4ko - yeni server icin birkaç soru

TheMYKO | Knight Online | MYKO | PRIVATE SERVER
One of the most popular MYKO PvP Server of all time
Are you ready to TheMYKO LUNA?
New World Luna 20 September

DNZ

Level 60
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Dec 21, 2014
654
368
233,943,600
5,644
Ins öyle olur :) ama sanmiyorum ben.

Ishida_Uryuu

Level 60
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Oct 16, 2015
106
30
79,303,950
566
bak bakalim oynamamis miyim apocalypsede. Sen server'in ömrünü bunlara bagliyorsan neden bu db sifirlandi güzel kardesim ? AP ler bu serverda'da düşüktü DB sifirlanmasindan sonraki SW ile hiçbir farkı yoktu? Bilip bilmeden götünden element uydurma. User eksikliginin sebebi 3-4 tane mykonun o tarihlerde acmasiydi. Frienzko zamanıydı hatırlıyorum o tarihi. Sonrasinda DB sifirlandi Tekrar acildi. KC ler iade edildi. Senin düşüncen; TheMYKO ne açsa oynarim oldugu icin yadirgamiyorsun, eleştirmiyorsun hiçbir şeyi. Iron setli adam +8 li itemli adam oyunda kac tane cikiyor ? Yatıyor adam tonla parayi bilmem Kac bin Cash aliyor trinalari topluyor itemleri topluyor basiyor upgradeye. Yukardaki adam bak ne demis. Kac kez job change basmis damageler düşük diye, bunları da okuyun biraz. Frienzde de oynadım Oskoda da x-koda da. Bunlarin hepsinde AP cok yüksek ama tonla mage team var niye acaba ? Ama sarmiyor Bu Serverlar beni TheMYKOdaki özlem bir baska

şu bos summon olayını gördünmü yada duydunmu bilmiyorum bana göre en güzel yanı ve bu kadar uzun sürmesinin en temel sebebi buydu son serverin çünkü biraz gayret eden herkez iron set yapabilecek kıvamda idi set olmasa bile rol roc ep wp bronz belt gibi uniqler herkezde vardı kc veren racelerde sen user var dediğin serverlerde 70 lwl gelmiş herkezde +8 item buna rağmen racelerde towndan kafamızı çıkaramadığımız zamanlar vardı o serverde böyle bişey gördünmü eleştirilecek hiçbir yanı yoktu bence serverin yani sandığın gibi üst itemler belli başlı adamlarda değildi aynı şekil bi server çok daha etkili olur bu defa tabi eslant dm yide unutmamak lazım şampiyonlar ligi gibiydi raceden kasamayan dm den çok güzel bi şekilde kasıyordu itemini

• Like
Reactions: Kojiro

Kojiro

Administrator
Staff member
Administrator
7 Yıllık Üye
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
Sep 14, 2016
3,001
6,051
312,087,600
1,026,087
@DnZ ,

APOCALPYSE sunucusu özetlemek gerekirse, server ilk 3 gün 40-55 PK si ile geçti diğer günlerde yavaş yavaş bu seviye yükseldi. AttackPower (AP) olayları ile alakali 70 level'e kadar sıkıntı yoktu, en büyük Attack Power Sıkıntısını 70 Level'de Warrior ve Rogue'lerde yaşadık. 70 Level'e kadar hiç bir sıkıntısı olmadığının altını çiziyorum.
Knight Cash piyasasi ile alakali problem olduğunu söylemişsin doğru tespit ama APOCALYPSE sunucusunda oynamadiğin için bu minimuma indirildiginin farkinda değilsin. Furcia ve CR etkinlikleri ile bu sorun minimize edildi. KC piyasasini ile siz oynuyorsunuz bu kadar, sonra bizden düzeltmemizi bekliyorsunuz.. Furcia sistemindeki yapılan değişiklik tamamiyle benim kontrolümde oyundaki ekonomiyi haliye bi yerden sonra biz kendimiz kontrol ediyoruz ve bu sistem ile KC fiyatlarinda bir sapma yada abarti bir durum olmuyor.. APOCALPYSE sunucusu tüm myko tarihinin en iyi ve en eğlenceli MYKO Sunucusu oldu. Hiç bir myko sunucuda bu kadar +8 item olup ve aynı zaman da Colony Zone 'da CR etkinligi ile birlikte sizin tabiriniz ile IRK oluyordu..

Diyorum ya hiç bir MYKO server ile kiyaslamayin TheMYKO yu, kiyasladiğiniz sunuculara haksizlik ediyorsunuz.. Kısacasi artik bir TOFAŞ ile Ferrariyi kiyaslamaktan vazgeçin.

K

kvncycdg

Guest
Sevgili Kojiro , merhaba.
Biliyorum beni özledin lakin değinmek istediğim bir nokta var. Ben konudan çok uzağım zaten sonunu yakaladığım için verdiğin örneğe değinmek istiyorum. Türkiye'de TOFAŞ ''maalesef'' çok sevilen bir araç markasıdır ''malum tipler'' tarafından. Server'ımızın genel kitlesini de hepimiz biliyoruz o yüzden bu örneğini doğru bulmadım. ''Cevap sorunun içerisinde gizlidir'' mantığından yola çıkarak arkadaşlarımızın serverın kıymetini neden bilmediğini ve dandik yerlere çok kolay kaydığını anlayabilirsin. Yani demem o ki cümlendeki TOFAŞ ve Ferrari nin yerini değiştir arkadaşlarımızın ilgisini çekmek için daha yararlı olur. Teşekkürler.
Cumaları Camiye , Pazarları Kiliseye gidin beyler.

• Like

DNZ

Level 60
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Dec 21, 2014
654
368
233,943,600
5,644
@Kojiro ,
ben yine 65 levelde atilan warior damagesini, asas damagesini az buluyorum.. Atilana değil alinana damageye de bakmak lazim. Dedigim gibi BABA nin videosunda en fazla 429 damage almis ve düşün ki burada master 5 i aktif değil, yani 385-390 civari damage yemis bu warior arkadas. O da en fazla yedigi damageydi.. Totale baktıgın zaman damage ortalamasi 350 flandir . Senin de dedigin gibi 62 patch'e kadar sıkıntı belki cok görülmeyecek lakin uniq item ve master 5 gibi skiller gelecek oyuna böyle olunca illa ki pt ile takılmak zorunda kalacak playerler. Tek basina bir sey yapacaklarını düşünmüyorum solo oyuncuların.. ki burada yorum yapanların alayı Clan üyesi, Lideri olan, partileri olan kisiler. Master acildiginda %5 ap flan veriyordu ben dikkat etmistim. En azindan %10 a cekilmesi taraftariyim. Böyle olunca ben master derdine düşmüyorum 2 hafta sonra acilacaksa günümün cogunu DM de farm yaparak geciriyorum arada pk ya cıkıyorum.. Normalde bowldan cikmam. Upgrade üzerinden yürüyün de diyebilirsin de dedigim gibi Master önceden beridir önemli bir olay bunu düşürmemek lazim, benim kanaatim bu yönde. Yine de oynayacagiz 4Ko yu. Hayırlısı olsun

• Like

lJunnTheOnuRl

Level 60
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Apr 29, 2015
262
50
87,850,950
1,530
gmr ve euko arasında açarsa bu serverin tutacağını hiç sanmıyorum :D bence yeni server şubatta

lJunnTheOnuRl

Level 60
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Apr 29, 2015
262
50
87,850,950
1,530
klasman diyip geçmemek lazım ben mykocu olarak %50 %50 veriyorum.artık 19xxlerde meshur oldu herkes oynuyor sırf myko oynayan oyuncu sayısı az ben yinede soyluyumde

JagerMaister

Level 60
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Sep 21, 2015
175
333
99,755,700
2,142
gmr ve euko arasında açarsa bu serverin tutacağını hiç sanmıyorum :D bence yeni server şubatta
Euko sahte bunu herkes bılıyor ve kımse oraya gıtmıycek. Gmr e gelırsek yanlıs hatırlamıyorsam gmr mılletın paralarını alıp kacmıstı ortadan en son serverında sımdı tekrar pıyasaya gırmeye calısıyor. Gayet mykocularda 19xx lerde oynuyor klasman farkı yok artık ortada cunku adam gıbı myko acılmadıgı ıcın 19xx lere gırıyor herkes. Tarıhın apocalypse gıbı ıyı ayarlanması gerekıyor

lJunnTheOnuRl

Level 60
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Apr 29, 2015
262
50
87,850,950
1,530
yaw EUKO sahte zaten biliyoruzda adam daha 1 ay önceden tanıtımı sağlam tutmus faceden esko reklam yapıyor fln sürekli sponsor simdiden kaç kitle yapıcağı belli yanlış anlaşılmasın gmrde eukoya kadar sürücek oda sponsoru sağlam tutuyor ama patlıcak ben sadece fikrimi soyledim.

DNZ

Level 60
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Dec 21, 2014
654
368
233,943,600
5,644
Benim finallerim 11 ocakta basliyor, 22 si gibi bitiyor. Final sonrasindaki cuma aksami uygundur :D

GNOL

Level 60
7 Yıllık Üye
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Dec 20, 2014
407