Kamil Isimli Karus Mage Hirsizdir Ptlerinize Almayin !!

TheMYKO | Knight Online | MYKO | PRIVATE SERVER
One of the most popular MYKO PvP Server of all time
Are you ready to TheMYKO LUNA?
New World Luna 20 September

Vengeance

Level 60
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Dec 21, 2017
2
0
78,021,900
45
https://hizliresim.org/resim/UetF
Arkadaşlar 8 Kişi Barkirra kestik fang of bakirra taşı düştü arkadaşa pm attım ve böyle bir cevap geldi :)
Millete küfür edip partiden cıktı bu arkadası sakın pt lerinize almayın iyi oyunlar.

Radiance

Radiance / Rogue
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Jun 20, 2016
38
13
78,235,575
801

MurphyMcManus

#UÇANSPİKEE
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Dec 8, 2016
48
11
78,205,050
933
arkadaş parti yazısmasında birbirinize küfür ediyorsunuz bu 1, 2. sine gelicek olursak klan parti yapmıyorsun rasgele insanlarla parti kuruyorsun ve item alıyorsun. Bu item adama gidince aglama hakkın yok senin egerki ben aglarım diyorsan gidip klan parti kuracaksın kafan rahat olsun bence boş bir konu kim olsa kalkıpta tanımadıgı bir insana aldıgı itemden pay vermez ögrenin artık sunu.

BeingOrdinary

Level 60
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Dec 15, 2017
3
1
78,021,900
6
arkadaş parti yazısmasında birbirinize küfür ediyorsunuz bu 1, 2. sine gelicek olursak klan parti yapmıyorsun rasgele insanlarla parti kuruyorsun ve item alıyorsun. Bu item adama gidince aglama hakkın yok senin egerki ben aglarım diyorsan gidip klan parti kuracaksın kafan rahat olsun bence boş bir konu kim olsa kalkıpta tanımadıgı bir insana aldıgı itemden pay vermez ögrenin artık sunu.
sende onlardan birisin ki yazılması zoruna gitmiş belli.kim olursa olsun o dropta payı var ve verilmesi gerek.karakter sahibiyse tabiki

MurphyMcManus

#UÇANSPİKEE
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Dec 8, 2016
48
11
78,205,050
933
sende onlardan birisin ki yazılması zoruna gitmiş belli.kim olursa olsun o dropta payı var ve verilmesi gerek.karakter sahibiyse tabiki
Benim oyundaki nick'im SANSASYONEL bilgin olsun adamım :)