Neden 1 ay olmadan tüketiyoruz?

TheMYKO | Knight Online | MYKO | PRIVATE SERVER
One of the most popular MYKO PvP Server of all time
Are you ready to TheMYKO LUNA?
New World Luna 20 September

Partizan

Level 60
7 Yıllık Üye
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Mar 9, 2017
125
80
79,792,350
1,967
tüketiyoruz çünkü oyunu çok çözdük moruk. yapılabilecek her şeye bir anda ulaşıyoruz bir yerden sonra targetlanacak birşey bırakmıyoruz. ha açgözlü ya da bu serverda tutunamadık bir de diğer serverda şansımızı deneyelim diyenleri de unutmamak gerek. Demem o ki, hedefler zor, yol meşakatli olmalı bence. raptor 1 çıkardı mı adam +2 e basmaya korkmalı
 

1oooDe1

Level 60
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
May 26, 2017
166
154
82,692,225
2,880
bu konudaki tek suçlu userlerde değil ipini koparan herkesin server açmış olması userlerin hatasını herkes dile getirmiş evet bişey yapamayan ya da kıskanclıktan baskalarında olan ıtemlerı gorenler serverı bırakıyor zaten haftada 1 yeni serverlar açılıyor halbu ki usko gibi tek çatı altında olsa kimse ordan oraya gidemez bu yüzden bişey yapamayan yapmaya calısır oyunda sabit kalır genel olarak bu oyunu her serverdaki kalıcılığı canlı tutan pk tayfasıdır bu oyununun uzun süre devam etmesini istiyorsan pk yı seven tayfayı elinde tutucaksın eğer tutamazsan o tayfa serverdan çıktığı an server bomboş kalır .. kojiro bence görevini iyi şekilde yapıyor ama ne yaparsa yapsın ipini koparanın server açtığı bu devirde kojironun açtığı serverlar max 1ay yada 1.5 ayı görecektir aynı şekilde diğerlerininde . yani demek istediğim şu böyle herkes server açtığı sürece userde suçlu yönetimlerde suçlu herkes suçlu ve üzgünümki bunun çözümü maalesef yok..
 
  • Like
Reactions: yamacozbal

yamacozbal

Level 60
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Jun 3, 2018
2
6
78,021,900
895
tüketiyoruz çünkü oyunu çok çözdük moruk. yapılabilecek her şeye bir anda ulaşıyoruz bir yerden sonra targetlanacak birşey bırakmıyoruz. ha açgözlü ya da bu serverda tutunamadık bir de diğer serverda şansımızı deneyelim diyenleri de unutmamak gerek. Demem o ki, hedefler zor, yol meşakatli olmalı bence. raptor 1 çıkardı mı adam +2 e basmaya korkmalı
dostum sana kesinlikle katılıyorum. Her şeyi fazlasıyla biliyoruz artık. Bilmemek mutlulukmuş derler ya çok haklılarmış :)
warriora hp takı takıp canı yükseliyor diye sevinirdim zamanında. ne zaman hp değil str takman lazım dediler öğrendim ve üzüldüm :(

eskiden zordu. exp slotlarında 7/24 insan olurdu. 70 %100 olmuştuk ama hala apostle party kurup insanları kasmak hoşumuza giderdi. Hiç bir zaman aman aman bir char sahibi olmadım. pişman değilim veya süper charı olan insanları kıskanmadım hiç bir zaman. ben bu lanet olası oyunu sevdim. ezik olmak sağlam olmak hiç umrumda olmadı. bu sunucuda da +3 iron bow ile pk ya çıktım hiç zoruma gitmedi.

belkide başka oyunlarda şansımı denemem lazım artık. Knight Online' ı kalbime gömüp, yeni maceralara atılmam gerek :)
 

theSperman

Level 70
7 Yıllık Üye
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Jan 13, 2015
518
734
312,087,600
6,327
Daha iyi bir platform olamaz, gel gör değer bilen yok.
 

Linkinpark

Level 60
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Aug 31, 2015
32
6
78,205,050
797
Ben uzun süredir oynamıyorum ama defalarca yazdım, zor dbler olmalı. Değişik değişik premiumlar, eventlardan çok item ve kc düşmesi. Pusta cok fazla kolayliklar olmasi. Makro, koxp tarzi programlarin satilmasi bence yanlis. Bunlarin hepsi kalkmali. Sadeleştirilmis oynanabilen, emeğinin boşa gitmeyeceği server lazım. 60 levele 1 ayda kasılsın. ezik pk'si dolsun. Birakin az item düssün, eventları azaltın. Suan olan sartlarda 2 saat birşeyleri kaçırsan çok geride kalıyorsun. zor server diye bırakanlar olabilir ama emin olun böyle olursa yeni userlar sonradan başlayabilir. Yeter ki insanlar emeklerinin bosa gitmeyecegini bilsinler. DB o kadar degismis ki belki orjinaline getirmekte Kojiro icin zordur.

Su piyasada bu ekipten daha özenli is yapan baska bir yer yok. Hersey denendi ama olmadi, o zaman basa sarmak lazim. Bu sekilde zaten isim yaptiniz simdi herkes size güvenebilecegini biliyor. Orjinale geri dönün, zaten yeterli bir kitleniz var. Suan yaptiginiz sekilde belki para kazanmak daha kolay ama ileride düsüs yasacaksiniz. Pazarlama stratejiniz simdiye kadar iyi gittiyse bile bundan sonra yokus assagi düsebilir. 1 ayda olmamali hersey. Biraz daha az para kazanin ama devamli kazanin. Hem oyunculara hem size yarar bu.


Ben 1 kez char aldım(oda ilk basladigim serverda), yasak olmadan önce. Ondan sonra sadece kc aldım, gbde alabilirdim ama almadim. Sirf servera emek ediyor kojiro, kaliteli server, para kazansın diye kc aldim ama server çok hızlı, insan bunalıyor.

Covid-19 yüzünden olan karantinada böyle birsey denenmeli. Insanlarin oynabilecek, kasabilecek zamanlari olabilecek. Zaten bir kez tuttumu iki ayda 10-15 clan kaldiysa, devamida gelir.


Benim ilk oynadigim db cok daha orjinale yakindi ve ben 2.5 hafta sonra baslamistim mage team olarak. Zevk aldim ayni zevki son serverlarda alamadigimi anladim. Aslinda mesele zevkde degil, zevk aliyorsun ama problem olan arkada kalmama stressi cünkü fark cok aciliyor daha sonra.


Belki diyeceksiniz bunu zaten denedik o zamanda az sürdü. Olabilir ama suan ki düzenden daha fazla sürüyordu ve o zamandan daha büyük bir isme sahipsiniz.

orjinal oyunu koyun. zor yapin ama cok zor. Ayrica yine yenilikler koyacaksaniz oyun devam ediyorken (örn: 2 hafta sonra CR eklemek), bunu oyun baslamadan belirtmek zorunda degilsiniz. Oyuncu cok olacak item girisi az olacak diyebilirsiniz ama farketmez, itemler diyelim ki 1 clanda toplansin ama 20 clanda olmayacak. 1 clan hepsini kessede digerleri birbirlerini kesip, kesilip zevk alabilirler.


Su foruma gelip bakmamin her seferin oynamak icin heveslenmemin(sonunda vazgeciyorum) tek nedeni var, bu ekipe olan güvenim ve yeteneklerine(yazilim olarak) saygim.


Kojiro cok sey denedi, yapti ama bazen basa dönmek lazim. Laboratuvarda bile yapilan deneylerde, tüm faktörleri sabit tutmak cok zordur, kucük detaylar bazi seylerde ters sonuclar verebilir ruhun bile duymaz. Hersey denedik demek kolay ey Kojiro! :) . Ben amykos'da oynamadim ama oynayanlardan duydugum kadariyla amykos, maiza vs... 'den themis'e kadar sabit yükseliste olan user sayisi var. asil patlama Tlos/Xhantos'da oldu. Ondan sonra yeniliklerle oyuncuyu tutmak kolay oldu, peki neden 1 ayda bitiyor bunun cözümünü bulamadiniz ama Themis dahil oraya kadar olan bölümde neler yapildi oraya bakmak lazim. Insanlari ne cekti? büyük isim yaptiktan sonra sürekli userin olmasi son derece normal. Umarim hatalardan zevk alinir, tekrar basa sarilara server ömrü uzatilmaya calisilir. Benden bu kadar @Morpheus


Edit: Daha önce 2 farkli tema olmali diye defalarca mesaj attim foruma. Sanirim bunu gecerli olarak algilamis @Kojiro. Yukarida yazdiklarim zor temali olan server icin.
 
Last edited:
  • Like
Reactions: Kojiro

chinchopper

Level 50
1 Yıllık Üye
Chatter
Mar 15, 2020
36
5
4,945,050
418
Ben de solo warrior oyuncusu olaran neden bıraktığımdan bahsedeyim. Öncelikle solo bir oyuncu olmak başlarda yüksek online süreleri ile teamler ile arayı kısa tutsa da bir noktadan sonra tamamen kopuyor geri kalıyorsunuz. Mesela party crlerde party bulmak imkansıza yakın ya da solo bfye girmek de imkansız denilebilir. Oyunda bf ile gelen black chitinlere solo bir oyuncunun ulaşması gerçekten çok zor. Chitinler de başlarda high class olduğu için fp ile uzun zaman geçirdik ve fp ile yapılabilecekler gerçekten kısıtlı. Ayrıca server başlarında insanların her slotu makro ile tutması da insanı bezdiriyor.Değil para kasmak görev bile yapamıyoruz.Makro ile slotta kasılmanın aslında basit bir k0xptan farkı olmamasına rağmen neden hiçbir yaptırımın olmadığını da anlamıyorum. Ama hakkını yemeyim yıllardır en keyif aldığım server buydu. Sadece solo oyuncular için de bazı düzenlemeler yapılmasını isterim ilerde gelecek serverlar için
 
  • Like
Reactions: Radiance and Kojiro

lNihilist

" Trust me , Im an engineer ... "
1 Yıllık Üye
Chatter
Jan 8, 2020
69
80
78,693,450
2,256
Yarasa değilde 5G diyorlar mevzunun aslına; bilemiyorum.
Aslında yarasa , kedi , yılan veyahut 5G değil dönen olay ,
ki eğer 5G ile ilgili bir nedensellik olsaydı daha erken bir vakitte Güney Kore , Singapur ,Tayvan ve Japonya gibi 7G ağ yapısı kullanan ülkelerde başlangıcı olurdu .( Ki Japonya apayrı bir istisna , GPS haberleşme protokolü yerine kendi haberleşme protokolünü dahi kullanan nadir ülkelerdendir .- hem sivil hem askeri anlamda - Ayrıca USA nın pek çok askeri ve bilimsel çalışmasının temellerini yine bu ülkeler atmıştır . )
En basitinden Google Maps'den Wuhan şehrindeki Wuhan BLS e bakabilirsin , ve biraz da deep web kullanarak bu olayın hikayesini %80 lik bir oranda çözümleyebilirsin.

Neticede " Bilmemek ayıp değil , öğrenmemek ayıptır .... " ...

Ha konu ile ilgili yapılmış yorumlamalar ve fikirler gayet hoş ve yerinde .
En büyük problem kullanıcı kitlesinin amaçları ve gayeleridir ....

- Oguzhan
 

XaehNaji

Level 60
7 Yıllık Üye
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Dec 26, 2014
5
1
78,021,900
715
bence bu serverin çabuk patlamasının sebebi boss taşlarıydı. cr lerde boss taşı olayı çok saçmaydı random item her zaman daha iyiydi tabi ki bu benim şahsi görüşüm. ama yine de TheMYKO benim için çok özel. 6-7 senedir takip ettiğim ve gerek işten gerek aileden fırsat bulduğum sürece oynadığım tek serverdır. kojiroya ve ekibine saygılarımı sunuyorum. ama yorumlarda da okuduğum gibi solo oyuncuyum ve solo oyuncular için bir kolaylık sağlanmalı ne olduğunu bilmiyorum ama yapılmalı. sağlıcakla kalın ve evdekalın.
 
  • Like
Reactions: Kojiro

theory

Level 60
7 Yıllık Üye
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Yazar
Dec 1, 2016
104
463
118,070,700
7,299
Oğuzhan merhaba;


Kendimi de dahil ederek her mühendise güvenmiyorum.
Zamanında kurulan bir facebook grubunun çok daha ötesi bu mesele bence.
Bilhassa rahmetli Sezai Türkeş ve Fevzi Akkaya sonrası bilemiyorum kaldı mı menkul isimler... Zira tek devlet nişanı onlara verildi.


7G teknolojisinden inan sayende haberim oldu. Sand Marina Bay teras havuzunda oraletimi içerken normal internet kullanıyordum.
Zaten beyanımda ''olabilir, bilemiyorum'' gibi bir kıvraklık yapmışım.
Benim kafam basmaz böyle şeylere, twitterda Erzin Soyluyu közlüyorum.
Kurtlar Vadisi Cerrahpaşa Baskını ile Derin Web aynı elzemliği taşıyor benim için.
Baksana Ahmet Ünlü ''Derin Devlet vardır, olması da gerekir'' dedi bile.


Son düzlükte şöyle diyebilirim.
Öğrendikçe sorguladığın bir mekanik var ise işin sonunda çok fazla nekahet ve keder oluyor.
Öğreniyorsun fakat anlaşılamıyorsun, çünkü konuşmak için susuyorlar; anlamak için değil.
Sartrenin soyadını telaffuz edebilmek çok güç, malum fransız aksanı.


Vardiyadan çıktım yatacağım.
Gözümsün.
 

lNihilist

" Trust me , Im an engineer ... "
1 Yıllık Üye
Chatter
Jan 8, 2020
69
80
78,693,450
2,256
Oğuzhan merhaba;


Kendimi de dahil ederek her mühendise güvenmiyorum.
Zamanında kurulan bir facebook grubunun çok daha ötesi bu mesele bence.
Bilhassa rahmetli Sezai Türkeş ve Fevzi Akkaya sonrası bilemiyorum kaldı mı menkul isimler... Zira tek devlet nişanı onlara verildi.


7G teknolojisinden inan sayende haberim oldu. Sand Marina Bay teras havuzunda oraletimi içerken normal internet kullanıyordum.
Zaten beyanımda ''olabilir, bilemiyorum'' gibi bir kıvraklık yapmışım.
Benim kafam basmaz böyle şeylere, twitterda Erzin Soyluyu közlüyorum.
Kurtlar Vadisi Cerrahpaşa Baskını ile Derin Web aynı elzemliği taşıyor benim için.
Baksana Ahmet Ünlü ''Derin Devlet vardır, olması da gerekir'' dedi bile.


Son düzlükte şöyle diyebilirim.
Öğrendikçe sorguladığın bir mekanik var ise işin sonunda çok fazla nekahet ve keder oluyor.
Öğreniyorsun fakat anlaşılamıyorsun, çünkü konuşmak için susuyorlar; anlamak için değil.
Sartrenin soyadını telaffuz edebilmek çok güç, malum fransız aksanı.


Vardiyadan çıktım yatacağım.
Gözümsün.

Merhaba ,

İlk olarak farkındalık yarattığım için müteşekkirim senin adına ,
İkinci olarak ise .... mesleğimiz aynı , fakat mesleğimizde gelişim temel esastır ki malum gelişimin yönü de branşına hakimiyet sağlamakla başlıyor ... ta branşının felsefi perspektifine kadar kayabiliyor bu tabi söz konusu etik faktörler vb. olunca .
Aslında sorgulamak ve öğrenmek de birbirine bağlaşıklı 2 eylem , amacı ise gerçek olana ulaşmak . Metotlar farklı olsa da temel esası budur .
Cehaletin de , bilgeliğin de sonu kederdir bence , ama bilgeliğin kederini çekmeyi benimsemiş olsam da bu evrende hiç bir humanoid kendisine " bilge " ithamında bulunmamalı düşüncesinde olmuyor da değilim .
7G konusunda haberdar etmiş olmak beni baya memnun etti , ülkemizde de bu tarz haberleşme protokolleri yapılmakta , aktif olanları da mevcut ... Ancak sadece askeri ve siyasi kullanımla sınırlı ... ki yapılmalı da .
Ben sadece en basit bir şekilde gördüğünle tahmin etme , irdele , sorgula demek istemeye çalıştım sana itafen yapmış olduğum yanıtımla .
Deep Web , Deep Goverment ....
Birinci seçenek , Web in altyapısının etik bulunmayan fikir , paylaşım , iletişim vb. faktörleri için dönen bir mecra , tıpkı gerçek hayatlarımızdaki " yer altı " gibi fakat ondan çok daha fazlası da görülebiliyor , sorgulama katsayısına kalmış onu belirleyebilmek .
Şahsen ATM den tanınan para basan kalpazanından tut pek çok şey gördük o mecralarda yakın birkaç dostumla .
Açıkçası anlaşılmakta zorlanıyorum bu oyunun kitlesi içerisinde , çoğunun eğitim , öğrenm , sorgulama , zeka katsayıları belirli ama ötesine geçirilemeyecek kadar da hayasız .
Fakat işin aslı şu ki , gerçek hayatımda bile bazı durumlarda anlaşılabilir olmakta zorlanıyorum ...
Bu nedenle bıraktım konuşmak için sussunlar , anlamasınlar .... öğrenimin getirebileceği icraat ile anlamasını bilirler veyahut bilmezler .
O kısmı onlara kalmış .... ama ucu insanlığın aciz refleksleriyle bana dokunursa , o halde yaptıklarının bedelini tümüyle öder .
Seçim onların , zar atmakta serbestler ... ya beni , ya kendilerini .
Ama bedel ödeyen her halükarda onlar olacaktır ...

İyi sabahlar gözüm ,

- Oguzhan
 

mato319

Level 60
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Dec 5, 2015
30
3
78,235,575
548
bende oyunculardan kaynaklı, ve sürekli yeni başlangıç isteme gereksinimi
 

Stinson

Level 60
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
May 18, 2018
23
8
78,235,575
379
adminlerin bir suçu olduğunu düşünmüyorum. 2 önceki server da bir arkadaşım sinirlenip küfür etmişti, onlar nazikçe cevap verip yönlendirmişlerdi. ne ban ne mute ne başka bir şey.
 

Wildsoul

Level 60
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Dec 5, 2016
53
16
78,418,725
1,957
yok şeker yok materyal insanlarda kafa karıştırıyor.Gereksiz itemler sokmadan db yapılabılır
 

Radiance

Radiance / Rogue
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Jun 20, 2016
38
13
78,235,575
801
Solo oynayan geniş bir kitle var. Solo oyuncular candır :) 1 ay sonra bırakıp gitmezler :) anlayana...
 

matrakx

Level 50
1 Yıllık Üye
Chatter
May 7, 2020
28
0
19,597,050
386
Bir çok sebebi vardır bunun ama en önemlisi konuyu tek taraflı olarak ele almamak gerekiyor. Günümüzde bir çok server açılıyor birde üzerine koronadan dolayı insanlar evde kalınca sayı daha da arttı. Oyuncu tarafından bakınca bazı kişiler ne aradığını bilmiyor hal böyle olunca çok kısa sürede oyunu bırakıyor. Cyper bir çok yönden iyiydi. Ben pvp sunucularına TheMYKO sayesinde geri döndüm forum üyeliğim eski olmasada yıllardır bu serverdayım. Gelişen, güzelleşen şeyler olduğu kadar bazı şeylerin hala yerinde saydığını da kabul etmek gerekiyor. Bunları da bir kaç madde ile açıklayayım.

- Eskiden başa bela bir ekran bugu vardı bir kaç server öncesinden düzeltildi.
- Materyal sistemi getirildi.
- Pusta sadece kc ile alışverişe başlandı.
- Raffle sistemi geldi.
Bunlar güzel şeyler, oyuna heyecan kattıklarını düşünüyorum. Tabi bunların yanında eskiden var olan ama artık görülmeyen "Nation Boss War" etkinliği kayboldu, şahsen başarılı buluyordum bu etkinliği neden kalktığını bilmiyorum.

Bir de yakın zamanda açılacak bir serverdaki bazı dikkat çeken özelliklere bakıp kendimize pay çıkaralım.

-Dc olduğunuzda "ReConnect" ile tekrar oyuna bağlanıp kaldığınız yerden devam edebiliyorsunuz, partide iseniz otomatik parti teklifiniz geliyor başkan afk bile olsa.
- Çevrimdışı pazar.
- İtem kiralama.
-Pazarda görünen ilk 4 iteminiz satıldığında aşağıdaki itemlerin sırayla yukarı çıkması.
- Pusta aldığınız itemi yarım saat içinde iade edebilme.
- Oyun içinde herhangi bir programa gerek duymadan video kaydı alabilme.
- Oyun içi drop list butonu.

gibi gibi bir çok yeni özellikler var. Bunları yazmamdaki amaç bir reklam ya da art niyet çabası değildir. Yıllardır güzel vakit geçirdiğim bir platformun rakiplerini iyi analiz ederek kendini geliştirmesini istiyorum. Her birinin dikkate alınacağına eminim, şimdiden tüm ekibe kolay gelsin.
sana o akdar hak veriyorum ki