Genie Süresi Dolmadan Yok Oldu

TheMYKO | Knight Online | MYKO | PRIVATE SERVER
One of the most popular MYKO PvP Server of all time
Are you ready to TheMYKO LUNA?
New World Luna 20 September
Status
Not open for further replies.

ilker287

Level 60
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Mar 3, 2016
7
1
78,021,900
3,080
karaktere oto loot genie aldım 14 gun olmadı daha oto kutu duruyo genie yok oldu acil yardım nick xesiR

D

DeviL

Guest
olur bu oclarının aklı fikri para başka bişeyle ilgilenmiyorlar zaten hayatımda bu kadar kalitesiz server görmedim destek alacak kımse yok olsada akıl verıyor ** ilgilenmiyor ama para yatırırken taşşaklarını yalayacak sekılde ılgılenıyorlar yalaka kopekleride bosuna yorum yapmasın daha bakmıyorum foruma falanda oyunda coluk cocuk dolu burasıda .

EnesGulsev1m

Level 60
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Sep 18, 2015
164
83
80,830,200
625
olur bu oclarının aklı fikri para başka bişeyle ilgilenmiyorlar zaten hayatımda bu kadar kalitesiz server görmedim destek alacak kımse yok olsada akıl verıyor ** ilgilenmiyor ama para yatırırken taşşaklarını yalayacak sekılde ılgılenıyorlar yalaka kopekleride bosuna yorum yapmasın daha bakmıyorum foruma falanda oyunda coluk cocuk dolu burasıda .
Cevapsız 1 Ticket Duymadım , Görmedim .

Siyah

Level 60
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Dec 24, 2014
49
27
78,235,575
326
Kozzp açıp gb satamamış herhalde :) zırlıyor

Kojiro

Administrator
Staff member
Administrator
7 Yıllık Üye
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
Sep 14, 2016
3,001
6,051
312,087,600
1,026,072
Foruma bakma da zaten uzun bir süre oyuna giriş yapamayacaksın, her türlü pislik var. 2018 ortasına kadar girişlerin kapatıldı. Olur da bir şekilde oyuna girersen tespit edildiğinde yine yasaklanacaksınız.

Destek taleplerine azami 48 saat süre içerisinde cevap verilmektedir.

Status
Not open for further replies.