trina olsaydı belki +6 basılrıdı
ama buradkai gibi 2 saat harpy kesem md atsın mantığı yok orda 1 gün kas ya atar ya atmaz şansına zaten bize çıkan md de bossdan düşmüştü bowlda.
Herkes geliyodu aga md nerden cıkdı aga cok saglamsın aga kralsın adamda md var beyler vsvs
Zaten Sonraki patchlrede +5 claver görevi bilmemne görevi USKO bitti işte orada.
 
  • Like
Reactions: metiNNNNN1st
T

theSaglam

Guest
aynen empire döneminde platinium çekiyordun.Şu piyasa öyle komik bi hal aldıki şurda oynayan 1500 kişi varsa 1200ü myko ile empire arasındaki farkı bilmiyordur
 
M

metiNNNNN1st

Guest
Öncelikle Herkese Selam.

Bende kendi fikirlerimi beyan etmek istiyorum,yazılanlar doğru tabiiki ders çıkarak biri var ise;

TheMYKO oynanabilicek en güzel server fikrimce. Tabiki her sw nin olduğu gibi TheMYKOnunda +/- leri mevcut.. Hiçbir zor serverda +12/1 ilk haftadan yapılmaz burada yapıldı 30 dk ghost warrior kesen arkadaşlar +12/1 set dizdi. Kendi adıma konuşayım bir mage olarak bu beni çok kötü olumsuz yönde etkiledi. Hiçbir uniquenin değeri kalmadı. W.E ler +12 lerden kötü duruma düşürüldü. DM lerde sabahlayan arkadaşlar 1 tane md alırken eventtan shard'a boğulan arkadaşlar oldu. İlk defa görüyorum en iyi itemin 15-20 adam kesilip verildiğini. Çoğu arkadaş chitin dahi giymeden shell takar oldu. cleaver md takmadan shard takar oldu. Lunar Savaşı Lich savaşına döndü. Santada mage rezilliği yaşandı. Magenin en iyi skilinin 300 dmg vurdugu hayatımda ilk defa yaşadım ve şok oldum. Shard'a bogulan arkadaşlar upgradenin dibine vurdu +7lere boguldu. Dogal olarak birden fazla +7 si oldugu için tl ile satışa başvurdu. Buda serverin gidişhatını olumsuz yönde etkiledi. TL satışı yapanın 30 gün yani servera tekrar girmemesi kadar uzun bir ban olması çok yalnış. Uyarı alabilir 5 gün vs civarında 30 gün ban yemesi o adamın TheMYKO hayalinin tam olarak silinmesi demek. Server'a charı satın alıp dışardan gelen bir kişi. Kuralları bilmiyor olabilir. Direk 30 gün ban TL satışı demek benim gözümde yalnış bir olay. Ring konusu cogu arkadaş iyi güzel demiş. O satıyor başkası geliyor demiş. Ring i basan arkadaş ertesi gün ringini yani charını satamıyor o aradaki boşluk serveri olumsuz etkiliyo. Bayramda araya girince herşeyin tuzu biberi oldu. Mage teamler sürekli birbirlerini kötülerken hepsi birden serveri bırakma kararı aldı. Bütün Mageler TBL kullanırken buna göz yumuldu video ile kanıtlanmasına ragmen. Bir sonraki serverin farklı bir server olacağını düşünmüyorum şahsen. Şuan itemlerini sw nin başlarında satanlar kc ye çevirdi ve diğer server için hazır bekliyorlar. Serverda hiçbir GM online değil yada ben görmedim. Tek başına bu kadar kişiyi yönetmek zor. Bunu anlıyorum ama yardımcı gerekiyor. Kimse kimseye derdini anlatmıyor . Bir Ticket'a cevap verilmiyor. Magdur olan arkadaş diyorki beni kimse iplemiyo ben bırakıyom aga. Ticket attım kimse sallamadı. Adam haklı ilgilenen yok. Server Allah'a emanet.

Benim için en önemlisi serverda çifte standart var. Yeni başlamış bir arkadaş ile demirbaşı olmuş arkadaşlar 1 değil. Bu benim için en azından öyle. Sana A ise ötekilerine B. Böyle birşeyi ben kabul etmiyorum. Adalet yok en azından. Bir hata yapan demirbaş,bir hata yapan yeni user aynı şekilde cezalandırılmıyor. ADALET ADALET ADALET.

Saygılarla..

metiNNNNN / AdrenaliN
 
Last edited by a moderator:
  • Like
Reactions: yaKuza

Senju

Level 60
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Mar 6, 2015
99
45
78,693,450
385
Yahu neyi yoktu Allah aşkına sen herkesi kendin gibi sanıyorsun. serverın ilk haftası shell set dual shard 8 li karakterler bile vardı neyden bahsediyosunuz adam görmemişsiniz. Elbette tek atıcasın sc yok bise yok insanlarda cz'nin ne oldugunu bilmeyen adam görüyordun o zaman. şuan bunu beklemeniz çok saçma ben bundan bahsediyorum. Herkes ne yapması gerektiğini biliyor ve sc li geziyor artık. Unut o işleri ....... :) Her gelen böle ben f9devil olucam Zero olucam mantıgıyla gelirse hiçbir yere varılmaz çok ciddiyim.
 
M

metiNNNNN1st

Guest
Yahu neyi yoktu Allah aşkına sen herkesi kendin gibi sanıyorsun. serverın ilk haftası shell set dual shard 8 li karakterler bile vardı neyden bahsediyosunuz adam görmemişsiniz. Elbette tek atıcasın sc yok bise yok insanlarda cz'nin ne oldugunu bilmeyen adam görüyordun o zaman. şuan bunu beklemeniz çok saçma ben bundan bahsediyorum. Herkes ne yapması gerektiğini biliyor ve sc li geziyor artık. Unut o işleri ....... :) Her gelen böle ben f9devil olucam Zero olucam mantıgıyla gelirse hiçbir yere varılmaz çok ciddiyim.
Herhalde sen knight'a titan serveri gibi bir serverlarda başlamış olmalısın. Ares zamanında hiç bir kimse shell dahi göremedi NYchris ve F9Devil vs. hariç. İlk haftasında +8 shardı bırak +1 shard dahi görülmedi Areste. Areste mage complete set giyen GM ilan edildi. İnan şuan bile hala cz yi bilmeyen adam dolu. Kimsenin kimseyi özendiğini de düşünmüyorum herkes kendisi gibi olmaya çalışıyor fakat bazı şeyler bunları kısıtlıyor.
 
  • Like
Reactions: yaKuza

Senju

Level 60
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Mar 6, 2015
99
45
78,693,450
385
Ayrıca shelli olsun nedir yani chtin setle def farkı 100. hiçbir esprisi yok. bir tormentle o farkta kayboluyor. bu itemler niye bu kadar abartılıyor onu anlamıyorum. Myko server burası bir db malicele en kral char bile işe yaramıyor.
 

Eagle

Level 60
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Jun 26, 2015
63
11
78,205,050
152
Benim düşüncem server da biraz daha eşitlik sağlanmasına adına dark mare drobu eslant için hiç olmazsa silver bar oranı arttırılmalı player shard raptor ' u gb olarak satın alabilmeli ve shard raptor biraz daha zor item haline getirilmeli serverın 3.günü raptorlar havada uçuşmamalı
 

Kojiro

Administrator
Staff member
Administrator
7 Yıllık Üye
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
Sep 14, 2016
3,001
6,051
312,087,600
1,026,072
herkesin yorumunu okuyup birşeyler çıkartıyorum bende , bu güzel bişey ama bişeyler karalarken yanliş bilgi vermeyin..

1- Server'in ilk haftasi item dengesi yerindeydi (+9 taki hariç) , raptor ve shardlar havada ucusmadi..
2- Shell den bahsediyorsunuz 2-3 tane adami shelli görüp tüm server shelli yakiştirmasini da yapmayın.
3- EXP nin kolay olduğunu iddia edenler mümkünse exp hakkinda yorum yapmasin, hatirlasaniz bundan önceki ilk TLOS ve XHANTOS sunucularinda bir çoğunuz 45 level olamadan oyunu birakmak istediniz, SANTA etkinliği ile toparlamiştik o grubu.

item dengesinin bu kadar dengeli olan başka bir sunucusu olmadi TheMYKO nun , item dengesi açısından hiç bir sıkıntısı yok..

Benim gördüğüm eksiklikler var tabiki kusursuz değildir hiçbirşey bunlari not aldim siz yazdikca da değerlendirmeler yapiliyor merak etmeyin.
 
  • Like
Reactions: yaKuza

Senju

Level 60
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Mar 6, 2015
99
45
78,693,450
385
İteme fazla kolay ulaşılıyor demek çok yanlış. Sadece itemin ulaşıldığı yol biraz sıkıntı oluşturmuş olabilir. Nedir demek istediğim insanlar dark mare kasarak item yapmayı beklediler oysaki bu itemler genelde kutulardan droplandı. sanırım sıkıntı burda oldu. Serverın basında kutu alabilmek için ırk üstüne ırk değişti insanlar ve bu yolla ulaştılar iteme. Ya da ft girdi aldılar. Belki bu değiştirilebilir.
 
M

metiNNNNN1st

Guest
İteme ulaşmak kolay değil haddinden de fazla kolay. Eventların bir kere shard vermesi saçma. En iyi itemin 15 - 20 adam kesmeyle elde edilebilir olması gülünç. Şuan czde oynayan arkadaşların hepsinin elinde shard var mdli adamın hiçbir varlıgı yok. Gidende tek yiyor geri geliyor townuna. 12/1 seti olmayanda yok ztn.

2 tane kırmızı fragment ve sonuç bknz

2015_7_19_3.32.23.jpg
 

Kojiro

Administrator
Staff member
Administrator
7 Yıllık Üye
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
Sep 14, 2016
3,001
6,051
312,087,600
1,026,072
İteme ulaşmak kolay değil haddinden de fazla kolay. Eventların bir kere shard vermesi saçma. En iyi itemin 15 - 20 adam kesmeyle elde edilebilir olması gülünç. Şuan czde oynayan arkadaşların hepsinin elinde shard var mdli adamın hiçbir varlıgı yok. Gidende tek yiyor geri geliyor townuna. 12/1 seti olmayanda yok ztn.

2 tane kırmızı fragment ve sonuç bknz

View attachment 365
her kırmızı fragment den shard düşürüyormus gibi göstermeye çalişmayin, abyss den de shard düşüyor bu tamamen şans işi..
 
M

metiNNNNN1st

Guest
Çok kolay düşüyor anlamı taşıyor bu ss. Bu kadar kolay düşmemeli. Bu şansın biraz engellemesi gerekiyor kanaatindeyim. 70+ dan sonra dahada çok düşmesi vb. gibi..
 

armutcocuk

Level 60
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
May 5, 2015
58
12
78,205,050
203
Ben suana kadar 5000 tane abys kirdim 1 md 2 glave 2 harpoon 3 bone cleaver 1 salamander atti high class olarak. Abbysten kesinlikle kolay atmiyor shard raptor tamamen sans diyebilirim. Fragmente bise diyemem pek tas kirmadim
 

BADHERMAP

Level 60
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Dec 19, 2014
101
102
81,318,600
1,551
her kırmızı fragment den shard düşürüyormus gibi göstermeye çalişmayin, abyss den de shard düşüyor bu tamamen şans işi..
kırmızı fragmentden bize sundires sc çıkmıştı 4 kişiye ..
 
Status
Not open for further replies.