Event saatleri.

TheMYKO | Knight Online | MYKO | PRIVATE SERVER
One of the most popular MYKO PvP Server of all time
Are you ready to TheMYKO LUNA?
New World Luna 20 September

BillyThekid

Level 60
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Jun 11, 2015
27
7
78,052,425
147
Merhaba, Oyunun buyuk cogunlugu Turk ve eventlerin Turkiye saatlerine gore ayarlanmasi gayet normal. Lakin yurtdisindan oynayan yabanci veya Turk oyuncular icin herhangi bir evente katilmak imkansiz durumda. Ben Amerikadan oynuyorum ve isten geldigim saat aksam 8. Yani o saatten sonra sadece Turkiye saatine gore Sabah 5 deki clan dm mevcut. Perudan oynayan bircok kisi de ayni durumdan muzdarip. Ronark Land, Ardream veya Gold zone, medal event gibi eventler ile ilgili bir duzenleme zor olsa dahi, en azindan Turkiye saati ile sabah 7 civarina bir bdw konulsa, ki bu bize gore gece 12 olucaktir. Veya server icin uygun olan ne ise, o sekilde birsey yapilabilir.

Perulu bircok kisi ozellikle bu konuyu forumda dile getirmemi talep etti. Kojirodan herhangi olumlu veya olumsuz bir cevap duyabilirsek sevinirim. Yabanci arkadaslara foruma konuyu acacagimi soyledim, anlayabilmeleri icin asagiya ingilizcesini yaziyorum.

Hi, most of the players are Turk, and it is normal that event times are set up by Turkish time zone. However, for the players who plays from overseas, it is impossible to join any game event. Personally, I play from USA and, I came home at 8pm, so after that time I can only enter clan death match which is at 5 am by Turkish time. There are lots of people who plays from Peru, and they have the same situation. Even though, it could be hard to change times for Ronark Land, Ardream, Gold Zone or medal events, there can be extra BDW at 7 am by Turkish time, which is midnight for us, or whatever works for server.

• Like
Reactions: Kojiro and Senju

Kojiro

Administrator
Staff member
Administrator
7 Yıllık Üye
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
Sep 14, 2016
3,001
6,051
312,087,600
1,026,087
Bilgilendirme için teşekkürler

Ek olarak sabah 06:00 ve 07:00 saatlerine 1 adet BDW ve Death Match eklenmiştir.

who

Level 60
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Jun 23, 2015
16
4