Batuhan kandemir denilen hirsiz !

TheMYKO | Knight Online | MYKO | PRIVATE SERVER
One of the most popular MYKO PvP Server of all time
Are you ready to TheMYKO LUNA?
New World Luna 20 September

goksel00

Level 60
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Jul 5, 2015
3
0
78,021,900
18
BU ADAMA İTİMAT ETMEYİN HIRSIZDIR OYUN NİCKİ CASTİNQFAİLED FACEBOOK İSMİ BATUHAN KANDEMİR KARAKTERSİZ HIRSIZ ŞEREFSİZİN TEKİDİR İTİMAT ETMEYİN BU ADAMA

Attachments

goksel00

Level 60
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Jul 5, 2015
3
0
78,021,900
18
olayı anlatıyım bu adama item satacaktım giga +6 2 tane pp ib +6 500 tl anlaştık sonra güvenemıyorum felan oldu gigayı verdim 2 saat oyaladı attım felan diye simdide engelledi gitti yani olan giga gitti anlayacağın

4

4RaGE

Guest
olayı anlatıyım bu adama item satacaktım giga +6 2 tane pp ib +6 500 tl anlaştık sonra güvenemıyorum felan oldu gigayı verdim 2 saat oyaladı attım felan diye simdide engelledi gitti yani olan giga gitti anlayacağın
Moradonda giga+6 satılır diye bağırıyor zaten 1-2 saattir. Kojiro ile iletişime geç senin giga geri gelmez ama araştırıp seni haklı bulursa onun girdiği tüm characterler banlanır.. TL satış yasal çünkü..

goksel00

Level 60
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Jul 5, 2015
3
0
78,021,900
18
mesaj attım kojiroya da bakalım ne olacak

4

4RaGE

Guest
@Kojiro İlgilenir gördüğünde. Onada detaylı şekilde anlat,senin giga yalan oldu geri vermez de o adamın girdiği characterler banlanır.

4

4RaGE

Guest
Herif ifşa olmaz ise başkalarınıda çok rahat dolandırabilir. Giga için hesabına para ister,yatıran kişiyide engeller..

lSCOOBZl

Level 60
7 Yıllık Üye
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Jun 17, 2015
147
41
80,402,850
1,679
bişey olacağını hiç sanmıyorum kojiro en baştada dedi, tl satışlarınıza hiç bir türlü bişey beklemeyin benden diye,sen hangi kafayla ilk giga verdin acaba ? :)

4

4RaGE

Guest
bişey olacağını hiç sanmıyorum kojiro en baştada dedi, tl satışlarınıza hiç bir türlü bişey beklemeyin benden diye,sen hangi kafayla ilk giga verdin acaba ? :)
Adam haklı,tl satışta tanımadığın kişiye ilk item verildiği görülmüş şey değil. Sonra böyle şeyler yaşanıyor.. Giga geri gelmez zaten fakat dolandırıcılık var ortada,herifin tüm characterleri ban yer..