Clanların Açlık Sınırı Ve Kojiroya Cevap

TheMYKO | Knight Online | MYKO | PRIVATE SERVER
One of the most popular MYKO PvP Server of all time
Are you ready to TheMYKO LUNA?
New World Luna 20 September
Status
Not open for further replies.

JoeS

Level 60
7 Yıllık Üye
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
May 15, 2015
510
236
170,451,600
3,546
Sonuna kadar haklısın kardeşim forum orospuları ordularıyla üzerıne gelsın siktir et adamlık sende kalsın herkes doğrunun ne olduğunu biliyor ama işerine gelmiyor...
+1
 
  • Like
Reactions: Morgoth

RushRaiN

Level 60
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Jul 3, 2015
11
1
78,021,900
33
slotlara mob cekenlere ban atılıyordu sımdı bu adama yapılan erkeklikmi oyun klası mı yoksa KANCIKLIKMI ? o kadarda laf atmıssınız yaşınıza karakterinize duruşunuza ve adamlıgınıza tükürüyüm...
 

Kojiro

Administrator
Staff member
Administrator
7 Yıllık Üye
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
Sep 14, 2016
3,001
6,049
312,087,600
1,025,949

2 Clanın bana göre rezilliğini göstermek (bazı geniş arkadaşlara normal gelebilir bizim kitabımızda bu yapılanların tanımı ibneliktir ki şimdiye kadar 1 kişiye ne mob cekmişliğim var nede hak yemişliğim.) ve Kojiro ya cevap olması için bu konuyu açtım.

Kojiro üstteki mesajımda ne vurgulamak istediğimi inşallah bu videoda anlamışsındın.O konuyu acan arkadaşında söylediği gibi şikayet ettiğimiz, her yönden karlı olan clanlara daha serverin ilk haftasında günde 2 isilyon hediye etmendir.Normal olarak serverin bekası acısından oyunun %70 ini oluşturan solo kesimi düşünmen gerekirken gidip clanlara daha iyi ezmeleri için günde 2 bol uniqli bir bos atman ne kadar doğru peki idrak etmen lazım.İsilyon koyma demiyoruz hobi olarak yine koy ama bekle bi 9 10 gün gecsin, itemin zor olduğu bir serverda uniq artıp 1 clanda toplanmasın.İkinciside çekemeyen adamsın demişsinde bir solonun tek serveri nasıl kestiğini imzamdaki videolarda izlemeni tavsiye ederim, çekemeyen ben olamamda video attığımda hiç kimseye yorum yazmayan adamlar, ortakdı ben değildim diyenler olabilir anca, yediremeyebilirlerde TL ile clan itemi ile solo birine kesildiğini.Öyle konuşuyorsunki sanki TL ciler gibi yatarak item yapan biriymişim gibi.Bilmem hatırlarmısın bir serverda 10 15 gün gece gündüz dm farmla aldığım glas belti @ParisHilton embesilini yanına alarak hırsızlıkla suclayıp banlayan, aşağılayan sendin, işte o benim alın terimdi ve onla rezil etmiştin beni, onun için senden 4 gündür uykudan fedakarlık edip dm eslant bos yapmaya çalışan biri için çaba göstermeyip ağlıyorsunuz demen beklenilen bir davranıştır ve çabaların sonucu işte bu videodaki sevdiğin clanların yaptığı oldu. Biri Asylum gibi saygın olarak bilinen bir clan, diğeride azda olsa eskiden beraber oynadığım Instagram clanı, işte çektiğimiz bu, çaba göster elde avucda bi şey yok üstüne günde 2 isilyon lafını duy otur izle adamları.Ha eğerki sende clanların dediği gibi ezilin köpekler diyorsan o zaman server açmadan başına CLAN KO yazda ona göre karar verelim.Şimdi sözü toplanıp laf atacak itlere bırakıyorum havlamak serbest.Diğer güzel hak hukuk saygı bilen tüm arkadaşlara iyi oyunlar dilerim, ezilmeyin dik durun.

Ben şunu anlamıyorum ? Senin isiloon kesebilmeni beklemek zorunda değil hiç bir server, aaa şu solo adamlarda bir hazır olamadı isiloon kesmeye tüh tüh. Burada filozofluk tasliyorsunuz çoğu zaman isiloon kesebilmen için neler gerekli biliyorsundurda ama sen clanlar içinde hak yendiğini düşündüğün için bu taraklarda bezin yok, o zaman bu isiloon konusunda forumda bu kadar mevzu yapmana da gerek yok.

Sana hem tavsiye hemde uyarı, benim adıma şu clani seviyorsun sen gibi algi yaratma, hiç kimseyi tanımam hiç kimseyede ayrıcalık göstermem.

KGG konusunda bir çoğunuzu gördüm atıp tutuyordunuz, ban atıldıktan sonra kimsenin sesi çıkmadı. O yüzden boş filozofluk yapmayın burada.
 
Status
Not open for further replies.