MalSevim ve Pişmanlıklarından Ders Alma Öyküleri

TheMYKO | Knight Online | MYKO | PRIVATE SERVER
One of the most popular MYKO PvP Server of all time
Are you ready to TheMYKO LUNA?
New World Luna 20 September

GNOL

Level 60
7 Yıllık Üye
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Dec 20, 2014
407
319
155,799,600
8,960
Bu konunun amacı, bu leş omurgasız ve şizofren insanın herkes nasıl bir sorunlu olduğunu anlaması için açılmıştır.

Öncelikle TheMYKOyu oynasamda oynamasamda çok uzun süredir bu platformda zaman geçiriyoruz ve ister istemez bir bağımız oluyor. Bu platformda bende dahil olmak üzere bir çoğumuz bugda yapmıştır gb de satmıştır, ama hiç kimse bu kadar sorunlu olmamıştır.

Benim bildiğim bu 2 iq'lunun ilk konusundan yaptıklarını ve ders alma sürecini inceleyelim.

Varan 1 :

Gb satıştan ve koxptan ban yedikten sonra açtığı konu ve Kojiro'ya saygısı sevgisi

Varan 2 :

İlk cümlesinde dediği "hiç kimsenin itemini çalmadım, kismenin hakkına girmedimi" okudukça gülüyorum zaten.

Hala devam eden fakir edebiyatı..

Ve son olarak :

Her cümlesinde kullandığı ders alma cümlesinin aslında nerde hata yaptımda yakalandım lan ben olarak, nasıl daha iyi hırsız olabilirimi kastettiğini de görmüş olduk.

Böyle bir omurgasızın bu forumda platforma görmek adını hatırlamak bile istemiyorum, bu salağı gördükçe hayat enerjim tükeniyor. Bir insan nasıl bu kadar salak olabilir ki ? Hiç gereği yoktu ama yaptığı mallıkları bir araya toplamak istedim.
Herkes tanısın bilsin.

• Like
Reactions: Mileenaa

Hustle

Level 60
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Jun 27, 2016
86
20
78,540,825
949
Kanka sen niye kendini bu kadar kastınki yorumlarını görmeme veya engelleme butonu falan vardır forumda ıllakı onu yapsaydın sınırlerınde bozulmazdı :D

• Like
Reactions: GNOL

GNOL

Level 60
7 Yıllık Üye
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Dec 20, 2014
407
319
155,799,600
8,960
Kanka sen niye kendini bu kadar kastınki yorumlarını görmeme veya engelleme butonu falan vardır forumda ıllakı onu yapsaydın sınırlerınde bozulmazdı :D
Bu kadar malını görünce elim ayağım titredi kanka

• Like
Reactions: Mileenaa

Theia

Level 60
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Apr 29, 2015
91
54
78,876,600
3,817
Yıllar önce hatırlıyorum yıl 2014 felandı sanırım en iyi yağlama ve sular seller gibi ağlama ksclerini bulup atmamışsın bu kscler yanında ne ki onun yerine o zaman ben utanıyordum yapıyordu her türden ibneliği sonra tüm platform içinde uzun uzun videolar hazırlayıp özür diliyordu genelde hırsızlıkla ve TBL walhack felan ile adı çıkıyordu bu enesgulsev1min akıllanmaz kahrı bela o zamandan bugüne hiç değişmemiş kirli çamarşırları ört pas edilmeden banladığı içinde öfke kin beslemiş kojironun tek tek düşmanları ile iş birlikçilik tutmaya çalışmış hacker felan değil sadece birilerinden şifre aldığı bariz ortada meydan okumaya çalışıyor ata binene kadar Kojiro üsküdarı geçmişti haberi yok mu sizce bence varda prim yapıyor işte :D