Odağımı eğitime ve sağlığıma almam gerektiğinden dolayı oyuna belli bir süre ara vermiştim, mevcut durumun stabil hale geçmesiyle verdiğim arayı TheMYKO'nun yeni dbsiyle bitiriyorum.
TheMYKO'nun hemen hemen bütün dblerinde oynamış biri olarak (en iyisi supreme'ydi ) bu serverın da çekişmeli güzel geçeceğinden şüphem yok.
Sanırım günlük hayatımın oyuna bir yansıması olarak birçoğunuzu tanıyor olmama muhabbetimin bulunmuş olmasına rağmen kimse beni hatırlamıyor ama bunu bu serverda değiştirmeyi planlıyorum. Eski dblerden ya da uskodan ss paylaşmak isterdim ama şanssız bir şekilde 7-8 yıllık arşivimin olduğu bilgisayarı formatlamak zorunda kaldım
Başlıkta clan arıyorum yazdım ama aradığım proglanmış sadece oyun odaklı insanlardan çok bir arkadaş/aile ortamı. uzun yıllardır knight online içinde bulunmuş biri olarak siz de takdir edersiniz ki hırstan sadakate mutluluktan azme nefretten öfkeye her duyguyu öğretmiş bir oyundan bahsediyoruz
Oyuna mekaniklerine en çok hakim olduğumu düşündüğüm asasla başlamayı düşünüyorum ama gerek usko'dan olsun (pathosta Marmedia nickiyle uzun süre oynadım belki denk gelmişizdir) gerek pvp'lerde priest oynadım tecrübem var.
-Vent/TS/Raidcall/Skype tarzı iletişim programlarını kullanıyorum
-20 Yaşındayım, buradaki birçoğunuzun benden yaş olarak farkındayım ama gereken olgunluğa sahip olduğumu düşünüyorum
-Günlük online kalma süresiyle ilgili bir sıkıntım yok
-Elimden geldiğince KC vb almayı düşünüyorum
Bana forum üzerinden mesajla ya da facebooktan ( facebook.com/batuhansm ) ulaşabilirsiniz
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.