her küfür eden ban yiyorsa burada adam kalmazdı kojiro şu forumda benimle uğraşma lütfen o kadar küfür eden varken bırak beni artık başkasına bak.
Ahahaha cok komiksin ya sen cidden o kadar cok salamsınki tek yemekden cigerin soldu salam takılı cocuk"Takıları sağlama alsınlar"
Olm sadece bendeki takı , senle caprinin toplamından fazla ne anlatıyonuz siz ?
cz de bf de bile tek başına gezemeyenler olarak bu konuşmaların oldukça komik cz de ne zaman teke tek kapıştığımızda towna düşürebildin ben söylim sana hiç bir zaman. arkanda bir parti mage ile olduğunda bile town a düştün de mageler bize vurdu. size tavsiyem kojiro ya mesaj atın resparm sc yi 50 li paket yapsın 5 li paket size yetmiyor çünküOlm ruh hastası mısınız siz ? Benim oyuncularım çalışan , işinde gücünde adamlar . Öyle sizin gibi her an boş beleş değil . Dolayısıyla herkese uygun bir zaman ayarlayabilmem gerekiyor ki o vs yi atalım . Neyse size fazlasıyla cevap verdim zaten , bu son mesajım . Gerek yok fazlasına . Eşeğe altın semer de bağlasan eşek eşektir demişler size sabaha kadar bişiler anlatsam , o ufak beyinleriniz algılamıcak . O yüzden sadece bekleyin ve önümüzdeki CSW ye 2-3 clan daha ayarlayın , 3 clan yetmedi . Hayde rast gele .
ego ile alakası yok istediler ws sonrada kıvırdılar herkesin önünde olsun olup bitenOğlum ya niye böyle insanlarsınız 1 serverde az bişi yapınca ego tavan oluyo lafım hepinize adam gibi oyununu oynasananıza sataşmadan TheMYKOda 20 db gördüm herhangi 1 dbsinde azcık item yapıp 1 symbol alan adam kesiliyo forumdaki herkesin başına bi sonraki dbdede kanka oluyolar bu db kavga ettikleriyle ne anlıyonuz bu kapışmalardan
Senin salça olmadığın bir konu kaldımı merak ediyorum la bi çekil kenara artik herşeye atliyorsun forumda boş boş herseye yorum yapıyorsun kime yazılıyorsun belli degil amkokul çıkışı ? kjsda
Küfür etme kansiz herif seni , konusmandan belli ufacık çocuk olduğun. Karakter yoksunu senisanane ****** ****** sen kimsin
hayırdır sana ne soktum çıkaramadın böyle amına kodumu free np siKüfür etme kansiz herif seni , konusmandan belli ufacık çocuk olduğun. Karakter yoksunu seni
benim forumda düşüncelerimi paylaşmam da sana giren çıkan var bir şey var ki içine atmışsın hep bu zaman şimdi ötmeye başladı borunKonuşma tarzına bak yayav git ötede ağla tanimam bile seni , herkesi yaliyorsun cıvık cıvık herseye atliyorsun senin gibi basit bi insanla ne derdim olabilirki
neyse sus konuyu mındar etme