JeanClaudeVanDamme
Level 60
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
öyle bir şey yok boş yapmayın tabii ki ks atacak ne sanıyonuz siz bu oyunu?resurrection clanında csw için bulunan
Priapos clanı elemanları amac ne yan slot boş geldiler çöktüler nasıl bir karakter bu kişilik 0 yan slot boş olmasa bıse demıcem her slot dolu mecburlar ama bız burda 1 saatir kasarken kasten gelınmezk i View attachment 2111 View attachment 2112
Sence normal değil mi ? GENİE BIRAKIP KASIYOLARDIR.:..resurrection clanında csw için bulunan
Priapos clanı elemanları amac ne yan slot boş geldiler çöktüler nasıl bir karakter bu kişilik 0 yan slot boş olmasa bıse demıcem her slot dolu mecburlar ama bız burda 1 saatir kasarken kasten gelınmezk i View attachment 2111 View attachment 2112
Ya sen bana tarih saat ver ben genie bırakıp kesicem seni sözSence normal değil mi ? GENİE BIRAKIP KASIYOLARDIR.:..
hahahahaahah ;DDDDDDDYa sen bana tarih saat ver ben genie bırakıp kesicem seni söz
Gardaşım neden kabullenemiyosunuz.. EVET diyip geçebilirsin , daha uzatmana bile gerek yok aslında , ego bırakın bi kenara.Ya sen bana tarih saat ver ben genie bırakıp kesicem seni söz
TARİH ve SAAT plzGardaşım neden kabullenemiyosunuz.. EVET diyip geçebilirsin , daha uzatmana bile gerek yok aslında , ego bırakın bi kenara.
ya sen bi gel ws ye ben kabullenicem sonucu sözGardaşım neden kabullenemiyosunuz.. EVET diyip geçebilirsin , daha uzatmana bile gerek yok aslında , ego bırakın bi kenara.
Kardo beni kesmen ciddi diyorum , gram umrumda değil bak. Sadece biz DM slotunu bastığımızda , Size Çöktüğümüzde( ResTIRAKŞIN ) Priapos = Priaposa çöktüğümüzde siz geliyordunuz.. Şimdi söyliyceksin neden gelmeyelim , genieye bıraktığın adam nasıl gelebiliyor bilgisayar başındayken genie bırakmayla , bilgsayar başında olmadan bırakmak arasında fark var..ya sen bi gel ws ye ben kabullenicem sonucu söz
Canım 1.si ben orda değildim clan arkadaşlarım ordaydı. 2. Biz genelde farmları 4 kişi 8 charla yaparız. Priestler genieli olur.Ben senin video daki o kaçma geline dm de 3 parti bilmem ne konuşmana ayar oldum.Ve dedim ki madem 3 parti adam kesebiliyorsun.Gel 8v8 atalım rahat rahat kes öyle değil mi ? Yani gelmeyeceksen yok kardeşim gelmiyorum de bana lafı dolandırma banaKardo beni kesmen ciddi diyorum , gram umrumda değil bak. Sadece biz DM slotunu bastığımızda , Size Çöktüğümüzde( ResTIRAKŞIN ) Priapos = Priaposa çöktüğümüzde siz geliyordunuz.. Şimdi söyliyceksin neden gelmeyelim , genieye bıraktığın adam nasıl gelebiliyor bilgisayar başındayken genie bırakmayla , bilgsayar başında olmadan bırakmak arasında fark var..
Ben polemiğe girmekten kaçınıcam bu server'da çünki gerek yok egoist insanları hiç bir zaman sevmedim. o yüzden sen olsan da bir şey farkediceğini düşünmüyorum.Canım 1.si ben orda değildim clan arkadaşlarım ordaydı. 2. Biz genelde farmları 4 kişi 8 charla yaparız. Priestler genieli olur.Ben senin video daki o kaçma geline dm de 3 parti bilmem ne konuşmana ayar oldum.Ve dedim ki madem 3 parti adam kesebiliyorsun.Gel 8v8 atalım rahat rahat kes öyle değil mi ? Yani gelmeyeceksen yok kardeşim gelmiyorum de bana lafı dolandırma bana
Hayır diyorsun yani pekalaBen polemiğe girmekten kaçınıcam bu server'da çünki gerek yok egoist insanları hiç bir zaman sevmedim. o yüzden sen olsan da bir şey farkediceğini düşünmüyorum.