carim 62 lvlken senin m5 acik oynaman sacma ve bunu kapatmani soylemem aglamak mi oluyor? Vsnin ortasinda item muhabbeti yaptiginiz icin whatsappdan video yolladim, item farki var mi harbiden tek uniq silver earring? dex belt yok diyordun e soyleseydin cikar diye seni tutan mi vardi? yada madem carin eksigi var niye benim clanimdaki adamlara matthewleri cagir da vs atalim diyorsunuz? Yenilip sinirlenen, ustune bunu yediremeyip ana baci yapan, onunda ustune odadaki 20 kisinin sahit oldugu odulun bile yarisini verip bahane uyduran sizlersiniz. Bence aglamayi kesin ve yenilgiyi kabullenin. Evime doneyim de parisin o "sikerim odulunu gelin dual rom vereyim' adli kalkinisina gore vs atalimM5 kapat diye agla senin carındaki item farkından sonra bu kadar yazman şaşırtıcı üsttede slaak salak yazılar yazmıssın polemik yaratmak istemiyorum muhabbetide uzatmak istemiyorum
ya sen ne konusuyosun dual 6 shardın 9 takıların ben yenilmedik demiyorum kc ni zaten verdik boş boş konusuyosun ana baci kimse yapmadı sadece yapsalar nasıl olur dedicarim 62 lvlken senin m5 acik oynaman sacma ve bunu kapatmani soylemem aglamak mi oluyor? Vsnin ortasinda item muhabbeti yaptiginiz icin whatsappdan video yolladim, item farki var mi harbiden tek uniq silver earring? dex belt yok diyordun e soyleseydin cikar diye seni tutan mi vardi? yada madem carin eksigi var niye benim clanimdaki adamlara matthewleri cagir da vs atalim diyorsunuz? Yenilip sinirlenen, ustune bunu yediremeyip ana baci yapan, onunda ustune odadaki 20 kisinin sahit oldugu odulun bile yarisini verip bahane uyduran sizlersiniz. Bence aglamayi kesin ve yenilgiyi kabullenin. Evime doneyim de parisin o "sikerim odulunu gelin dual rom vereyim' adli kalkinisina gore vs atalim