Solo Oynayanlar Için

TheMYKO | Knight Online | MYKO | PRIVATE SERVER
One of the most popular MYKO PvP Server of all time
Are you ready to TheMYKO LUNA?
New World Luna 20 September

Nariaki

Level 60
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Jan 8, 2018
9
4
78,021,900
27
Öncelikle selamunaleyküm, solo oynayıp yeteri kadar keyif alamayan, efendi üslubu temiz, yaş ve zeka ortalaması 20+. Gerek CR etkinliği olsun gerek farm için en önemlisi de muhabbetine oynayan arkadaşlar iletişime geçebilir.
Narikai
PhoboS
Orc, Okçuyuz
herhangi 2 nicke ulaşabilirsiniz.

DROP İÇİN DANSÖZ OLMAMAK OYUNU OYUN İÇİN OYNAYANLAR ARANAN ÖZELLİKLERİN EN BAŞINDADIR :)

• Like
Reactions: MadAboutYou

ExsapieNN

Level 60
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Sep 7, 2016
183
102
81,623,850
2,009
onlardanda atilla saati öğrenip ks pt kurup droba çökecek misiniz? :)

Nariaki

Level 60
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Jan 8, 2018
9
4
78,021,900
27
Memlekette bir tek Atillayı kovalayan saatini bilende sendin zaten, ben orada 1.30 saatimi harcadım da bekledim slotta otururken yanımıza ayrı party olarak gelen kimdi ? BendenSanaTavsiye olduğunu varsayarak yazıyorum ki, sen düne kadar kimlerle kovalıyodun bilmem ama biz o arkadaşlarla Atilla beklerken tanıştıkta dahil olduk. Ha diyeceksin ki şimdi Atilla saatini biliyordun madem neden clandaki adamlarınla beklemeye geçmedin şifreli odalarda takılan bizler değiliz TS kullanmadığın için bilmezsin :) pm'den şu saatte şu var hadi bunu yapalım demedik kimseye bu zamana kadar. Ego gibi anlamada kardeş biz bu oyunu 10 yıldır oynuyoruz kimin ne yapıp yapmadığı belli oluyor. Gereken konuşmayı da yaptım herkes kendine göre haklıdır ben ne WP drobunun köpeği olmuşumdur nede ROL daha adını bile bilmediğim nickini clanda 1 2 defa gördüğüm eleman kalkıp caz cuz ederse denir ki gitte ötede ağla WP drobu için yapma :) herkes baksın kendi kısmetine.

ExsapieNN

Level 60
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Sep 7, 2016
183
102
81,623,850
2,009
Benim söylemek istediğimi çok iyi anlamışsın helal olsun :) wp benim umrumda değil, yapılan umrumda. Ks olarak biz değil siz geldiniz. Siz 1.5 saat biz tam 3 saat bekledik o atiyi boş yapma hadi.

Burak

Level 60
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Jan 3, 2018
7
5
78,021,900
19
onlardanda atilla saati öğrenip ks pt kurup droba çökecek misiniz? :)
Yok, kendi menfaatlerim doğrultusunda clan başkanının gözüne girmek için boss saatini yanlızca onunla paylaşıcam ve benden önce boss bölgesinde bekleyen clan mensuplarının yanında farklı bir partyde drop almaya çalışıcam. Sonrasında drobu benden başkası alınca arkalarından ana avrat küfür edip forumu ağlama duvarına çeviricem. Neden? Çünkü ben basit bir insanım ve empati kuramıyorum. Bossun saatini benden başkası bilemez. Bu hikaye bir yerden tanıdık geliyor mu :)

Nariaki

Level 60
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Jan 8, 2018
9
4
78,021,900
27
Ulan ne salak adamsın ya kötü konuşmayayım diyorum ama sallamayı da beceremiyorsun Atilla gece 2.33'de kesildi mezarlıkta 3 saat öncesi 11.33 olur gece CR'si yapılıyordu o saatte hatta 12 küsür saatlere kadar PK olarak devam etti. Birde senin olduğunu anlamak çok zor değil diğer 2 arkadaşı senden iyi tanıyorum gelip burada salak salak konuşup polemik yapmaz.

_Malamadre_

Level 60
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Aug 29, 2017
446
351
141,147,600
5,467
Benim söylemek istediğimi çok iyi anlamışsın helal olsun :) wp benim umrumda değil, yapılan umrumda. Ks olarak biz değil siz geldiniz. Siz 1.5 saat biz tam 3 saat bekledik o atiyi boş yapma hadi.
Ağlıyormusun kıyamam sana kuduz köpek seni hehehe

Shigeno

Level 60
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Dec 2, 2016
177
86
80,830,200
1,571
dilimize uslubumuza dikkat edelim lütfen gereksiz imalarda bulunmanın hiç bir faydası yoktur...

ExsapieNN

Level 60
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Sep 7, 2016
183
102
81,623,850
2,009
Ulan ne salak adamsın ya kötü konuşmayayım diyorum ama sallamayı da beceremiyorsun Atilla gece 2.33'de kesildi mezarlıkta 3 saat öncesi 11.33 olur gece CR'si yapılıyordu o saatte hatta 12 küsür saatlere kadar PK olarak devam etti. Birde senin olduğunu anlamak çok zor değil diğer 2 arkadaşı senden iyi tanıyorum gelip burada salak salak konuşup polemik yapmaz.
Ya tanı tanıma umrumda mı zeka seviyen yerlerde swyede tutuanamadıgın belli ağla biraz daha

_Malamadre_

Level 60
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Aug 29, 2017
446
351
141,147,600
5,467
Ban yiyince ağlayanlarda bugün.Seni daha kâle almıyorum eğlen hadi burda
Yanlış anlaşılmaya kurban gittim, 1 saat sonra olay anlaşılınca açıldı tekrar üzülme sen ben burdayım hala .
Adsız32.png

ExsapieNN

Level 60
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Sep 7, 2016
183
102
81,623,850
2,009
Yok, kendi menfaatlerim doğrultusunda clan başkanının gözüne girmek için boss saatini yanlızca onunla paylaşıcam ve benden önce boss bölgesinde bekleyen clan mensuplarının yanında farklı bir partyde drop almaya çalışıcam. Sonrasında drobu benden başkası alınca arkalarından ana avrat küfür edip forumu ağlama duvarına çeviricem. Neden? Çünkü ben basit bir insanım ve empati kuramıyorum. Bossun saatini benden başkası bilemez. Bu hikaye bir yerden tanıdık geliyor mu :)
Şimdi söylediklerine şöyle bir cevap vericem anlamak ya da anlamamak sana kalmış.
1- Clan başkanının gözüne girme gibi bi çabam yok, ben solo başladım onlarla karşılasana kadarda solo oynadım.Ne item olarak ne level olarak bana hiç bi katkıları olmadı.
2- Arkanızdan ana avrat küfür etmedim.
3- Sen şimdi beni "basit" olarak yorumluyorsun ya, aslında yaptığın şu; bilmediğin duymadığın konular hakkında kendi subjektif düşüncenle kesin bi yargıya varıp kendini kandırmak.

_Malamadre_

Level 60
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Aug 29, 2017
446
351
141,147,600
5,467
Şimdi söylediklerine şöyle bir cevap vericem anlamak ya da anlamamak sana kalmış.
1- Clan başkanının gözüne girme gibi bi çabam yok, ben solo başladım onlarla karşılasana kadarda solo oynadım.Ne item olarak ne level olarak bana hiç bi katkıları olmadı.
2- Arkanızdan ana avrat küfür etmedim.
3- Sen şimdi beni "basit" olarak yorumluyorsun ya, aslında yaptığın şu; bilmediğin duymadığın konular hakkında kendi subjektif düşüncenle kesin bi yargıya varıp kendini kandırmak.
okumadan cevap veriyorum kudur

Nariaki

Level 60
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Jan 8, 2018
9
4
78,021,900
27
Ha cahile anlatmışsın ha duvara ne konuşuyorsam, ben seni tanımam bilmem tanımakta istemem sen yalamaya devam et ama etrafa bulaşma kendi ekmeğine bak Atilla saati tut ne bileyim Eslant saati tut uyuma zombie'ye bağla oyunda 1. ol ama benden uzak dur :)

ExsapieNN

Level 60
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Sep 7, 2016
183
102
81,623,850
2,009
Ha cahile anlatmışsın ha duvara ne konuşuyorsam, ben seni tanımam bilmem tanımakta istemem sen yalamaya devam et ama etrafa bulaşma kendi ekmeğine bak Atilla saati tut ne bileyim Eslant saati tut uyuma zombie'ye bağla oyunda 1. ol ama benden uzak dur :)
Valla ben seni çok tanımak istiyorum üzülürüm böyle yapmana.Boş boş konusma yazdıklarımı anlayamıyorsan zorlama , kendini yakacaksın.Ben Hakan ile muhabbetim daha iyi olduğu için tabi ki onla paylaşıcam saati bunun nesi şaşırtıcı? Boş insansın

Nariaki

Level 60
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Jan 8, 2018
9
4
78,021,900
27
Zekan varsa Atilla saatini tahmin etmek çok güç değil Res'e göre hesaplarsın ortalama 1 saat hatayla bulursun çok iyi takip etseydiniz madem drobu kaçırmazdınız Atilla öldükten sonra haberiniz oldu. Konunun amacı iyice sapmaya başladı senin boş yapmaların yüzünden ben seni tanımam bilmem ha beni çok tanımak istiyorsan TS'e gelecektin o gül sesini duyacaktık eğerki bi özrün yoksa uygun zamanda gel TS'e tanışırız :)

muti95

Level 60
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Dec 30, 2017
12
1
78,021,900
33
Arkadaşlar uslübunuzu düzeltin, kaba olmayın, hakaret etmeyin, adamlık karşındakini aşağılamak değildir lütfen kullandığımız dile dikkat edelim, konuyu açan arkadaş çok güzel bi noktaya değinmiş konu açmış derdini güzelce anlatmış neden sataşıp kavga çıkarıyorsunuz

• Like
Reactions: MadAboutYou

_Malamadre_

Level 60
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Aug 29, 2017
446
351
141,147,600
5,467
Arkadaşlar uslübunuzu düzeltin, kaba olmayın, hakaret etmeyin, adamlık karşındakini aşağılamak değildir lütfen kullandığımız dile dikkat edelim, konuyu açan arkadaş çok güzel bi noktaya değinmiş konu açmış derdini güzelce anlatmış neden sataşıp kavga çıkarıyorsunuz
Olayla alakam yok ama bu expafjsdfg felan nickli olan arkadaş forum pokemonundan başka birşey değil o yüzden anladığı dilden konuşuyorum .

metiNNNNN

Level 60
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Dec 25, 2017
77
52