Benim bahsettiğim şey farklı, aslında gayet açık. O konulara da atlamaya gerek yok.TheMYKOda pre parası haricinde para yatırmaya sadece iş güç sahibi olan insanların ihtiyacı var, yani kısacası oyunu oynayan herkes senin yaptıklarını yapıyor
Gayet açık ilk kez bir serverda şans yüzüne gülmüş kendince güzel çar dizmişsin, milletin seni kıskandığını falan zannediyorsun.Benim bahsettiğim şey farklı, aslında gayet açık. O konulara da atlamaya gerek yok.
şaskldasldkjak. Charmı dizmişim ? Hayakperestmiyim ? Gerçekten vizyonsuzsun.Gayet açık ilk kez bir serverda şans yüzüne gülmüş kendince güzel çar dizmişsin, milletin seni kıskandığını falan zannediyorsun.
Konuma gelip kirlilik yapan sensin. Bence siz beni salın bi artıkKardeşim sal bizi sal
Kapasiten kadarını görürsün, ayna gibi düşün. Teneke gibi, ne kadar vursamda tın tın. Belki bir gün anlayabilirsiniz ama umut var. Dipnot: Bunun için gerekirse çocukluğunuza inip sorunlarınızı bulun, nerde ne özelliğini kaybettin mesela.. Sonra şuna emin olabilirsin. Ben sizi anlıyorumNato mermer nato kafa
aslında Serhat her şeyin cevabını vermiş sorun bende bir şeyler söyledik