Morbidangel 4 jop pro

TheMYKO | Knight Online | MYKO | PRIVATE SERVER
One of the most popular MYKO PvP Server of all time
Are you ready to TheMYKO LUNA?
New World Luna 20 September
L

LaidbackMorbid

Guest
Mage mele komut her türlu clana ayak uydurma
ful pus
bot olmayan eli kolu tutan ihtiyacı olan arkadaşlar özelden ulaşsınlar

NOT:Amacım kurulu duzenı olan 1 clanda oynamak artık clan işlerıyle ugraşmaktan sıkıldım maaş veren olursa tp magede oynarım

Toyota

Level 60
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Dec 20, 2014
361
130
118,101,225
3,814
Bize priest lazım ama çıkan itemlerden pay istemiceksen gel. Sadece keyfimize göre veririz. Kendi kc ile itemini düzceksen özelden ulaş.

JanMateiko

Level 60
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
May 13, 2017
36
12
78,205,050
108
EN AZ LISE MEZUN
TEMIZ SICILE SAHIP
7 GUN 24 SAAT ONLINE (SUREKLI PC BASINDA OLMAK ZORUNLU ALT +TAB YAPIP CHROME MOZILLA ACMAK YOK DIZI IZLEMEK YOK)
3 OGUN YEMEK TARAFIMIZDAN KARSILANACAKTIR(YEMEK ICERIGI PEYNIR EKMEK CAY, DONER AYRAN GIBI...)
BOSS DROPLARINDAN PAY VERIRIZ(SADECE POT MANA PARASI BIDE ISINLANMA PARASI)
JOB FARKTMEZ YERI GELIR PARTY SW (SWIFT) BILE OLACAK ESNEK PLAYERLAR ARIYORUZ
CV LERI OZELDEN GONDEREBILIRSINIZ.

L

LaidbackMorbid

Guest
EN AZ LISE MEZUN
TEMIZ SICILE SAHIP
7 GUN 24 SAAT ONLINE (SUREKLI PC BASINDA OLMAK ZORUNLU ALT +TAB YAPIP CHROME MOZILLA ACMAK YOK DIZI IZLEMEK YOK)
3 OGUN YEMEK TARAFIMIZDAN KARSILANACAKTIR(YEMEK ICERIGI PEYNIR EKMEK CAY, DONER AYRAN GIBI...)
BOSS DROPLARINDAN PAY VERIRIZ(SADECE POT MANA PARASI BIDE ISINLANMA PARASI)
JOB FARKTMEZ YERI GELIR PARTY SW (SWIFT) BILE OLACAK ESNEK PLAYERLAR ARIYORUZ
CV LERI OZELDEN GONDEREBILIRSINIZ.
senin şartlar agır bana uymaz sw konsuuna gelınce para var huzur var tum clana sc alırım afq kalırım uyarsa

• Like
Reactions: GNOL
L

LaidbackMorbid

Guest
Bize priest lazım ama çıkan itemlerden pay istemiceksen gel. Sadece keyfimize göre veririz. Kendi kc ile itemini düzceksen özelden ulaş.
nasıl bir yapılanma var oyun tarzınız nedır okcu fln oyun görusu ve degişik stratejiler lazm

M

MALAMADRE

Guest
kolsuz oynamayı bilmez gireceği clandaki adamlara kolu olsun ister ilginçmiş morbid.

DaDaSH

Level 60
7 Yıllık Üye
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Dec 24, 2014
274
95
88,766,700
1,152
ağa biz boss keseriz kendimizi dizeriz dm yapar itemleri toplarız kendimizi dizeriz. sonra sende kc le düzersn kendini pk fln atarız 2 asas 1 pri
Kardeş sen clana dost değil köle alıyormuşsun gibi geldi bana bunları kabul edecek biri olurmu bilmem:)

• Like
Reactions: LaidbackMorbid
L

LaidbackMorbid

Guest
ağa biz boss keseriz kendimizi dizeriz dm yapar itemleri toplarız kendimizi dizeriz. sonra sende kc le düzersn kendini pk fln atarız 2 asas 1 pri
Sizin preleri de ben alırım siz zahmet etmeyin

exeptus

Level 60
7 Yıllık Üye
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Dec 30, 2014
317
192
104,517,600
6,727
arkadaşlar dolandırıcıdır. geçen db kukry +6mızı çalmıştır. kscler mevcuttur. yolla panpa diyene yolluyorum.

Camene

Level 60
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
May 16, 2017
12
0
78,021,900
65
Öncelikler Herkese Selam Arkadaşlar. Bu servere uzun süreden sonra tekrardan başlamaya karar aldım. Online süremde sıkıntı yoktur hemen hemen 7/24 oyunda durabilirim. Bu nedenden ötürü kendime bir klan bakmaktayım normalde uskodan gelmekteyim mıdgard serverınde priest olarak oynadım. Irk olarak bir takıntım yoktur yeter ki saygıyı yitirmeyelim benim için önemli olan budur. Eğer sizlerin bir priest açığınız varsa bana ulaşabilirsiniz.

SÖZ NAKİTTİR.

lamp

Level 60
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Nov 17, 2016
162
39
80,524,950
3,085
alan clan servere 1 0 onde baslar bu arada malamadre senin ananin kafasini sifira vuruyum dengesiz amcik

orduLyy

Level 60
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
May 15, 2017
9
1
78,021,900
23
sw suan acıkmı _? 10060 verıyo ?