yav nerden belirtildi 62-70 gösteriyordu U'yu açtıp Queste tıkladığımızdaözellikle belirtildi server açılmadan önce sadece 66 da yapılacak diye uyanıklık yapmaya çalışmışsınız elinizde patlamış
Kojiro buna bi düzenleme getirecektir. maduruz çünkü ve bu bizden kaynaklı bir hata değil.. U'yu açıp Queste tıkladığımızda görev lvl sınırını 62-70 gösteriyordu. Bizde exp kasalım acelesi yok chitinların dedik 68 olduk bunda kötü bişi yok. @Kojiro Hiç bir Chitin görevini tamamlamadan direk exp kastım. 62-70 gösteriyor diye![]()
Arkadaşım ne kadar saçma sapan bir düşünce. kesilecek mob sayısı atıyorum 68 lvl için 10 tane olsun kesilecek çitin görevi mob sayısı da atıyorum 10 tane olsun totalde 20 tane kesmemiz gerekir zaten. senin de benimde. kafan basmıyo mu arkadaşım senin. explerimizi mi vericek kojiro diyo. biz bilmiyomuyduk lvl kasmayı diyor. sen bizle aynı mob sayısını kesmicekmisin 68 olurken şimdi. zekice bişiler yaz.. Yav ne tav oldum şuan senin şu yorumuna. herşeyin kuralı var diyor. OYUNA GİRDİM ARKADAŞIM U YU AÇTIM QUESTİ AÇTIM GÖREVE BAKTIM BAKTIM ÜST SINIR 70 GÖSTERİYOR OYUNDA. İSTERSEM BEKLETİRİM 68DE YAPARIM İSTERSEM 67DE İSTERSEM HEMEN YAPARIM. BU BENİM TERCİHİM değil mi? ÜST SINIRI GÖRDÜKTEN SONRA NE SAÇMALIYORSUN. her yerde yazıyomuşmuş. Al sana yazan bir yer göstereyim ben Oyuna gir lvlin yetiyosa bak. aç U'yu Questi Bak bakalım orda kaç yazıyor. salağa bak ya. forumda yada taigchatte durmadan havadis istihbarat mı beklicez. sadece biz değil bi çok kişi oyunda madur oldu şuan bu yüzden. herkes forum takip etmiyor. oyun içinde bakıyor adam kaç lvl yazıosa kendine ona göre plan program yapıyorherşeyin bir kuralı var . biz 66 oldugunu biliyoduk yazıyodu zaten her yerde . biz de lvl i bırakıp chitin görevi yaptık bize de explerimizi mi vericek kojiro?
Nerde yazıyodu söylesene ? Kojironun http://forum.my-ko.org/threads/chitin-set-5-goerevi.3108/ konusunda bile min 66 yazıyor?herşeyin bir kuralı var . biz 66 oldugunu biliyoduk yazıyodu zaten her yerde . biz de lvl i bırakıp chitin görevi yaptık bize de explerimizi mi vericek kojiro?
Aynen öyle Kojiro bi ilgilenkojironun paylaştığı gönderideki slayt ekranında da görüldüğü gibi üst sınır 70 lvl yazıyor. 62-70 yazıyor. 66 ve 70 yapılmalı.. önceden 66 demiş en alt limit lvl bu sağlanmalı. 66-70 olsun görevlerimizi yapamıyoruz şuan maduruz