Cr eventlerindeki yetersizlik

TheMYKO | Knight Online | MYKO | PRIVATE SERVER
One of the most popular MYKO PvP Server of all time
Are you ready to TheMYKO LUNA?
New World Luna 20 September

Denitz

Level 60
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Sep 10, 2016
142
60
79,303,950
1,381
Yıllardır KO oynamamış ve uzun bir aradan sonra burada başladım.
CR Eventleri çok güzel düşünülmüş ve inanılmaz hoşuma gitti. Ama bu eventin eksik yönü slotların yetersiz oluşu. Sunucuda oyuncu sayısı inanılmaz fazla, event başladığında slotlardan büyük yığılmalar oluyor, bazen 1 raven harpy slotunun başında 3 party bekliyor. Aslında beklemiyorlar, KS yapıyorlar. Onlar da eminim ki KS yapmak istemez ama süre sınırı var ve hediyelere onlar da kavuşmak istiyor tabi.
KS yiyen partyi sinirleniyor haliyle ve karşılıklı küfürleşmeler başlıyor. CZ'de dost bildiğimiz insanlar bir anda düşmanımız oluyor.
Kojiro'dan rica, özellikle yavaş respawn olan yaratıkların eventinde tamamlama süresini biraz daha uzatması. Az önceki CR Eventini 500 kişiden 250'si falan anca bitirebildi yanılmıyorsam.

Erra

Level 60
7 Yıllık Üye
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Dec 23, 2014
253
166
99,786,225
991
oyunun doğasında var ks, engelleyemezsin. ayrıca adı üstünde "event" madem herkesin yapması bekleniyor ki saçma. neden uğraşıyoruz herkese versin ödülü geçsin. :)

• Like
Reactions: AdmiraL and HULK
M

Matthew

Guest
Bu eventlar herkesin yapmasi icin acilmiyor once bunda bilinclenmen gerek, bu eventlarin oncelikli amaci insanlarin oyunda kalmasi, oyundan sıkılmaması. Zaten gelecek sure icinde bdw,ft,dm gibi eventlardan herkes yeterince faydalanacak. Eger tum eventlardan herkes faydalanirsa ne anlami kalir eventlarin? BF de acilmasin oyleyse dimi? Hizli olan, bir takima sahip olan odullerin tadini cikarabilir, cikaramayanlar ise yeni bir takim kurup o caba icerisine girebilir yani yeni dostluklar kurulur.

Denitz

Level 60
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Sep 10, 2016
142
60
79,303,950
1,381
Herkese değil ilk yapan 500 kişiye açık event, ben de beklemiyorum yani sunucudaki herkesin ödül almasını. Beni üzen durum aslında ödül alıp alamamak değil, bu eventi yaparken yaşanan gerginlik ve gereksiz küfürleşme.

GreenStreetHoLigan

Nefes aldığımız sürece herşey mümkün
7 Yıllık Üye
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Teknoloji Müdürü
Feb 17, 2015
123
29
79,303,950
616
:D

pianny

Level 60
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Jan 17, 2015
54
3
78,205,050
152
ks olayı engellenecek birşey değil zaten.zaten 2-3 haftaya CR ler boşalır.herkes exp peşine koşmaz lvl fullenince.