Yeni Server Sizce Hangi Tarihte Açilmali

TheMYKO | Knight Online | MYKO | PRIVATE SERVER
One of the most popular MYKO PvP Server of all time
Are you ready to TheMYKO LUNA?
New World Luna 20 September

Yeni Server tarihi

  • 8 ARALIK

  • 15 ARALIK

  • 22 ARALIK

  • 29 ARALIK


Results are only viewable after voting.

Jackass

Jackass
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Oct 26, 2017
972
1,166
312,087,600
7,629
Geçen sene 3 aralıktı Bu sene 15 olsun tek sayı iyidir.
 

HajdeZemeR

Level 60
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Aug 21, 2017
88
31
78,876,600
3,814
benim görüşüm finaller sonrasıda öne sürelerek yarı yıl tatili öncesi 22 ocak da acılmasıdır userin yönelebilecegi ortak tarihdir @Kojiro ya öneri olarak görüşümdür
 

abaragambi

Level 60
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Aug 28, 2017
105
20
79,151,325
259
kardeş öyle uzun soluklu swler eskidendi insanlar gereksiz rekabete girmiyor bu günlerde ki haklılar da bu sorun düzelemez bizde acılacak yeni serverlara bakıyoruz ne yapalım geleni oynıyoruz işte zevkimizi alıyoruz ha sen zevk almıyorsan o ayrı oynamazsın olur biter her konu altına bunu yazmanda sıktı yani
Su sende kafa yapmış olmalı dostum
 

ExecutioneR

Level 60
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
May 20, 2017
40
12
78,388,200
104
Onu bunu bilmemde bayram olmalı ve zehir etmek için ilk günü acılmalı TheMYKO nun geleneği bu bozmak olmaz:)
 

sercan17

AirPussy
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Mar 30, 2017
10
3
78,021,900
3
Ayın 15 inde açılması hem userler hemde yetkililer tarafından daha iyi olucaktır. Bu serverda sadece öğrenciler değil sonuçta memurlarda oynuyo. Finans açısından en hayırlı tarih 15 i gibi geliyo bana @Kojiro sizce ?
 

TerrAFaruK

Level 60
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Sep 15, 2017
48
23
78,235,575
170
Şurada herkez kendisi icin su tarih iyi kötü yazmış ama 15i genel olarak final zamanına denk geliyor.Tahmini 25i gibi final haftam başlar.15inde server acılırsa ekibim oynayamaz mesela.Sonuc olarak oynamak istiyoruz ama son 2 3 server hep bizim final zamanımıza denk geldi ve giremedik.8inde acılırsa en azından charları kasar ıtem koyarız 15ınden sonrada gunde 3 4 saat takılır derslerımıze bakarız.Sunucu yetıstırılebilecek durumdaysa kesinlikle 8'i efsanevi bir tarih olur
 

JimJime

Level 60
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Dec 10, 2016
89
64
78,693,450
912
benimde 2 sinde finallerim :) 8 inde açarsa efsane olur.
 

KILICARSLAN

Level 60
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Dec 25, 2014
58
46
78,418,725
1,000
Öncelikle tarih bencede 8 Aralık olmalı veya engeç 15 aralık :) Bir kaç görüşümü belirtmek istiyorum ayrıca..

Hep yeni server yeni server açılıyor diye şikayetçi oluyoruz. Sebebi çok açık ve net yeni server açılmasının. Bizlere düşen özellikle kendi adıma ve her serverda bulunan belli başlı ekip ve solo oyuncuları kastederek söylüyorum, 3-5 gün ezik pksı yapıp klişe şekilde farm ve item kastıktan sonra ortalama 1 ay sonra karakterimizi ve itemlerimizi dolaylı yoldan elden çıkarmaya çalışmamız. Bugün geldiğimiz noktada her hangi bir X server yeni bir database açtığında 2 hafta kafaya oynuyoruz sonrasında ise oyun süremizi rutin hale getirerek oyundaki canlılığın kaybolmasına sebep oluyoruz. Önerilerim sabittir tartışmaya açıktır fakat şahsi fikirlerim ne yazıkki tüm serverlarda aynı şekilde serverin bitmesine sebep olan şeylerdir ve sabittir. Bazı arkadaşlar bu imkansız diyor ama bence değil serverların ömrü ne kadar yöneticilere bağlı gibi gözükse de tamamen bizlerin elinde. Maddeler halinde sıralayacak olursak;

1 - Bowl karşı ırkta ise hiç bir şekilde random party ile bowlu almaya çalışıp pk dönmesini sağlamıyoruz. Hep istiyoruz ki başlamış olduğumuz 8'li online olsun ve karşımıza gelenleri ezip geçelim. Sonuçta bu bir oyun ve karşılıklı ölüp öldürmek var. Ölürken de zevk almasını bildiğimiz vakit pk canlılığının sürekli hale gelmesi sağlanacaktır.

2- Solo başlayan oyuncuları sürekli hor görüyoruz. Bizlerden en ufak yardım isteyen solo oyuncuları her zaman dilenci olarak düşünüyoruz. Aşağılıyoruz, azarlıyoruz, hatta yeri geliyor istediklerinden ötürü argo kelimeler kullanarak oyuna tutunmasına engel oluyoruz.

3- Genellikle eventlarda partylerimiz eksik olsa dahi ( solo atackerlar hariç ) özellikle tp mage ve priestleri mevcut partylerimize almıyoruz. Alsak dahi yaptığı en küçük hatalarda vs. aşağılıyor partyden atıyor hatta üzerine kavga ederek bizlere düşman olmasını sağlıyoruz. Biliyoruz ki solo priest ve tp mageler bu serverda en çok birlik beraberlik içerisinde oynama ve random party ihtiyacı olan kişilerdir. Örneğin; bir priest alıyoruz partye adam fp takmış diye eleştiriyor partyden atıyoruz. Bizler sürekli atacker oynayan kişiler olarak, bir düşünelim. Hangi bir gün boş zamanımızda gidipte destruction kasıp bankamızda hazır tutuyoruz ? Bu solo oynayan arkadaşımıza destruction seti tavsiye edip mevcut elimizde bulunan hazır seti kendisine versek ne kadar yararlı olur ? Evet oyunda 5-10 dk kaybetmiş olabiliriz. Fakat buna karşılık bir priest değil, bir insan kazanacağımızı hesap etmemiz gerekiyor.

4- Event harici solo playerlar ile random partyler kurulsa dahi adamın scsi yok buf alıyor vs. gibi olayları sorun ederek partyden atıyor veya biz çıkıp kendi bir kac arkadas ile takılmaya devam ediyoruz.Evet sc'siz pk veya bowl dönme fikrine bende kısmen karşıyım fakat solo playerin oyun içi farm seviyesi ekip ile oynayan, belirli bir tanıdık kitlesi olan insanlarla kesinlikle aynı değil. Bu konuda o kişiyi mazur görüp gerektiğinde sc'si basılması veya buf ile oynamasına göz yumulması, onunda oyundan zevk almasını sağlayacaktır. Ve servera daha çok tutunması bu gibi davranışlardan sonra mümkün olacaktır.

5- Serverda bulunan ekipler arası iletişim kopukluğu en üst seviyede. Rekabet saygı, sevgi çerçevesinde olduğunda tadından yenmez şahsi görüşüm. Her ne kadar oyun içi rakipte olsak birbirleri ile çok azda olsa muhabbet kurabilmemiz gerekiyor. Sonucu çıkara dayanmadan kurulan muhabbetlere reel hayatta ne kadar ihtiyacımız var ise şu oyun içerisindede o kadar ihtiyacımız var. Bu ihtiyaç birbirine muhtaç olmak değil tamamen 1. maddede belirtmiş olduğum Pk canlılığını sağlamak adına gerekli.

6- Bizlerden sonra başlayan oyuncular gerek DM slotları olsun, gerek blood seeker vs. gibi slotlarda farm yapmaya çalışırken onlara sürekli baskın yaparak içlerinde olan oyuna tutunma heveslerini net şekilde kırıyoruz. Tabii ki diyebilirsiniz cz de her slot basılır vs. pk döner. Haklısınız bir yandan fakat şunuda düşünmeliyiz. Bu slotlara baskın yapmamızın tek sebebi bowlda yeterli pk dönmemesidir. Yine 1. maddede ki eksiklik bu konuyuda doğrudan etkiliyor. Sonuç olarak solo player zaten yeni başlamış 3-5 farm yapmaya çalışırken soğuyor ve çıkıp gidiyor. 70 Cap gelmiş solo player 65 Character Scroll basmış sen full itemsin ama fp li adamları basıp kesip ego tatmin ediyorsun. Ego tatmin etmek kısmı tartışılabilir ama o adama müsade etsen 3 gün sonra bowlda pk atacak. Buda pk devamlılığını sağlayacak. İnce bir detay ama kesinlikle süreklilik adına yapılmaması gereken bir durum.

7- Mage ekipler.. Server başlangıcı 10 mage team var ise 65 level gelmesi ile birlikte bu sayı 3-4e düşmekte.. Haklı olarak 65 level geldikten sonra mageler biraz biraz oyundan düşsede o döneme kadar gb ve item anlamında hiçbir masrafı neredeyse olmayan magelerin devamında melee basıp devam etmesi veya solo mage oynayan o kadar fazla oyuncu var iken yeniden yapılanmaya gidip hem solo oyuncuları oyuna tutundurmak adına, hemde pk canlılığını devam ettirmek adına bir oluşum yaratmaları gerekmektedir. Bu husus çok önemli olmakla birlikte, serverin canlılığını kaybetmesinin en büyük sebebidir.

8- Sadece eventlarda boy göstermek.. Birçok kişi kesinlikle çoğu şeyden feragat edip bu oyunu oynuyor. Evet zaman sıkıntısı olan insanlar kesinlikle oluyor ve genellikle event saatlerini takip ederek eventlarda oyunda bulunup, geri kalan zamanları moradon vs. afk şekilde geçiriyorlar. Bu olayın önüne nasıl geçilir bilmiyorum ama, aktif oynamaya çalışan solo player olsun, veya ekipler olsun bu canlılığın az olması herkesi oyundan soğutuyor. Bence bu sorununda asıl kaynağı Random partylerin serverda çok az kurulması.

Nacizane fikirlerim bunlardır. Tartışmaya açıktır. Kimse çok bilmiş değildir. Önerdiğim ve yaptığım öz eleştiridir. Eleştiriler önce şahsıma sonra oynayan tüm oyuncularadır ve kesinlikle polemik yaratmak adına değildir.

Saygılarımla..
KILICARSLAN - Reşat
 

DaDaSH

Level 60
7 Yıllık Üye
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Dec 24, 2014
274
95
88,766,700
1,152
Öneri mesajlarımızı silmedeki hızınızı, server ile ilgilenme, user isteklerini göz önünde bulundurma, ve userı daha fazla nasıl tutabiliriz gibi çalışmalar yapmanızdada bekliyoruz.Ve sizden şu taahhütü almak en doğal hakkı oynayanların:
Uzun bir server olacağı, ocakda benzer db(OSKO) gibi bir serverin açılmayacağı ve oyuncuların istekleri göz önüne alınarak ortak bir noktada serverin ayarlanması.Yenileri korkutmayan, full item olanlara yem etmeyen, güçlü ile güçsüzün arasındaki farkı minimize edecek ve ödül TL için değilde zevk için oynanmasını başarabilecek bir server olması dileğiyle
 

Kojiro

Administrator
Staff member
Administrator
7 Yıllık Üye
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
Sep 14, 2016
3,001
6,049
312,087,600
1,025,949
Öneri mesajlarımızı silmedeki hızınızı, server ile ilgilenme, user isteklerini göz önünde bulundurma, ve userı daha fazla nasıl tutabiliriz gibi çalışmalar yapmanızdada bekliyoruz.Ve sizden şu taahhütü almak en doğal hakkı oynayanların:
Uzun bir server olacağı, ocakda benzer db(OSKO) gibi bir serverin açılmayacağı ve oyuncuların istekleri göz önüne alınarak ortak bir noktada serverin ayarlanması.Yenileri korkutmayan, full item olanlara yem etmeyen, güçlü ile güçsüzün arasındaki farkı minimize edecek ve ödül TL için değilde zevk için oynanmasını başarabilecek bir server olması dileğiyle
OSKO ile alakalı böyle bir şart koşmak luzumsuz, OSKO olsada olmasa da farklı sunuculara gitemk isteyen zaten gidiyor, bu yüzden bu endişeler anlamsız. Tabiki daha uzun sürmesi için elimizden geleni yapacağımızdan şüphe duymanıza gerek yok her zaman bu yönde çalışmalar yapıyoruz.
 
  • Like
Reactions: DaDaSH

MorbidAngel

Level 60
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Aug 4, 2017
241
126
83,913,225
2,153
cz bus oranları düzeltilmeli
tl satış konusu düzenlenmelı klasgame aracılıgı ıle yapılabılır
bu emc macro olayı tamamen saçmalık adamlar sabaha exp prelı adamla aynı lwl kasıyor
cr harıcı pk yok bu saymalı random görev güzeldi
exp sınırlaması olmamalı 70 açık ve randon görev +65 saymaya başlamalı
dm eslant sb md glave ıtem agırlıklı olmak şartı ile drop cz oranla 3 /1 olmalı
200 dm random ödül eklenmeli
Belki bu imkansızdır ama cz nın degimesı usko cz gelmesı gerekır alan geniş göruntu bugunu ve kalabalıgın dagılmasını saglar (mage team olarak kalabalık işime gelır ama oyundaki tüm kitlenın zevk alması gerekir)
.....
....
 
  • Like
Reactions: _Malamadre_

Waratilla_

Level 60
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Dec 8, 2016
113
96
80,708,100
2,686
Walla Kojiro iyi eğleniosun hea :) tahmin edebiliorm şuan halini herkes bişi söylüo bi tahminde bulunuyor. arada diosun dımı ulan suraya bi resim atayımda accık daha kudursunlar açılış tarihini meraktan :) ne adamsın ya :D :D :D
 

Mileenaa

Level 60
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Oct 2, 2016
489
292
126,800,850
4,466
OSKO ile alakalı böyle bir şart koşmak luzumsuz, OSKO olsada olmasa da farklı sunuculara gitemk isteyen zaten gidiyor, bu yüzden bu endişeler anlamsız. Tabiki daha uzun sürmesi için elimizden geleni yapacağımızdan şüphe duymanıza gerek yok her zaman bu yönde çalışmalar yapıyoruz.
Exp usko tarzı zor olsun deru apos dts dolsun taşsın exp görevleri 50 ya da 60lv e kadar olsun ya da hiç olmâsın
 

kara0glan

Level 60
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Aug 31, 2017
2
1
78,021,900
9
Öneri ;
Sadece event vakitleri oyuna girenler için Chaos stone ve CR eventin belirli saatlerde değilde yapılabiliyorsa random vakitlerde olması iyi olabilir.Ayrıca Lunar War ın server başlangıcından takvimde olması ve haftalık sayısının dahada artırılması user sayısını canlı tutacağına inanıyorum.
 
  • Like
Reactions: TheMachinisT

exeptus

Level 60
7 Yıllık Üye
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Dec 30, 2014
317
192
104,517,600
6,727
Exp usko tarzı zor olsun deru apos dts dolsun taşsın exp görevleri 50 ya da 60lv e kadar olsun ya da hiç olmâsın
canım vaktin bol galiba.
 
  • Like
Reactions: GoldenLR