F
Flying_Dagger
Guest
Abiniz bu server yalnız oynuyor 1 tane pokemondan ziyade köleye ihtiyacım var köpek gibi level kasıp blood seeker i basıcak köle arıyorum 1000yb atacağım varsa böyle bir köle seriden ulaşşın ö.m ile
Yok be kardeşim seni köle yapacak değiliz evelallah @DiDi dididididahmet17 gibi köleler varken sanamı düşer kölelik keyfine bak senVaaaayyy Adam Adaaamm abilerin abisi gözümü kırpmadan kölen olurum Emre abimm
ağlaYok be kardeşim seni köle yapacak değiliz evelallah @DiDi dididididahmet17 gibi köleler varken sanamı düşer kölelik keyfine bak sen
Çaktırma kuzeeennVay amk çıldırmış olmalıyım neler yazıyorum bu forum güvenli bi yer degil
Tamam gir beğen bunudaÇaktırma kuzeeenn
@BestSinOfTheMYKO kanka ne diyo bu valide belli olmayan kişiÇöpçü fakir ibinenin teki dikkate alinmicak bir konu
kankam o benim aramızı bozmaya çalışma sıkerım belanı@BestSinOfTheMYKO kanka ne diyo bu valide belli olmayan kişi
Aptala bak amk Can seni 2 sikine taktı kâle alıp cevap verdi diye nerden kankan oluyo amk ahahshsh mal aqkankam o benim aramızı bozmaya çalışma sıkerım belanı
Görüyon dimi emre yapdıgını sen it köpekle ugraşıyon benide muhattap ettiriyon 2 server once cıkmış bebe salça oluyoÇöpçü fakir ibinenin teki dikkate alinmicak bir konu
Edit : Amcasının oğluda aynı bunun gibidir birine söversin diğerinin canı acır saldırın cocuklarım cevap alamicaksiniz ama xddddddddd
Sorma amk 2 sw önce hiç unutmam bana böyle yapıyo kankam msi leptop altım acayip bişey kankam ilk defa önden gidiyom falan diyo.ahahaha gariban pezevenkGörüyon dimi emre yapdıgını sen it köpekle ugraşıyon benide muhattap ettiriyon 2 server once cıkmış bebe salça oluyo
Oglum bu kadar yalanı bir araya sığdırmak zor olsa gerek tebrik ediyorumSorma amk 2 sw önce hiç unutmam bana böyle yapıyo kankam msi leptop altım acayip bişey kankam ilk defa önden gidiyom falan diyo.ahahaha gariban pezevenk
Ya siktir git ne yalanı aq yazdıklarını anlatıyorum burda sefil herif seniOglum bu kadar yalanı bir araya sığdırmak zor olsa gerek tebrik ediyorum