Munchies17 vs jackass ( TS3 SESLİ)

TheMYKO | Knight Online | MYKO | PRIVATE SERVER
One of the most popular MYKO PvP Server of all time
Are you ready to TheMYKO LUNA?
New World Luna 20 September
Status
Not open for further replies.

Mnemosyneee

Level 60
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Sep 25, 2015
126
60
79,303,950
352
Görüntüler ParisHilton'un kamerasından olduğundan ve 4k olduğundan ve benim bilgisayarımın 4k video desteklemediğinden bozulma olmuş ama sonuç belli jackass ın eline sağlık

Jackass

Jackass
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Oct 26, 2017
972
1,166
312,087,600
7,629
:) 1. vsde söyledim zaten mouse ile skillere basıp macroya minor attıran adam benden daha iyi diye :p 2. vsde restore attığını da koysaydın sülo.

exeower

Level 50
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Sep 23, 2018
1
0
38,949,900
3
hala böyleleri kaldı mı? gereksiz movie macro olduğunu duydum girme gereği görmedim.

ParisHilton

Level 60
7 Yıllık Üye
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Jul 1, 2015
286
344
107,112,225
6,215
:) 1. vsde söyledim zaten mouse ile skillere basıp macroya minor attıran adam benden daha iyi diye :p 2. vsde restore attığını da koysaydın sülo.
Normal video almıyorum olm vs mi çeker misin dedin de çekmedim mi :D

• Like
Reactions: Mnemosyneee

Jackass

Jackass
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Oct 26, 2017
972
1,166
312,087,600
7,629
Konu tamamen kendini kanıtlama çabası, yorum yapma gereği görmüyorum. Yorumlara dahil olan haterlar da herşeyi gösterir nitelikte. Ben kalitemi göstermişim ses kayıtlı koyman iyi olmuş.

JFaxy_

Level 60
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
May 13, 2017
219
80
83,302,725
2,666
Konu tamamen kendini kanıtlama çabası, yorum yapma gereği görmüyorum. Yorumlara dahil olan haterlar da herşeyi gösterir nitelikte. Ben kalitemi göstermişim ses kayıtlı koyman iyi olmuş.
yorum yapma geregı duymamıs herkesten cok sen yorum yapmıssın . Adam seni ezmiş bunu da burada video ile kanıtlamış . Adamların toplama ptsini videoya cekıp car car dakıkada bır yorum yapan ufaklık burda bıre bırde elıne alınca '' yorom yopmo gorogu duymoyorom '' diyor. siktir lan 40 kilo derler adama

• Like
Reactions: Mnemosyneee

Jackass

Jackass
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Oct 26, 2017
972
1,166
312,087,600
7,629
yorum yapma geregı duymamıs herkesten cok sen yorum yapmıssın . Adam seni ezmiş bunu da burada video ile kanıtlamış . Adamların toplama ptsini videoya cekıp car car dakıkada bır yorum yapan ufaklık burda bıre bırde elıne alınca '' yorom yopmo gorogu duymoyorom '' diyor. siktir lan 40 kilo derler adama
İyi içerletmişim seni de koçum benim, forumdaki geçmiş mesajlarının hepsi bana 40 kilo ithamında bulunmak ve benim olduğum her konuya zıplamak. Keyif al benimle uğraşmaktan :) Ama asla kaliteli bir insan olamayacaksın bunun da farkına var :)

1oooDe1

Level 60
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
May 26, 2017
166
154
82,692,225
2,880
ilk kez jackass a katılıyorum dünde beni cz de durduk yere kanka canım sıkılıyor vs atalım diye çağırıyosun movie çekiyorsun sana dün ısrarla söyledim her attığımız vs de sana ilginç bir şekilde skill vuramıyorum bütün skiller mi kaçar skill vuramıyorum en son bir mage vardı böyle skill vurulmuyordu adama 999 ban yedi seninde sonun ona gidicek gibime geliyor hadi hayırlısı..

JFaxy_

Level 60
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
May 13, 2017
219
80
83,302,725
2,666
İyi içerletmişim seni de koçum benim, forumdaki geçmiş mesajlarının hepsi bana 40 kilo ithamında bulunmak ve benim olduğum her konuya zıplamak. Keyif al benimle uğraşmaktan :) Ama asla kaliteli bir insan olamayacaksın bunun da farkına var :)
Almıssın eline bir klavye 10 metre kare odanın ıcınde hayatı yasayıp boyundan buyuk laflar konusuyorsun . Bizim burada kucuklerle ugrasılır bakkala fılan yollanır sen onlar gıbı de degılsın , onların bi sevecen yanları var en azından . Annenin vitrinin içinde süs olarak sakladıgını bardaklardan alıp kendine kola doldurmayı kalite sanıyorsun :)

Jackass

Jackass
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Oct 26, 2017
972
1,166
312,087,600
7,629
Almıssın eline bir klavye 10 metre kare odanın ıcınde hayatı yasayıp boyundan buyuk laflar konusuyorsun . Bizim burada kucuklerle ugrasılır bakkala fılan yollanır sen onlar gıbı de degılsın . Annesinin vitrinin içinde süs olarak sakladıgını bardaklardan alıp kendine kola doldurmayı kalite sanıyorsun :)
Hadi abisi kardeşin kadar low iq'sun oyun içerisinde insanları taciz etmekten öteye gidemeyen bir oyun anlayışın var bunu foruma taşıman da fazla ironik. Beni sal diyorum sana madem beni bu kadar kıymetsiz görüyorsun da neden 146 mesajının hepsi benim mesajlarımın altında bana karşı HATE niteliğinde ? Hadi beni sal abisi.

Jackass

Jackass
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Oct 26, 2017
972
1,166
312,087,600
7,629
ilk kez jackass a katılıyorum dünde beni cz de durduk yere kanka canım sıkılıyor vs atalım diye çağırıyosun movie çekiyorsun sana dün ısrarla söyledim her attığımız vs de sana ilginç bir şekilde skill vuramıyorum bütün skiller mi kaçar skill vuramıyorum en son bir mage vardı böyle skill vurulmuyordu adama 999 ban yedi seninde sonun ona gidicek gibime geliyor hadi hayırlısı..
2v2 atıyoruz parislerle 10 kill falan aldım rebornda (potatoe) vardı ben böyle video falan açtıklarını da düşünmemiştim, yeni uyandım 2v2 atalım mı dendi ben de onayladım ve alelade orada gelişen bi olayı da parisin dışardan çekip vs movie diye buraya koyması çok gülünç. Ben koyayım buraya her çektiğimi de kimin ne olduğu belli olsun bari :) Neyse yorum yapmayacağım dedim yine yaptım. Herkes kendi bokunda boğulsun . İyi forumlar.

JFaxy_

Level 60
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
May 13, 2017
219
80
83,302,725
2,666
Hadi abisi kardeşin kadar low iq'sun oyun içerisinde insanları taciz etmekten öteye gidemeyen bir oyun anlayışın var bunu foruma taşıman da fazla ironik. Beni sal diyorum sana madem beni bu kadar kıymetsiz görüyorsun da neden 146 mesajının hepsi benim mesajlarımın altında bana karşı HATE niteliğinde ? Hadi beni sal abisi.
jackas itemleri
hadi abisi
kalitesizsin abisi
low sun abisi
beni kıskanma abisi
ben kralım abisi
koçum benim

jackas :

ParisHilton

Level 60
7 Yıllık Üye
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Jul 1, 2015
286
344
107,112,225
6,215
2v2 atıyoruz parislerle 10 kill falan aldım rebornda (potatoe) vardı ben böyle video falan açtıklarını da düşünmemiştim, yeni uyandım 2v2 atalım mı dendi ben de onayladım ve alelade orada gelişen bi olayı da parisin dışardan çekip vs movie diye buraya koyması çok gülünç. Ben koyayım buraya her çektiğimi de kimin ne olduğu belli olsun bari :) Neyse yorum yapmayacağım dedim yine yaptım. Herkes kendi bokunda boğulsun . İyi forumlar.
Sen kafayı yemişsin , 2w2 atalım işin yoksa keyfine diye can (quishi) söyledi ki videoya alma tamam dedim bende , item olarak üstün olduğunu sende bende iyi biliyorduk zaten db li maliceli denedik orada da şimdi burda bok atma adam vs atalım dedi kabul ettin dışarıdan item aldığın halde kesildin abartılacak birşey yok. Benim pc kasmasın sen videoya alırmısn dedi bende aldım videoyu sesli alıyorum zaten :D nasıl sen ts de pıng oluyo ust oda da vs atıyorsan buda öyle birşey.

1oooDe1

Level 60
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
May 26, 2017
166
154
82,692,225
2,880
dünde ben bowl dönüyordum durduk yere pm attı kanka vs atalım canım sıkılıyor dedi iyi dedim atalım geçtik arenaya 1 2 vs attık cogu vs de geri çıktım zaten skill vuramadım bile damageyi geçtim skill vuramadım video çekmiş bide neyse buna söyledim sende illegal bişey var cunku skıll vuramıyorum dedim en son bu ters soru işareti clanında brazzerstakikeladam diye bi mage vardı aynı onada vuramıyorduk böyle skill adam ertesi gün banlandı bununda yakında çıkar kokusu .. ayrıca bende bunla daha önce 5 vs attıysak 5 inide almışımdır 1 kere açıp video çekmedim ama dün arenada ALLAH yukarıda bir tane skill vuramadım ..

Jackass

Jackass
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Oct 26, 2017
972
1,166
312,087,600
7,629
Sen kafayı yemişsin , 2w2 atalım işin yoksa keyfine diye can (quishi) söyledi ki videoya alma tamam dedim bende , item olarak üstün olduğunu sende bende iyi biliyorduk zaten db li maliceli denedik orada da şimdi burda bok atma adam vs atalım dedi kabul ettin dışarıdan item aldığın halde kesildin abartılacak birşey yok. Benim pc kasmasın sen videoya alırmısn dedi bende aldım videoyu sesli alıyorum zaten :D nasıl sen ts de pıng oluyo ust oda da vs atıyorsan buda öyle birşey.
Dışarıdan item aldığım halde ? :) Ben çapsız değilim siz beni hiç tanımıyorsunuz. Keyfinize bakın, değişik karakterleriniz var.

Status
Not open for further replies.