Klassgame basiretsizliği.

TheMYKO | Knight Online | MYKO | PRIVATE SERVER
One of the most popular MYKO PvP Server of all time
Are you ready to TheMYKO LUNA?
New World Luna 20 September

formychar7

Level 60
1 Yıllık Üye
Chatter
Dec 25, 2019
31
50
78,388,200
2,032
Server açılmadan evvel geçen hafta buraya para yükledim. Para yüklerken ayrı dert çektim, parayı yb almak için kullanırken ayrı sorun çektim. Site sürekli olarak " Hesabınız alışveriş yapmak için uygun değildir" uyarısı veriyor.
Neyse bir şekilde çözdüler. Bugün itibariyle de yine siteye yb almak için para havale ettim. Ödeme bildirmek isteğimde ise " hesabınıza para yatıramazsınız" uyarısı veriyor site. Canlı desteğe bağlandım, arayın gpay'ı paranızı iade isteyin hesabınıza yüklenemiyor diyorlar. Niye diyorum sebep söyleyemiyorlarmış. Parayı gönderdiğim hesap kendi hesabım, sitede kimlik doğrulamam, T.C. Kimlik numaram bile var. Her şey tamam ama adamlar ödeme yamama engel oluyor. Daha da kötüsü bir de gönderdiğim parayı geri almam için bana yollar sunuyorlar. Ben uğraşacakmışım şimdi, rica edecekmişim o parayı geri iade etsinler diye. Böyle saçmalık olabilir mi ?
Benim gibi mağdur ettikleri var mı bilmiyorum ama kesinlikle ürün alma konusunda anlaşma yapılabilecek niteliğe haiz bir site değil.

• Like
Reactions: DothKhal

JeromeFlynn

Level 60
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
May 4, 2018
417
180
138,705,600
4,932
10 senedır böyle bişey olmadı sen yanlış bişeyler yapıyosundur

formychar7

Level 60
1 Yıllık Üye
Chatter
Dec 25, 2019
31
50
78,388,200
2,032
10 senedır böyle bişey olmadı sen yanlış bişeyler yapıyosundur
Ben de 32 senedir ölmedim. Ölenler yanlış bir şey mi yapıyor?
En son TheMYKO açılışında da benzer şekilde elinde olmayan üyelik kodlarını satıp, temin edemeyip server açıldıktan 2 saat sonra verebilmişti üyelik kodlarrını. Haliyle kronik sorunları olan bir site.

• Like
Reactions: SpawNN