Edana'daki ilk videomuzdur. Devamı gelecek. İyi seyirler.
İlk önce 2:06'yı bir daha izle istersen. O sahnede novayı açtığım gibi basıyorum ve ilk önce gösterge içimde gözüküyor ama videoyu yavaşlatıp izle gösterge aslında karşı ptnin içindeyken nova basıyorum. Damagelere de bakabilirsin. Açık bulucam diye götünü yırtmandan anladım ki karşı ırktan biri olabilirsin.Yazmıyım yazmıyım dedim de dayanamadım ya2:06 da kendi icine basarak sizin pt yi öldürmeye calistin heralde : DDD bide Comanche 2010 yillarinda Sexyko da Perulu bi mage'in nickiydi hacılamasaymışsın keşke
alt tarafı comandante che nin kısaltılmış hali niye bu kadar takıldın :GYazmıyım yazmıyım dedim de dayanamadım ya2:06 da kendi icine basarak sizin pt yi öldürmeye calistin heralde : DDD bide Comanche 2010 yillarinda Sexyko da Perulu bi mage'in nickiydi onu hatirlattin yeni cakma sexyko degilde eski sexykocular bilir
![]()
oo diyosun ki hemen küfür ederim götünü yirtmalar flan yazarim he ? hahaha bak yavrucum video boyunca 60 novayi uzatmakta bile zorlanan siradan bi nova atabilen, acikta bi aksiyon olsa staff vururken uyuyakalicak acilmayi bile amatörce yapicak birisin, senin o 1 saniyeden daha kisa sürede altta tuttugun imleci ileri cekmenin imkani yok zaten video boyunca acik gidiyorsun etrafina bile bakmiyorsun. Orda dalmissin biraz imlecin altta kalmis kasma bu kadarİlk önce 2:06'yı bir daha izle istersen. O sahnede novayı açtığım gibi basıyorum ve ilk önce gösterge içimde gözüküyor ama videoyu yavaşlatıp izle gösterge aslında karşı ptnin içindeyken nova basıyorum. Damagelere de bakabilirsin. Açık bulucam diye götünü yırtmandan anladım ki karşı ırktan biri olabilirsin.
İkinci olarak da ben ilk defa 2009-2010 civarları akingamingte pvpye başlamıştım. Akingaming'te Komance nickli bir adam vardı. Nick hoşuma gitmişti ama direk almam çalıntı olacağı için Comanche diye doğaçlayıp kullanmaya başlamıştım. Beni bilen bilir o zamandan bu yana bu nicki kullanıyorum. Bilip bilmeden böyle yargılara varmak gereksiz neyse yine de yorumun için teşekkür ederim !
Normalde senin gibilere yorum bile yapmam ama açık kapı olan yerlerin açıklamasını yaptım. Teşekkür de ettim yorumun için. Ayriyetten sadece götünü yırttın gibi bir cümle kurdum sen bunu sanki ***** bacını elimden geçirmişim gibi bana yansıtıyorsun. Ayrıca yavrucum gibi bi kelimeyi bana kullanıyorsun. Seninle ne bir samimiyetim var ne bir tanışıklığım. Şu yazdıklarından zaten nasıl kendini bir 'bok' zanneden biri olduğunu anlamış oldum.(Pardon bok dedim özür dilerim!)oo diyosun ki hemen küfür ederim götünü yirtmalar flan yazarim he ? hahaha bak yavrucum video boyunca 60 novayi uzatmakta bile zorlanan siradan bi nova atabilen, acikta bi aksiyon olsa staff vururken uyuyakalicak acilmayi bile amatörce yapicak birisin, senin o 1 saniyeden daha kisa sürede altta tuttugun imleci ileri cekmenin imkani yok zaten video boyunca acik gidiyorsun etrafina bile bakmiyorsun. Orda dalmissin biraz imlecin altta kalmis kasma bu kadarGelip bana damagelere bak flan deme kaldi ki zaten damage flan göstermiyor attigin novada. allah dahil tüm objeleri kapadigin icin zaten gözüken bisey yok. Serverda Kojiro sagolsun senin gibi eli titreyerek zar zor uzatanlar icin nova damage alanini öyle bi genisletmis ki kafana bile atsan karsi pt ye vurucak kadar alan kapsiyor yani sorun yok. Ama bence s.cip sivama icine basmissin olur öyle seyler bende cok yapmisimdir hemen sekerlenip küfür etme o panjur gibi olan saclarini keserim. Tekrar bana yorum yazmak zorunda birakma baydin. Nickide ister cal ister kirp banane? Ben zaten sen yazmadan önce o mesaji editledim. Sadece bana hatirlattigin videoyu koydum cok gerginsin acilen halvet olmalisin.
ahahahaha nasilda kudurmus terleye terleye yazmis küfürleeer flan. Tayfa ne olm ws neee sen dönüp kendine baktin mi seninle neden ws atalim sen kimsin kücük prensesim benimNormalde senin gibilere yorum bile yapmam ama açık kapı olan yerlerin açıklamasını yaptım. Teşekkür de ettim yorumun için. Ayriyetten sadece götünü yırttın gibi bir cümle kurdum sen bunu sanki ***** bacını elimden geçirmişim gibi bana yansıtıyorsun. Ayrıca yavrucum gibi bi kelimeyi bana kullanıyorsun. Seninle ne bir samimiyetim var ne bir tanışıklığım. Şu yazdıklarından zaten nasıl kendini bir 'bok' zanneden biri olduğunu anlamış oldum.(Pardon bok dedim özür dilerim!)
Bu arada hangi swde ws istersen tayfanı topla gel özelden yaz bana.
Başka derdin filan varsa da özelden ulaşabilirsin. Postu bok etme.
www.facebook.com/albayrakkburak
askldjalksdajskld bacaklarımı kıracakmış. Prensesmiş. Daha karşındakiyle konuşmayı bilmiyosun. Kelimelere bak bi de abilik filan taslamaya çalışıyosun. Karşında çocuk yok. Sen daha mage öğrenmeye çalışırken ben video çekiyodum. Videoyu attığım kanal benim 3. kanalım. Ben sana söyleyeceğimi söyledim. Hesabımı da attım. Sonra 'mOruQ bEn EsKilErDeNim Sen KmSin Ki SenİnLe wS AtıCAm' diye zırlama. Kelimelerine dikkat et sana küfür eden yok. Argoyla küfür farklı şeylerdir bunu da öğrenmiş ol.ahahahaha nasilda kudurmus terleye terleye yazmis küfürleeer flan. Tayfa ne olm ws neee sen dönüp kendine baktin mi seninle neden ws atalim sen kimsin kücük prensesim benimAdres telefon flanda isticen mi? Elestiriyi kabul ediceksin oynamayida ögreniceksin bende senin gibiyken banada ögrettiler 2010 - 12 yillarinda merak etme ama bunu forum köselerinde gözlerinden yas ve sirtindan heyecandan ter akitarak degil bol bol pk atarak yapicaksin. Bak imza kisminda eskilerden 3-5 video var benim oraya bir göz at. Comanche den sonra seni biseye daha benzettim bak son mesajimda sana bu olsun. Güzel güzel video cekmissin tebrik eden olur elinize saglik diyen olur onlara tesekkür et nazik ol küfürbaz olma kirarim minik bacaklarini kücük eniste.
eyv sagolasin elimizden geldigince biseyler yapmaya calistik devami gelecek orda yazdigi gibi. by shyx3x7x4 yrd cpt kmT LeadeRRRx7x3x4Ellerine sağlık dostum gayet keyifli![]()
Guzel yorumun icin tesekkur ederim kardesim.Ellerine sağlık dostum gayet keyifli![]()
Eyvallah canım. Sıkıntılı bir arkadaş işteGüzel video burağım ellerine sağlık. Yukarıdaki arkadaş kim acaba ben öyle bi clan ilk defa duydum![]()