al işte düzgünce cevap atıyoruz verdiği cevaba bakSizin gibi ileri zeka arkadaşlarımız oyunda sürünmesin boşuna yazık oluyor bence, biz bilmiyoruz zaten birşey
al işte düzgünce cevap atıyoruz verdiği cevaba bakSizin gibi ileri zeka arkadaşlarımız oyunda sürünmesin boşuna yazık oluyor bence, biz bilmiyoruz zaten birşey
Bu platformda her zaman olumlu oldum insanlara karşı ama bazen çok abartıyorsunuz bazı şeylerial işte düzgünce cevap atıyoruz verdiği cevaba bak
abartan sensin şuan yazdığın yanlışı söyledim belki düzeltirsin diyeBu platformda her zaman olumlu oldum insanlara karşı ama bazen çok abartıyorsunuz bazı şeyleri
Demek istediğim şu; ben zaten biliyorum neyin ne olduğunu bilerek o şekilde yazdım ayrıca senden çok lafım diğer arkadaşaydıabartan sensin şuan yazdığın yanlışı söyledim belki düzeltirsin diye
kardo akşam 5~11 arası giriyorum bende tek haftasonu geldi yok ederizİşte beklediğimiz videolardan. Çok iyi beyler böyle devam.
Chardan cıkın da az pk atalım sülooo xD @ParisHilton
hahahhaahah sen delisin xdBy the way, neden klanın isminde 7 o varken kamooooooon larin tum video isimlerinde 6 o var .
@ParisHilton Açıkla hadi süleymanBy the way, neden klanın isminde 7 o varken kamooooooon larin tum video isimlerinde 6 o var .
Normalde 6 o ile sakatın biri fazla basmış@ParisHilton Açıkla hadi süleyman
Baya yanarlı dönerli bir video olmuş orda bir kangal gördüm sanki
elinize sağlık güzel video @Rihannastyl senin tarayıcıda sorun var heralde bende donma olmadı hiç.
Elinize sağlık güzel video olmuş. Bu şekilde meele pk videolarını görmek keyif veriyor bu serverda. Malum heryer mage pk sı ıle dolu kos kos kos vur
Güzel video olmuş elinize sağlık
eline saglık çok güzel olmuş devamini seri bir şekilde yayınla
güzel melee videosu
Başarılı /
Yorumlar için teşekkürlerİşte beklediğimiz videolardan. Çok iyi beyler böyle devam.
Chardan cıkın da az pk atalım sülooo xD @ParisHilton