tipe bakalım mı harbiden ben sana şimdiden söyliyim sen sınıfta kalırsın hem tipten hem okuldan hadi bakalım paşası derslerine çalış sonra oyuna odaklan anan baban ne paralar harcıyor belkide zar zor seni okutsun diye sende aylaklık peşinde kovalamacalar ailenizin yüzkarası değil gururu olun büyüyün evlat büyüyün hayat büyümek için fazla kısaSenin okuduğun üniversiteyi * dsajdsja tipe bak DD amınakdmn betası
Büyük ihtimal oynayamayacağım zaten ama yaz serverları hariç hiç bir servera giremiyoruz.Mantığınız çok yanlış bunlar bahane vs değil, görüş bildirdik sadece ve benim gibi yüzlerce oyuncu var bu platformda.Büyük çoğunluğun üniversite öğrencisi olduğu düşünülerek hareket edilmeli.9 10 günlük bayram tatillerine denk gelmesi için post açan insanlar şuanda saçmalıyorlar.Diyecek laf yok zaten ama arkadaşın dediği gibi usko gibi 1 hafta önceden server tarihi belirleniyor.Önünde kos koca yarı yıl tatili varken, server süresini uzatacak bir etken varken böyle açması bana sadece avcı softun ocakta bedelliye gideceği fikrini veriyor gitmeden kurulsun düzen sıkıntı çıkmasın diye yapılıyor sanırım. Sonuçta burası Kojiro için ticarethane tabi ki kendisi için en iyi olan opsiyonu kullanmalı.Bu server için olmasada en azından diğer serverlar için sınav tarihlerinin dikkate alınmasını isterdim.Eğer senin için gerçekten önemliyse final zamanı da oyun düşünmezsin ya. veya ben yanlış düşünüyorum bilemedim.
Senin vizen finalin bitince bir başka insanın başlayabiliyor onlar ne yapsın ? Buradaki herkesin müsait zamanı beklenirse yeni bir sunucu için o sunucu açılamaz dostum. Herkesi mutlu etmek , herkesin müsait zamanını yakalamak çok zor bir olay malesef.. Seçimini yap )Büyük ihtimal oynayamayacağım zaten ama yaz serverları hariç hiç bir servera giremiyoruz.Mantığınız çok yanlış bunlar bahane vs değil, görüş bildirdik sadece ve benim gibi yüzlerce oyuncu var bu platformda.Büyük çoğunluğun üniversite öğrencisi olduğu düşünülerek hareket edilmeli.9 10 günlük bayram tatillerine denk gelmesi için post açan insanlar şuanda saçmalıyorlar.Diyecek laf yok zaten ama arkadaşın dediği gibi usko gibi 1 hafta önceden server tarihi belirleniyor.Önünde kos koca yarı yıl tatili varken, server süresini uzatacak bir etken varken böyle açması bana sadece avcı softun ocakta bedelliye gideceği fikrini veriyor gitmeden kurulsun düzen sıkıntı çıkmasın diye yapılıyor sanırım. Sonuçta burası Kojiro için ticarethane tabi ki kendisi için en iyi olan opsiyonu kullanmalı.Bu server için olmasada en azından diğer serverlar için sınav tarihlerinin dikkate alınmasını isterdim.