Krowaz oyuna geldiğinde bp öldü. Yıllardır bp oynayan biri olarak bunu söyleyebilirim. Artık sadece krowaz değil utc de geldi iyice bp bitti. Oyun yapımcısı bu işi 2012 de int bpye çevirdi ama o da draki, monster stone ve görevlerini solo yapmaktan öte geçemedi. Antide kurtarmaz artik battle priest olayi bitti maalesef. Anti ye Ciddi yatırım yapman lazım. Eskiden kafaya dd takıp 1 tane kalkan taktımı dönüyordu karakter şimdi jamadar var içinden geçiyorlar bp nin. Yeni serverlarda şuanlık oynayabilirsin taaki jamadar yaygınlaşana kadar. Sonrası damage test tahtası yaparlar. Ama bir gün oyunu bırakma kararı aldım bundan 8 9 sene önce TheMYKO ilk Db si tanıştım ve çok güzel pklar döndü ozamanlardan aklımda kalan KGG KisstheEvil Anadolu Sarahpucciler Copierbondlar Ve bir sürü yabancı uyruklu pk klanı vardı priest oynamak cok zevkliydi harika bir server yapmışlardı. TheMYKO ismini ne aman duysam 1 aylık bile olsa gelir oynarım yaşım 30 bu oyuna 2004 de başladım manes ilk açılışında Denizlerle oynadık bp priesttik 3 arkadaş Solo takılmayı seviyorum çünkü her kafadan bir ses çıkıyor yok db at yok malice at yok heal at bp nin görevi değil bunlar 1-1 vs girerim yada slot basarım benim işim bu pk gelince de yakalarsan 2 vs 3 vs 1 atılır orjinal bp damageleri varsa şayet 3 vs bir bile atarsın myko burası userde iron set yok. işin en keyif verici yanı da bu her jobun kendine göre playeri vardır vs de malice atmam heal atmam TheMYKO Ailesine teşşkrler userleri de çok şahane lakin kusura bakmasın altını çizerek yazacam (
Karakteriyle myko serverları dolaşan bir oyuncu arkadaşımız bu oyunun saygınlığının farkında bile değil . 25 tl için yazmadım kendimi tanıtmak için. bu arkadaşa oyunda değil hayatta başarılarımı sunarım.APRIL )