AÇILIŞA SAYILI GÜNLER KALDI AMA GÖZÜME ÇARPAN BİR CLAN TANITIM SAYISI AZLIĞI VAR SANKİ. SEBEBİ NEDİR BİLMİYORUM AMA ŞU ANA KADAR 1 SAYFA CLAN ANCA VAR. O KADAR REKLAM O KADAR GÖSTERİM VAR DENİYOR. BU AZLIK NEDENİ NEY ACABA MERAK KONUSU
Çünkü şuanki oynadıkları serverlarda ödüle oynayan da var , şirin gözükmeye çalışan da var aman başıma bir şey gelmesin diyen de var Çarşamba gününe kadar clan tanıtım bölümünün dolacağını düşünüyorumeski clan tanıtım bölümü silindiği için gözüne az gelmiş olabilir, normalde 5 yıllık bir veri birikimini görüyordunuz.. Genellikle KO kitlesi son haftaya bırakıyor clan tanıtımlarını, çeşitli nedenlerden dolayı.. Clan tanıtımı yapmadan da bir çok clan oyuna girebiliyor..
herkes burdan clan premuim koparmanın peşine düşmüyolar knk rahat ol senAÇILIŞA SAYILI GÜNLER KALDI AMA GÖZÜME ÇARPAN BİR CLAN TANITIM SAYISI AZLIĞI VAR SANKİ. SEBEBİ NEDİR BİLMİYORUM AMA ŞU ANA KADAR 1 SAYFA CLAN ANCA VAR. O KADAR REKLAM O KADAR GÖSTERİM VAR DENİYOR. BU AZLIK NEDENİ NEY ACABA MERAK KONUSU
rahatım kanka sıkıntı yok başlayacaz zaten her türlü sadece sorayım dedimherkes burdan clan premuim koparmanın peşine düşmüyolar knk rahat ol sen
ziyaaaaaaaaaaaamillet daha oluşumuna yeni başladı.
onu geçtim bir çok clan'da yazmıyor. Clan pre çekilişi kazanma gibi bir ihtiyacı yok adamların. Misal Peru'lular.
1 Nuevo Sol = 2 TL
adamlarla aynı birim asgari ücret alıyoruz alım güçleri yüksek.
Gözlerimiz yaşlı...millet daha oluşumuna yeni başladı.
onu geçtim bir çok clan'da yazmıyor. Clan pre çekilişi kazanma gibi bir ihtiyacı yok adamların. Misal Peru'lular.
1 Nuevo Sol = 2 TL
adamlarla aynı birim asgari ücret alıyoruz alım güçleri yüksek.
ayipReklam performansına da gelecek olursak,
FACEBOOK & INSTAGRAM
GOOGLE & YOUTUBE