Merhabalar.Bunu yazarken biraz çekince hissediyorum server'imizin AdrenaLin clani baskani Agressive adli oyuncusunun belki de sayfalarca attigi küfür tablosunu çektim ufak bir münakasadan dolayi etmedigi lafi birakmamis ailevi degerlere kadar ileri bir sekilde çok büyü kaba davranislarla küfür etmistir sahsima.Sirf serverin gözde oyuncularindan biri ve clana sahip oldugu için göz ardi edilmesini istemiyorum.Gereginin yapilmasini arz ederim söz konusu sahsi hanemedir.
Böyle bir mevzuatta hala daha bu gibi pis laflar sözler çıkabiliyorsa ağızlarından böyle insanların gereğinin bir anca yapılmasını rica ediyorum.Oynayanların hepsi yetişkin olmayabilir bu gibi kişiler her türlü zarar lütfen ama lütfen gereğinin yapılmasını önemle arz ediyorum.
Gözde oyuncu ''AGRESSİVE''
Böyle bir mevzuatta hala daha bu gibi pis laflar sözler çıkabiliyorsa ağızlarından böyle insanların gereğinin bir anca yapılmasını rica ediyorum.Oynayanların hepsi yetişkin olmayabilir bu gibi kişiler her türlü zarar lütfen ama lütfen gereğinin yapılmasını önemle arz ediyorum.
Gözde oyuncu ''AGRESSİVE''