kimse neden YB konusuna deginmiyor

TheMYKO | Knight Online | MYKO | PRIVATE SERVER
One of the most popular MYKO PvP Server of all time
Are you ready to TheMYKO LUNA?
New World Luna 20 September
Status
Not open for further replies.

ByFaTe

Level 50
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
May 3, 2019
25
6
38,980,425
139
5-6 gb sinde oynamıs biri olarak YB geldiginden bu yana sw nin tamamen para odaklı oldugunu düsünmeye basladım . YB neden var . pus itemleri kc ile alınır . ugrasıp emek veren bir insan pre alabilmeli auto loot alabilmeli . kc daha degerli olmalı . YB kaldırılır kc dönüsürse oyunun ömrünün uzayacagını düsünüyorum . bunun yanı sıra

1.herkesin bahsettigi bahce farm ( acayip sacma )
2.high class itemler apost vs. ( bence bu güzel solo user icin dm dönemeyen solo user deru doner )
3.pahalılık ( usko ile yarısmayalım )
4.gm lerin azarlar gibi konusması ( bi kac kez denk geldim yogunluktandır dedim takılmadım )
5.lwl demis arkadaslar ( kesinlikle katılmıyorum kolaydı-2 günde presiz 61 oldum TheMYKOnun daha zor dbleri oldu )
6.para slotları ( opal-crstal-buss vs bunların para ettigini görmemistim daha once bence idealdi )
7. REKLAM YAP AZ PARAYA KIY FORUMLARDA DOLASTIM REKLAM YOK . FACE BİLE KAPATILMIS YENİSİ ACILMIS BİR TEK FACE OLMAZ ...

son olarak herkesin kendine göre sıkıntısı var . herkesi menmun etmeyecegini yine kendi istedigini yapacagını biliyoruz . genel olan 1-2 seyi kaldıracaksın kolaylastıracaksın TheMYKO myko olmaktan cıkacak . kendi adıma zor olsun ugrastırsın ramazanı gecirsin derdindeyim . ilgilendigini biliyorum en iyisini yapacagınıda sadece cok bekleme . Devam edecegim ve team arıyorum =) pre online süre sıkıntısı yok =)

Status
Not open for further replies.