Burada olacağız,herkese başarılar.
Yılıp mage basıp 3-2-1 nova yapmazsanız yapalım didimSiz kaçmadan bi vs atarız herhalde artık wizz4memet
Sen kaçmaktan bıkmayınca biz kovalamaktan bıkıp mage bastık wizz4 ama dikkat et benım takımım senin takımına tek atarYılıp mage basıp 3-2-1 nova yapmazsanız yapalım didim
Senin takımın eslantta boss kovalamak dışında bir bok yapamaz, dest set kasar yarım saat pk atarsınız.Konuyu polemiğe çevirme geçen iyi olsunSen kaçmaktan bıkmayınca biz kovalamaktan bıkıp mage bastık wizz4 ama dikkat et benım takımım senin takımına tek atar
https://www.youtube.com/channel/UC4-jld9gGy9Zps1Q4dwET8g/videos?sort=dd&view=0&shelf_id=0 bir sürü video var wizz4 izleyebilirsin senin kaçtığın sahnelerden video çıkarsaydım eğer sabaha kadar onu izlerdin emin olSenin takımın eslantta boss kovalamak dışında bir bok yapamaz, dest set kasar yarım saat pk atarsınız.Konuyu polemiğe çevirme geçen iyi olsun
Serverin bilmem kaçıncı günü herkeste az çok bişeyler var benim övünecek başka videolarım da var senin neyin var?Ondan önceki videoya da bakabilirsin istersen8 dk da random pt yi düşürememişsin bide video çekmişsin, birde bunu bana atıyorsun ? Neden jolyjumpera dalmıyoki sizinkiler
Eyvallah kardeşimServerda muhabbetim olmamasına ragmen sevdim insanlardansın başarılar kardşeim