@DnZ ,
APOCALPYSE sunucusu özetlemek gerekirse, server ilk 3 gün 40-55 PK si ile geçti diğer günlerde yavaş yavaş bu seviye yükseldi. AttackPower (AP) olayları ile alakali 70 level'e kadar sıkıntı yoktu, en büyük Attack Power Sıkıntısını 70 Level'de Warrior ve Rogue'lerde yaşadık. 70 Level'e kadar hiç bir sıkıntısı olmadığının altını çiziyorum.
Knight Cash piyasasi ile alakali problem olduğunu söylemişsin doğru tespit ama APOCALYPSE sunucusunda oynamadiğin için bu minimuma indirildiginin farkinda değilsin. Furcia ve CR etkinlikleri ile bu sorun minimize edildi. KC piyasasini ile siz oynuyorsunuz bu kadar, sonra bizden düzeltmemizi bekliyorsunuz.. Furcia sistemindeki yapılan değişiklik tamamiyle benim kontrolümde oyundaki ekonomiyi haliye bi yerden sonra biz kendimiz kontrol ediyoruz ve bu sistem ile KC fiyatlarinda bir sapma yada abarti bir durum olmuyor.. APOCALPYSE sunucusu tüm myko tarihinin en iyi ve en eğlenceli MYKO Sunucusu oldu. Hiç bir myko sunucuda bu kadar +8 item olup ve aynı zaman da Colony Zone 'da CR etkinligi ile birlikte sizin tabiriniz ile IRK oluyordu..
Diyorum ya hiç bir MYKO server ile kiyaslamayin TheMYKO yu, kiyasladiğiniz sunuculara haksizlik ediyorsunuz.. Kısacasi artik bir TOFAŞ ile Ferrariyi kiyaslamaktan vazgeçin.