Prhopethus
Nedensizce gitti neden sizce?
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Öncelikle herkese merhaba arkadaşlar. Bildiğiniz gibi 2-3 ay oynayıp daha sonra emeklerimizin boşa gittiği birçok server'da sizlerle beraber oynamıştık. Taa ki TheMYKO ' un açılacağını duyana kadar.
ÖNCELERİ BIRAKIP ŞİMDİLERE BERABER BAKMAYA NEDERSİNİZ?
Fazla uzatıp zamanınızı da çalmak istemiyorum. Prhopethus geri döndü. Ekip arkadaşlarım askerlik, evlilik v.s gibi durumlardan dolayı oyuna aktif olamayacaklarını bana bildirdiler. Kendilerinin emeklerine bunca yıllar için çok teşekkür ediyorum. Bu sebepten dolayı devamlılık içerebilecek BEST kadro arayış içerisindeyim.
->SHOWWW[Ahmet] LOUSY[Mert] Legendiez[Ali] MethuKING[Ata] OnLySoLo[Orhan] PxSxxaLizweeL[Cenk] ALCATRAZZZ[Cemil] DaisyMarie[Oktay] <--> Eskiler Eskiden Güzeldi. Nedensizce gittiler neden sizce???
MOVİELERİMİZ TALİHSİZLİK ÜZERİNE SİLİNMİŞTİR. ARTIK YENİLERİNİ YENİLERLE ÇEKMEK ÜZERE İZLEMEDE KALIN. SİZLERE BİRAZ ELİMDE KALAN GÖRÜNTÜLERLE ANILANDIRMAK İSTEDİM. HERKESE ŞİMDİDEN BAŞARILAR. İYİ-KÖTÜ YORUMLAYACAK OLAN ARKADAŞLARIMA ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM.
TheMYKO YÖNETİM KADROSUNA TEŞEKKÜR EDER BAŞARILARININ DEVAMINI BEKLERIM. Saygılarımla Prhopethus - ATA ~