Görev takıları geri gelsin istiyoruz

TheMYKO | Knight Online | MYKO | PRIVATE SERVER
One of the most popular MYKO PvP Server of all time
Are you ready to TheMYKO LUNA?
New World Luna 20 September

eresbos

Level 60
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Mar 30, 2017
34
10
78,205,050
546
Melee olarak magelere karşı ayakta durmak zaten zorken birde görev takısını kaldırıyorsunuz 3-5 resist alacağımız tek kaynağımızıda yok ediyorsunuz
Bir asassin olarak konuşuyorum 65 levelim sadece resist açısındanda değil minor yapacak manam dahi yok(1920 mana bile yok)
Millet ayakta kalmak için roguelara statlardan 120 hp vermek gibi saçmalıklar yapıyolar artık ve bu seferde zaten atacktan kısıp adam alamıyorsun
Magelere cr zorlaşsın diye 100 kill yaptık diyosunuz ama bu yaptıklarınızla bence magelere zorluk değil daha çok pk atın demiş oluyorsunuz
Saygılar...

L

lmsttt

Guest
beginner takıları herkes ıcın kotu olur mykonun yapısını bozar

eresbos

Level 60
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Mar 30, 2017
34
10
78,205,050
546
beginner takıları herkes ıcın kotu olur mykonun yapısını bozar
Ben gerekçelerimi söyledim sadece mage okçu server olmasını istiyorsanız böyle devam etsin zaten ama mage oynamam okçu desen z1 z1 zevk almıyorum sadece kendinizi düşünmeyin empati yapın biraz

L

lmsttt

Guest
Ben gerekçelerimi söyledim sadece mage okçu server olmasını istiyorsanız böyle devam etsin zaten ama mage oynamam okçu desen z1 z1 zevk almıyorum sadece kendinizi düşünmeyin empati yapın biraz
dostum sen mageye beginner geldigini düsünsene hp'si artacak mele içine girdimi daha zorlancak kendimi düşündügüm icin degil

eresbos

Level 60
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Mar 30, 2017
34
10
78,205,050
546
dostum sen mageye beginner geldigini düsünsene hp'si artacak mele içine girdimi daha zorlancak kendimi düşündügüm icin degil
geçen dbde 4k hp ile dolaşırken çoğu magede 6k hp vardı ben onların hpsinin artmasında bir sakınca görmüyorum kendi sıkıntılarım daha üstün basıyor

TheCerkes

Level 60
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Mar 23, 2017
507
189
160,836,225
1,499
görev takıları için erken bence 1 hafta geçsin bi

L

lmsttt

Guest
geçen dbde 4k hp ile dolaşırken çoğu magede 6k hp vardı ben onların hpsinin artmasında bir sakınca görmüyorum kendi sıkıntılarım daha üstün basıyor
senin o 6k hp dedigin magelerin +1 takı setleri vardı ayrıyeten 2000 buf sc gelmisti o aralar 5500 falan goruyordu maks.

eresbos

Level 60
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Mar 30, 2017
34
10
78,205,050
546
senin o 6k hp dedigin magelerin +1 takı setleri vardı ayrıyeten 2000 buf sc gelmisti o aralar 5500 falan goruyordu maks.
sonuç olarak kayıt olduğumdan beri attığım mesajlara bakabilirsiniz geçen dblerdede herkes magelerden şikayet ederken ben bu tarz serverlarda user sayısını ayakta tutanların mageler olduğunu ve üstlerine yüklenilmemesini savundum ama şuan ki durum benim açımdan gerçekten sıkıntılı o yüzden böyle bir konu açma gereği hissettim

• Like
Reactions: lmsttt
L

lmsttt

Guest
sonuç olarak kayıt olduğumdan beri attığım mesajlara bakabilirsiniz geçen dblerdede herkes magelerden şikayet ederken ben bu tarz serverlarda user sayısını ayakta tutanların mageler olduğunu ve üstlerine yüklenilmemesini savundum ama şuan ki durum benim açımdan gerçekten sıkıntılı o yüzden böyle bir konu açma gereği hissettim
dostum melee nin solo birşeyler yapma olanağı var git bus kas sat +7 takı al veya bi pri bul onla delosa çık +7 takı kas

CheffRogue

Level 60
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Apr 17, 2017
38
2
78,205,050
418
geçen db mageler gene show yapıyorlardı ve görev takilari aktifti 1.5k bufla 2.8k hp ile asas oynuyorum tek nova 1.250 vuruyor : ) bus vs derken dm dönen sizlersiniz takıya ihtiyacınız yok ama görev takısız vs itemlerle gidip dm kesemezsn ama cıplak mageyle bile dm kesersin bizden daha cok kasıyorsunuz .

• Like
Reactions: eresbos

cixx61

Level 60
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
May 26, 2017
35
3
78,205,050
50
zaten 1500 scli max 3 k canımız oluyor nova 1 k vuruyor adami görmedn ölyüroz mage damageleri cok fazla

• Like
Reactions: eresbos
L

lmsttt

Guest
napalım mageyimi silelim oyundan?
oynayan mele çakallık yapıp içine giriyor zaten o zamanda 2 bilemedin 3 yiyoruz full sc