Troll Captain vs Giant Golem vs Raven harpy

TheMYKO | Knight Online | MYKO | PRIVATE SERVER
One of the most popular MYKO PvP Server of all time
Are you ready to TheMYKO LUNA?
New World Luna 20 September

DNZ

Level 60
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Dec 21, 2014
654
368
233,943,600
5,644
Oyunun basindan beri denemediğim slot kalmadi. Melee party kurdugumuz icin de TC farmi yapmadik çünkü enteresan sekilde Troll Captain mob'unun canı cok defansı az olmasi gerekiyorken Canı ve Defansi fazla ve Resistansı buna oranla düşük kalmisti. Yıllarca oynadigimiz usko ve pvp tarihinde hep Trol ailesnin canı cok defi az olmustur SG ailesinin de Canı az Defi fazla olmustur lakin bu sunucuda değişik bir yol izlenmiş.. Kısaca biz TC'de melee ile farm atamadık, TC'ler mage farm yeri haline geldi.

Şu an MD ve Iron bow piyasasina baktıgınız zaman piyasa'nın özellikle iron bow piyasasinin cok düşük oldugunu farketmişsinizdir. Bunun sebebi Troll Captainden düşen Iron bow'lar ve Mirage Daggerlerdir. Abartmadan yaziyorum buraya Golemde Max günde alacaginiz 2 tane iron bow, Harpyde de ayni sekilde alacagini 2-3 droptur. TC'ye gelelim günlük 5-6 tane iron bow 5-6 tane mirage dagger 5-6 tane elixir ve hatrı sayılır sayıda MP REC düşmekte.. (Bunlar benim gördüğüm droplar) Belki de daha fazlası kasılmakta. Bu saatten sonra bu değişmese de olur çünkü piyasa zaten aşırı düşmüş durumda düzeleceğini de cok sanmiyorum çünkü cogunluk MD'sini ve Iron bow'unu yaptı. Bu konuyu benim gibi günde 1-2 iron bow droplayabilen arkadaslarin "Yahu iron bow nasıl bu kadar ucuz olur" Sorusuna cevap olsun diye açtım. Su an gidip Moradona baktiginizde Iron bow'larin nereden geldiklerini görebilirsiniz. Iyi forumlar, keyifli oyunlar olsun.

Öneri; Yukarıda değindiğim üzere Main MOB'lardan cikan MD ve iron bow drobu aşırı düşük. Bundan ötürü belki yine düşük oranda EXP Iron bow ve EXP MD koyabilirsiniz. Belki o zaman TC farminda Tekelleşen itemler yüzünden piyasa düşmez.

narteux

Level 60
1 Yıllık Üye
Chatter
Dec 28, 2019
10
2
78,205,050
1,962
mageler her yeri işgal etmiş 30 pcsi olan mageler acmıs her yerdeler. moblari @Kojiro bilerek ayri cıkmasını mı ayarladınız ? melee hiç bir şekilde kutu alamıyor adamlardan full itemde olsa

DNZ

Level 60
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Dec 21, 2014
654
368
233,943,600
5,644
Ben serverin tutarsızlıgından bahsetmek istemistim mageler vs. pek umursamadim. Su an gidip Moradon tezgahtaki Iron bowlara bakin, 10 tane iron bow varsa bunlardan 8 tanesi TC'den düşürülmüş, 2 tanesi SG GG'den düşürülmüştür. Cok dengesiz bir olay bu. TC dönmesinler de demiyorum GG SG iron bow'un ana drop yeriyken günde 1-2 tane drop alirken bunlardan, TC'den nasil bir parti adam 7-8 tane iron bow aliyor anlamis değilim çok enteresan :D

Gate

Level 60
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Dec 3, 2016
92
51
78,693,450
2,371
Bu oyunda kilit nokta ''mana harcamadığın her farm iyi farmdır.''

Bunu da mage karakteri iyi yapıyor ve dediğin gibi resist ayarları maalesef yanlıs kurgulanmış.

Tc ye zehirle 6 skill sonrası mage 800 vuruyor elixir +5 ile main 18 skili 1200 vuruyor toplam 2k damage.

6 mage vurunca sen dusun olayı.

Aynısı Dark Mare için de geçerli. Anti Afk dm nin resistinin yuksek olması gerekirken orası da magelerin tekelinde. Ts basan 2 mage orada farm yapıyor.

Anlayacağınız mele farmı sadece ezik bus ve middle class ıvır zıvırla kasılabiliyor. Bu da üzücü tabi.

Ayrıca ben de dahil olmak üzere oyunda farm cıkmazının kekuri ring üzerinden çıkış aranması çok şaşırtıcı.Ticari amaca da saygımız var job change alınsın diye ama
bu kadar kekuri ring odaklı bir durum yaratılması tuhaf olmus.

Serverın ilk anından bu yana aynı slotta kekoon rider kesen adam var. Orada bırakıp charını uyuyor uyanınca kesmeye devam ediyor 9x kekuri almış.

Afk farmının mage karakteri üzerine kurgulanması ya da farmerlerın magelere yonelmesi diger karakterlerin daha etkisiz olması myko dengesine ters bence.

Bu saatten sonra radikal bir degisiklik tabiki yapılamaz ama bir sonraki seruvende bu konu dikkate alınabilir.

Farm zor şu an. Böyle de kalmalı.

guide

Level 50
Chatter
Sep 28, 2020
12
3
38,949,900
457
meIe bu server da b0wI da asasdan kutu aIamaz, TC de mageden dr0p aIamaz. DM den dr0p düşmüy0r zaten :S

MeIe nin en zevk aIdığı k0nu pk.. Yere vurma pksı c0k zevkIi ama farm k0nusu biraz can sıkıcı.

AutumnKiss361

Level 60
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
May 8, 2020
66
35
78,571,350
3,316
meIe bu server da b0wI da asasdan kutu aIamaz, TC de mageden dr0p aIamaz. DM den dr0p düşmüy0r zaten :S

MeIe nin en zevk aIdığı k0nu pk.. Yere vurma pksı c0k zevkIi ama farm k0nusu biraz can sıkıcı.
git dm dön shard raptor fiyatlarından haberın yok galiba

guide

Level 50
Chatter
Sep 28, 2020
12
3
38,949,900
457
hic akıI edemedim 0nu yaa, hemen gidim DM kesmeye başIayayım 5 saatte 15 20 tane atar herhaIde.

Adam k0nu acmıs EsIant TC dr0pIarı CZ DM dr0pIarından daha iyi, bizde kasmask istiy0ruz DM den 1 saatte 1 rapt0r da aIabiIirsin 5 saatte hic bir şey aIamaya da biIirsin diy0r. Kesiy0ruz kardes DM merak etme, günde 1 trina aIıy0ruz, yanında b0Ica da hava...

AutumnKiss361

Level 60
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
May 8, 2020
66
35
78,571,350
3,316
droplar gayet ayarlı gb satmak için bu kadar ağlamaya mızmızlanmaya gerek yok.
hic akıI edemedim 0nu yaa, hemen gidim DM kesmeye başIayayım 5 saatte 15 20 tane atar herhaIde.

Adam k0nu acmıs EsIant TC dr0pIarı CZ DM dr0pIarından daha iyi, bizde kasmask istiy0ruz DM den 1 saatte 1 rapt0r da aIabiIirsin 5 saatte hic bir şey aIamaya da biIirsin diy0r. Kesiy0ruz kardes DM merak etme, günde 1 trina aIıy0ruz, yanında b0Ica da hava...

DNZ

Level 60
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Dec 21, 2014
654
368
233,943,600
5,644
Konuyu çarpıtıyorsunuz ben jobların farm yapabilme potansiyellerini değerlendirmiyorum. TC diğer slotlara göre 3-4 kat fazla kazandiriyor diyorum ve bunun doğru olmadıgını belirtmeye calisiyorum.

• Like
Reactions: narteux

narteux

Level 60
1 Yıllık Üye
Chatter
Dec 28, 2019
10
2
78,205,050
1,962
@Kojiro kardeşim haklısın. stone golem dönüyorum ve mob cıkar cıkmaz yok oluyor. Günde sana yemin ediyorum 1 tane ib alamadıgım oldu 2 yi geçmedi. mp rec desen bu son 2gündür cıkmamaya başladı. Düşürdü sanırım kojiro efendi. Fakat bu tc dönen magelerin üstlerine baktıgım da sana yemin ediyorum 3-4 tane ib 3 tane md besleri zaten saymıyorum. Nedir yani bu adaletsizlik ? üstüne üstün ib olmus 15 m. Ben günde 2 tane alamıyorum benim kaşarlıgım mı bu fiyatin düşmesi ortada cok belli ki bir adaletsizlik var cözmekte senin işin sayin @Kojiro görüp yorum atmaman da ne bileyim. Magelerden de bir allahın kulu kutu alamaz. mob zaten azıcık uzakta cıktımı melenin sansı gram yok.