İğrenç bi video olmuş adam kesiyosunuz yallah deyip anasına küfür ediyosunuz,mübarek ramazan günü.Çok ucuz insanlarsınız belli
ne alaka insani görüş söylüyoruz küfür yiyenlerden biri diyo. Siz birbirinizin anasına bacısına da söversinizküfür yiyenlerden biri konustu ve aleykum selam hoşgeldin analar ligine
Küfür muhabbetini clan başkanı olarak ben yapmıyorum. Küfür neden oluyor dersen videoyu çeken arkadaş ve clandaki arkadaşlar serverda karşı tarafın haddini bilmeden yapmış olduğu haraketler sonucu meydana geliyor. Bunlar kaale bile alıp movieye koyulmaya değmicek clanlar ama işde malesef bazen oluyor. Haklısın küfür etmek seni haklı yapmıyor.İğrenç bi video olmuş adam kesiyosunuz yallah deyip anasına küfür ediyosunuz,mübarek ramazan günü.Çok ucuz insanlarsınız belli
Csw'lere katılım az oluyor son 2 3 dbdir öyle oldu bizde. Birde adam kesince sol alta geç düşüyo farkındaysan adam kestiğimiz bar ile np gelen bar arasında sayı olarak fark var. Oda 2 3 dbdir düzelmeyen bi sorun sanırım.csw de kapıyı vurup 15 killin sayfasını yukarı kaldırmana koptum. o değilde niye user az csw de
AmOçOgLu konuştu büyük bir alkış istiyorum teşekkürlerlan bu adam karaktersiz(Hepsi için değil ) , zaten 3 4 tane var bunlardan Dini değerlere zerre saygısı olmayan iftira atan boş beleşin teki..
hırsız naberAMCAOGLUNUN geçen db de 1231412541 clanı birleştirip 8 kişiyi geçemediği için bi yarası var arkadaslar kabul görün bu arada küfür iyi birşey değil tabikide mastersız bir şekilde cz de anlaşmasız bir şekilde yakalayıp anlaşmalıymış gibi ws videosu yaptık şöyle ettik böyle yaptık demeleri yüzünden genelkurmaya bu şekilde bir küfürlü yaklaşımımız oldu kendileri karakter yoksunu olduklarından 8 ws 8 teklifimize gelmiş olasalardı böyle küfürlere gerek kalmazdı ..