Neden 1 ay olmadan tüketiyoruz?

TheMYKO | Knight Online | MYKO | PRIVATE SERVER
One of the most popular MYKO PvP Server of all time
Are you ready to TheMYKO LUNA?
New World Luna 20 September

yamacozbal

Level 60
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Jun 3, 2018
2
6
78,021,900
895
Merhaba dostlar,

Her ne kadar ezik olsam da, item yapamasam da oynamaktan keyif aldığım bir server'dı.
Ezik olmaktan da keyif alıyorum, 2005 yılında okuldan kaçıp internet cafede char kastığımız güzel zamanları hatırlatıyor bana :)

Gelelim asıl meseleye;

NEDEN bu güzel SERVER'ı 1 ay olmadan tükettik?
ya da
NEDEN buna izin verdiniz?

MMORPG tarzı oyunlar 20-25 gün oynamak için midir? Neden devamlılığını sağlayamıyoruz?
Server açılırken bu şekilde mi dizayn ediliyor? Sorun oyuncularda mı? Yöneticilerde mi?
Uzun uzadıya zamana yaya yaya neden oyun oynayamıyoruz?

yorumlarınızı bekliyorum dostlar, iyi oyunlar.
 

MaNaS RebornofHalley2

Level 60
7 Yıllık Üye
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Dec 29, 2014
240
172
89,865,600
5,603
Yöneticiler hala serverla ilgileniyor party vs turnuvalari duzenleniyor vs ..Hades olsun Afro olsun Kojiro olsun diğerleri de ayni şekilde Mjora mesela sabahın 5ine kadar serverda.. Oyuncular tarafından bence yapılan birşey bu 10 yıldır oynuyorum bu serverda oyuncular bırakıp gidiyorlar başka bir x server açıldığından dolayı başka birsey yok gayet güzel giden serveri ne yazık ki bu duruma getiriyorlar.. *
 

theSperman

Level 70
7 Yıllık Üye
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Jan 13, 2015
518
734
312,087,600
6,327
Yıllardır bu platformda sayısız oyuncu ile oynadım, Perulu oyuncudan tut Koreli oyuncuya kadar gel gör bizim türk oyuncu kitlesi kadar kanser bi oyuncu kitlesi daha yoktur.
Ben sorunun oyuncudan kaynaklandığını düşünüyorum oyun normal seyrinde ilerlerken birden bırakma geregi duyuyorlar güzelim server dururken farklı server arayışlarına geçiyorlar.
Bu server şunu gördüm item ne kadar kolay olursa olsun, solo oyuncu her zaman clan oyuncuları altında ciddi anlamda eziliyor. Solo oyuncu oyunda barınamıyor Yönetimin eksigide bence bu duruma çözüm üretememesi diye düşünüyorum.
 

Morpheus

Level 60
5 Yıllık Üye
Chatter
Aug 31, 2016
399
192
124,053,600
5,220
CYPHER için konuşmak gerekirse biz elimizden gelenin en iyisini yaptık bunu kimsenin inkar edeceğini düşünmüyorum. Büyük bir kitleye hitap edildiği içinde maalesef herkesi memnun etmemiz pek mümkün gözükmese de başta @Kojiro olmak üzere herkes çok titiz davrandı ve alınacak karar/yenilikler gibi birçok konuda fikir alışverişleri yapıldı.

Devamlılığın sağlanması için beklentiler kadar kullanıcılarında bu konudaki genel algısının değişmesi gerekir.

Kullanıcı tarafından bakılırsa gözlemlediğim kritik vakalar :

1-) Oynadığınız kişinin habersiz ve bir anda bir aylık harçlık uğruna sizi yarı yolda bırakması
(maalesef bu senaryoyu senelerdir beraber oynayan ekiplerde de şahit oluyoruz, arkadaşının karakterini sattığı veya benzer bir işlemden banlandığını öğrenen ekip üyelerine bile şahit olduk ve hatta bazıları yok yahu yapmaz öyle şey o diyip o kişileri bize bile savundu :D)
2-) Malum gündem ve teknolojinin gelişmesiyle herkesin sunucu açabilecek potansiyele gelmesi (bazı sunucularda herkes gücüne göre server sahiplerine istediğini yaptırtabiliyor ve bu platform içinde benzer şeyleri yaptırabileceği hissiyatına kapılması)
3-) Sürü psikolojisi (aaa bunlar bırakmış kesin birşey var sat sat sat sat)
4-) Her sunucuda ID ve şifrenizi aynı yapan kişilerin mağduriyet yaşadıklarında suçu bize atıp ekiplerini demoralize etmesi gibi gibi

Umarım ki ileri ki süreçte daha iyi version daha iyi platformlar sunulabilir. İkinci madde içinde sadece şunu söyleyebilirim, herkes sunucu açabilir ama herkes sunucu yönetemez.
 
Last edited:

[☾★ ]KurmayAlbay [☾★ ]

Level 60
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Dec 21, 2019
167
39
90,170,850
4,971
Öncelikle Herkesin sağlının yerinde olması dileğiyle ;
1) Tutunamayanlar ( doğal olarak çıkarları uyuşmayan farm amaçlı gelen clanlar ve solo oyuncuların erken pes etmesi)
2)Ticari Ahlakın kalmaması ( Küçük bütçelerle korona muhabbeti olmadan farkındaysanız tek cypher sunucunun açılıcagı belliydi tarihi yasaklar engeller sağlık konuları yüzünden gelen yeni server sayısı tutunamayan ve gelir sağlıyanların başka serverları gitmesi ve sözde server sahibleri ve oyuncuların emeğine saygı göstermeyen piyasaya girmeye çalışan göz boyuyan server sahiblerinbin doluşması amaç size para kazandırmak değil insanları soymak olan burda tek tek server ismi bile verilebilir :)
3)Serverda 3 gün önce gece crsinde dehşet pk varken bir grup sözde TheMYKO cu mykocu ekiplerin baştan pes edip server karalama yapma çalışması sadece forumda yaşayıp oyuna ekibine servera hiçbirşey katayaman insanlar ve pk bitti herkes gidiyor gibi saçma muhabbetler :)
4)@kojiro nun oyunculara değer vermesinden dolayı bir çok şeye göz yumması rıskını paylaşması ve iyi niyetini su istimal edilmesi

YANİ DEĞİNMEK İSTEDİĞİM KONU ŞU ARKADAŞLAR
HİÇ BİR SERVER SAHİBİ SERVERININ EMEĞİNİN BOŞA ÇIKMASINI İSTEMEZ , VUR KAÇ MUHABBETLERİ ŞUANDA GEÇMEYE PLANLADIGINI SERVERLARIN PLANLARIDIR
BÖYLE BİR DÜŞÜNCESİ OLSA EN BASİT ÖRNEK YAPILMASI ZOR QUEST GÖREVİNİ TL ÖDÜLLÜ OLAN ORDA 5 BİN TL KISIP VS TURNUVASINA EKLEMEZLER GÜNÜN HER SAATİ SABAH GECE ÖĞLEN GÜNDÜZ VS. GM ONLİNE OLMAZ BUNUN İÇİN BAHANE ÜRETMEYE GEREK YOK BU GÜZELİM SERVERI SİZLER BİTİRDİNİZ AMA KENDİ BEYNİNİZDE BUNUDA UNUTMAYALIM ADAMLAR VS TURNUVASI YAPIYOR KATILIM YOK ADAMLAR ETKİNLİK YAPIYOR KATILIM YOK ADAMLAR HERGÜN YAYIN AÇIYOR KATILIM YOK BENCE SORUNU KENDİNİZDE ARAYIN DİCEM AMA NAFİLE DİYE DÜŞÜNÜYORUM ÇÜNKÜ DÜZ MANTIK VAR KONUYU AÇAN ARKADAŞA TEŞEKKÜRLER BOL SAĞLIKLI HUZURLU GÜNLER DİLİYORUM
 

mephisto17

Level 60
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Dec 15, 2017
31
8
78,205,050
1,829
Benim kanaatim bu durumu yeniliklerin yarattığı. Örneğin bu serverda herşey materyal üzerine kurulmuştu item olarak. bi-frost, 72 cap, bu kadar fazla cr olması.. bunlar myko ruhuna çok uzak ve her gelen yenilik serverin ömründen çaldı. yıllardır oynayarak gözlemledik bunu. Bunlar olacaksada ciddi zamana yayılmalı. bi-frost en az 2 ay olmamalı örneğin. 72 cap hiç olmamalı. Serverin kurucusu tl ile item satanların peşine düşmemeli. tl için oynayan oyuncuda kitleyi arttırıyor hacim sağlıyor çünkü. örneğin black chitin. shell dahil hiç bir armorun önemi kalmadı geldikten sonra. çitin +7 için emek verenler aptal gibi hissetti. hele 80 cap geldikten sonra neden usko yu değil myko yu oynasın insanlar ne farkı kalıyor ?
 

UchihaSasuke

Level 60
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Aug 28, 2017
837
832
273,015,600
9,202
Cyper db si her hali ile efsaneydi. Bir kisinin server yüzünden bıraktığını düşünmüyorum. Her haliyle keyifli ve güzeldi.
Problem serverin , serverlerin , oyunun rutinleşmesi. Oyüzdendir ki saglam bir kitle RiseOnline'ı sabirsizlikla bekliyor. 1 ay boyunca aynı şeyi yapmak insanı gercekten bayıyor. Bence bırakılmasindaki en etkili neden budur.
2. Olarak ta isim vermeye gerek kalmadan bangi swden bahsettigimi herkes anlayacaktır. Bunu her zaman söylemişimdir. Bu oyundan ciddi anlamda para kazanan bir kitle var ve konu para kazanmak olunca ki ( corona muhabbetinden milyonlarca insan işten cikarilmis ve paraya ihtiyac duyuyor , calisamiyorda ) o bahsettigim db gercekten güzel farm bırakıyor. Oyuzdende paraya ihtiyaci olan oraya gidiyor.
 

Jrapprentice

Level 60
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Dec 5, 2017
210
153
86,202,600
4,257
Bir çok sebebi vardır bunun ama en önemlisi konuyu tek taraflı olarak ele almamak gerekiyor. Günümüzde bir çok server açılıyor birde üzerine koronadan dolayı insanlar evde kalınca sayı daha da arttı. Oyuncu tarafından bakınca bazı kişiler ne aradığını bilmiyor hal böyle olunca çok kısa sürede oyunu bırakıyor. Cyper bir çok yönden iyiydi. Ben pvp sunucularına TheMYKO sayesinde geri döndüm forum üyeliğim eski olmasada yıllardır bu serverdayım. Gelişen, güzelleşen şeyler olduğu kadar bazı şeylerin hala yerinde saydığını da kabul etmek gerekiyor. Bunları da bir kaç madde ile açıklayayım.

- Eskiden başa bela bir ekran bugu vardı bir kaç server öncesinden düzeltildi.
- Materyal sistemi getirildi.
- Pusta sadece kc ile alışverişe başlandı.
- Raffle sistemi geldi.
Bunlar güzel şeyler, oyuna heyecan kattıklarını düşünüyorum. Tabi bunların yanında eskiden var olan ama artık görülmeyen "Nation Boss War" etkinliği kayboldu, şahsen başarılı buluyordum bu etkinliği neden kalktığını bilmiyorum.

Bir de yakın zamanda açılacak bir serverdaki bazı dikkat çeken özelliklere bakıp kendimize pay çıkaralım.

-Dc olduğunuzda "ReConnect" ile tekrar oyuna bağlanıp kaldığınız yerden devam edebiliyorsunuz, partide iseniz otomatik parti teklifiniz geliyor başkan afk bile olsa.
- Çevrimdışı pazar.
- İtem kiralama.
-Pazarda görünen ilk 4 iteminiz satıldığında aşağıdaki itemlerin sırayla yukarı çıkması.
- Pusta aldığınız itemi yarım saat içinde iade edebilme.
- Oyun içinde herhangi bir programa gerek duymadan video kaydı alabilme.
- Oyun içi drop list butonu.

gibi gibi bir çok yeni özellikler var. Bunları yazmamdaki amaç bir reklam ya da art niyet çabası değildir. Yıllardır güzel vakit geçirdiğim bir platformun rakiplerini iyi analiz ederek kendini geliştirmesini istiyorum. Her birinin dikkate alınacağına eminim, şimdiden tüm ekibe kolay gelsin.
 

Goddysey

Level 60
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Dec 7, 2017
104
108
80,402,850
2,401
Server özellikleri diğer açılan serverlar vs bunlar yan nedenler olabilir ancak . Sadece 150-200 ' Türk olmayan ' userla 1 sene açık kalan serverlar var . Kalite ve hizmet olarak da TheMYKO'nun yanına yaklaşacak düzeyde değiller . Tamamen Trdeki Knight online Communitysi ile ilgili serverların 1 ay dayanması. Bunun nedenleride :

1 - Çoğu arkadaş neredeyse 24 saat oyundan çıkmayarak hem oyunun içeriğini hem de oyundan alabileceği keyfi 1 ayda tüketiyor .

2 - Oyuna başlarken 1. hedef olarak para kazanmayı belirleyen arkadaşlar yeni server açılacak burada para kazanamam diye panikliyorlar.


Bu arada item 1 tık fazla kolaydı sanki . İlk gün gece 4 tane +7 raptor basıp 3. günü bekledim bilerek öyle +8 e denedim . +8 olursa servera zarar veririz diye ^^
 

iTUGRA

Level 60
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Jul 9, 2016
52
87
78,723,975
2,755
Müstahak abi bırakın kapasın sizene? Siz yönetim olarak gereken özveriyi gösteriyorsunuz zaten , afedersinizde gb satıcam diye serverın anasınııı s.... , neyse buna birşey demeyeceğim herkes kendine göre haklı. Napcaksınız biliyor musunuz nacizane haftaya yeni server açın valla çok ciddiyim , açın abi , sonuçta yine diğer açılan 3 günlük servera gb satma mantığıyla geçen aaa ulan olm TheMYKO açılıyor geçiyoruz bırakın burayı ameke desin , bekliyorum haftaya serveri.. Trailer falan vermeye gerek yok , valla ben bekliyorum.
 

IChimaera

Level 60
7 Yıllık Üye
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Jun 25, 2015
305
388
214,407,600
4,925
Müstahak abi bırakın kapasın sizene? Siz yönetim olarak gereken özveriyi gösteriyorsunuz zaten , afedersinizde gb satıcam diye serverın anasınııı s.... , neyse buna birşey demeyeceğim herkes kendine göre haklı. Napcaksınız biliyor musunuz nacizane haftaya yeni server açın valla çok ciddiyim , açın abi , sonuçta yine diğer açılan 3 günlük servera gb satma mantığıyla geçen aaa ulan olm TheMYKO açılıyor geçiyoruz bırakın burayı ameke desin , bekliyorum haftaya serveri.. Trailer falan vermeye gerek yok , valla ben bekliyorum.
Dediğimi tekrar Diyorum GB ALAN VE SATANLARI BANLIYACAN ACIK VE NET.
 
  • Like
Reactions: DothKhal and JAXES

corrick2

Level 50
1 Yıllık Üye
Chatter
Jan 6, 2020
12
13
19,444,425
1,616
Öncelikle herkese selamlar

3 DB'dir @Kojiro 'nun serverin'da keyif ala ala dibine kadar oynuyorum ve bazı gözlemlediğim şeyleri sizlerle paylaşmak isterim.

Öncelikle oynadığım 3 farklı server için de en zevk aldığım ve oyundan çıkmak istesem de çıkamadığım server Kronostu. Bunun sebebi ise şunlardı;

-Materyal sisteminin geç gelmesi.
-Bifrost'un olmaması
-Level cap sisteminin geciktirilmesi
-CZ'nin Ronark Land olması
-İtem kıtlığının olması vbvb.

Bunun gibi benim örnek gösteremediğim bir sürü güzel özelliği vardı ama yine'de bu serüven 1 ay sürdü. Ben bunun sebebinin ''Oyuncu Kitlesi'' olduğunu düşünüyorum. Çünkü Kronos'tan sonra ki açılan serverlarda da aynı ekipler oyundan birşey elde edemeyince(clan sıralaması,ws turnuvası vsvs) karalama politikalarına hız kesmeden başlıyor. E bu oyunun kitlesi'de biri camdan atlayınca arkasın'dan atlayan bir kitle olduğu için onlar'da bu politikaya ister istemez dahil oluyor. Evet @Kojiro belki serverların'da hata yapıyor ama bunu birlikte düzeltmek yerine o kanser kitle bu oyunun tabiri caizse içine edip defolup gidiyor ve olan bizim gibi oyunu dibine kadar oynamak isteyen userlara oluyor.

Cypher'a gelince bu serverin tek eksikliği tüm itemlere galiba kolay ulaşmamız'dı. Kronost'ta belki oyun sonun'da yaptığımız itemleri burda oyunun 1. haftasın'da yapmamız bizi erken doyuma ulaştırdı. Neden erken item yapabildik sorusuna'da yanıt olarak;

-Materyal sistemi
-Chaos ve İsillion Stone sistemi
-Erken Bifrost açılması diyebilirim. @Kojiro herhalde kimsenin itemsiz kalmasını istemediği için bu yolları izledi ama insanoğlu erken ulaştığı şeylerden çabuk vazgeçiyor maalesef bence bu server'da tek hatası buydu. Onun dışın'da tekrar o saçma oyuncu kitlesine atacağım suçu. Oyunu her fırsatta bırakmak isteyen, açılan 5 para etmeyecek yeni serverla'ra kayma isteği olan, yapılan her yenilikte yönetime salyalı bir şekilde itiraz eden o gereksiz kitle yine bu oyunun sonunu getirmiştir.
Ben @Kojiro , @HADES ,@AFRO 'ya Bize 1 aylık güzel bir serüven yaşattığı için tekrardan teşekkür ediyorum. sağlıklı günler.
 

WeezeR

Level 60
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
May 7, 2019
38
77
78,876,600
3,428
''Light farm'' gelen taş sistemiyle no farma kadar düşürüyor serveri.Kendimden örnek vereyim 1 hafta yalnızca baron cardinalde drop sc ile solo genie afk farm yaparak sadece cr den cr ye pk atarak 5 günde dual rol ske ve gold skulumu yaptım.Bowl dönmeden dm kesmeden eslantta boss aramadan.Kalan günlerimi de taşlarla kumar oynarak öldürdüm.Oyunun doyum noktasına cok hızlı ulaşılıyor ve haliyle insan sıkılıyor bence en önemli etken bu.
2. etken ise server ödülleri, kronos 1vs1 event zamanı bitti cypher clan vs zamanı bitti ödül tarihleri sanki server sonunun tarihiymiş gibi algılanıyor.Tek bir vs eventa 10bin verecegine 15 günde bir yapacam de 3k 3k ver mesela.Haftalık solo ve clan birincilerine ver mesela.Tek seferde dünyaları vermektense haftalık ya da 15 günlük periyodlarla bol bol ödül verin ki hem ''büyük ödülü aldık server miladını tamamladı'' algısı ortadan kalksın hem pastadan farklı kişiler nasiplensin
Ayrıca cz ve eslant boss stone süreleri tamamen random olmalı o stonelar saatlerce bowl dönenin eslant kovalayanın hakkı olmalı tam saatinde 1 pt adam gelip drobu alıp gidenin değil
 
Last edited:

DirtyR0xy

Level 60
7 Yıllık Üye
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Jun 22, 2016
168
93
83,150,100
3,173
Türk insanının tipik özelliği şudur bir yere bir yatırım yapıyorsa bunun karşılığında yatırım yaptığını kurtarma çabasındadır yada bunun üstüne ekleme ve karlı ayrılma düşüncesindedir. x bir Server oyunda İtem gb satışının serbest olacağını duyurduğu zaman Türk oyuncu kitlesi bunu Kaçırılmaz bir fırsat olarak değerlendirmektedir. Herşey güllük gülüstanlık giderken her gidenin oyunun ve yönetimin tutumundan memnuniyet belirtmesi tüm gözleri bu konuya çevirmektedir. TL düşkünü bir tayfa var ve oyunu keyif almak için değil kazanç olarak görüyor bu gibi kişiler yüzündende oyunun ömrü kısa sürüyor.
 
  • Like
Reactions: AFRO and theSperman

Xuaszeixash

Level 60
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
Jul 6, 2015
46
18
78,418,725
2,763
sadece themyko ve TheMYKOya ait bir özellik değil bir ayda bitmesi. tüm mykolar hemen hemen bir ay sürüyor db süper olsun olmasın. belkide sizin düşünceniz yanlış neden 3 4 ay sürsün ?zaten bir süre sonra eşit pk servere dönüyor. insanlar eşit pk serverlerde item farkı olmadıgı için oynamıyor mykoya geliyor.mykoda eşite dondugunde haklı olarak sıkılıyor salıyor hep aynı şey diye.usko neden oynanıyor sanıyorsunuz gb değerli diye.burda her gb alanı satanı banlarsanız 20 30kişi czde pk atarsınız.sistem gayet iyi server hala açık isteyen girsin oynasın adam kapatmıyor ya serveri.
 

lNihilist

" Trust me , Im an engineer ... "
1 Yıllık Üye
Chatter
Jan 8, 2020
69
80
78,693,450
2,256
Konu başlığı , içeriği ve argüman seviyesi cidden hoşuma gitti ...
Gayet verimli ve üsturuplu bir beyin fırtınası görüyorum ki bu yaptığınız eyleme " nominal beyin fırtınası " deniliyor .
Normalde şahsen ilk TheMYKO deneyimim , Kronos sunucusunda idi ... @IChimaera nın tavsiyesiyle .
Kronos son bulduktan sonra ( ki bu son buluş kullanıcı eksenine bağlı oluşan bir son idi ) rutinlerime odaklandım , diğer yandan da bulunduğum ekip çevresinden tek tük insanla hafif bir sunucuda oynamayı tercih ettim ki rutinlerimin sarsılmaması için .
Sonrasında Cypher ın açılışını duydum , @IChimaera ve @ANT1PKK dan , fakat o dönemlerde rutinlerime odaklıydım , Covid-19 denilen Wuhan BLS de Çinlilerin elinde patlattığı meret tüm rutinlerimin içine edince tekrardan bir şans veresim gelmedi değil , kah eğlendim , kah sinirlendim , kah sabrettim , kah bezdim ...
Ama yetkili ve teknik kadronun ilgisi , alakası ve samimiyeti üstüne 5 yıldır bulunduğum hiç bir private sunucuda rastlamadım .
Yeri geldi ekipçe fantezi niyetine girdiğimiz bir private sunucuda , sunucu sahiplerinin kullanıcı karakterleriyle 2vs2 atmışlığımız da oldu , tabi bu 2vs2 lerin birinde Half-Hand Skill Casting dediğimiz yarım el table inject kullanan sunucu sahibine bile rastladı bu gözler .
Malum private sunucularda oluşan bu kısır döngünün nedenlerinin çoğunu @Morpheus ve pek çok kişi belirtmiş ama atlanan birkaç teknik kısım var .
1. Sunucu sisteminin 2-3-4-5 sunucya kadar çıkarılıp USKO & EUKO benzeri bir çark döndürülememesi ( kullanılan versiyon ve database editor unden kaynaklı . )
2. İstemci optimizasyonu ( Client üzerindeki editor un hakimiyet konusundaki yetersizliklerinden kaynaklı )
3. 1VS1-2VS2-8VS8-Clan VS Clan bazlı bir lig , veyahut Server Wars gibi çark döndürülebilecek herhangi bir oluşumun sağlanamaması . ( ilk 2 maddeye bağlı nedensellikten ötürü )
4. Bahsedilen diğer konular ( Serbest piyasa , doğal seleksyon , eliminasyon, pragmatizm vb. gibi durumlar )

Açıkçası oynadım , vaktimi iyi kötü harcadım . Vedamı ederken de daima nedenlerimi anlaşılabilir bir argümanla bu foruma yazıyorum ki bu tamamen bu forumun ortamını birazcık beğenmiş olmamdan kaynaklı .
Zaten tüm önermelerimi bizzat @Kojiro ya ifade etmiştim , köşemden bu nominal beyin fırtınasıın takip edip çayımı yudumlayacağım .

Ek olarak .... Cypher'a vedamı ederken " yaşlı kurt " tabirinde şaka yapmamış olduğumu @IChimaera bizzat biliyor . :D

Bu denli bir argüman yapısı görebildiğim ve takip edebildiğim için hepinize müteşekkirim .
Sağlıcakla kalın ,
- Oguzhan
 

DISEQ

Level 60
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Chatter
May 21, 2017
152
198
84,981,600
4,165
Ben server boyunca pazardan metaryel toplamadan sadece crlerden toplayıp kırdıklarım ile 4x rol (2tanesi oyunun 2.ve3.günü) 3x roc 2x ske belt 2x elf belt ve onlarca daha low itemler çıkardım fakat clanımla kestiğim 10x isinin quest randomdan 2x crystal ring(klandaki diğer 7 arkadaşımda crystal ringdan daha iyi bir uniq droplamadı bu isi questinden) , klanımla kestiğimiz ortalama 60 70 ten fazla chaos boss'u drobundan sadece 1x rom aldık ve rakam ve droplarda herhangi bir yalan ve abartı yok , gerçek bu. bowlda patlattığımız boss questlerini ve kestiğimiz bowl bosslarının drop rezilliğini kelimelerle ifade edemem. bowl bossları şiddetle random olmalıydı ve bence sunucunun kısa sürmesinin sebebi olan ana şey metaryelin sisteminin olması ve metaryel droplarının eslant ve bowl droplarının haddinden fazla önüne geçmesine bağlı olduğunu düşünüyorum. ayrıca tl ödül bütçesinin dağılımını da diğer arkadaşlar gibi bende yalnış ve eksik buldum , light farm'a karşıyım hala şiddetle kojiro'nun 2010-2013 yılları arasındaki database'ine tekrardan dönmesini istiyor ve bekliyorum.
her şeye rağmen yaklaşık 3 hafta şahsi düşüncem genel olarak çok keyif aldım yeni sunucularda görüşmek üzere iyi forumlar herkese.
 

theory

Level 60
7 Yıllık Üye
6 Yıllık Üye
5 Yıllık Üye
4 Yıllık Üye
3 Yıllık Üye
2 Yıllık Üye
1 Yıllık Üye
Yazar
Dec 1, 2016
104
463
118,070,700
7,299
Tüketmek çöpü getirir. Lütfen yerlere atmayın.


Benim ilk oynadığım sunucu da iki ay aktifti. Buranın mini endüstri olduğunu, ve yatırım gerektirdiğini sananlar var oldukça onulmaz boşluklar daim olacaktır. Kalıcı olmayan bir sistemi bayağı bayağı para ile yağlamayı doğru bulmuyorum. Babashopcular bence Vakkonun temettü hisslerine parayı bassınlar. Böylece kısa kısa aralıklarla iyi rakamlar elde edebilirler. Bunun yanında buradaki sistemin sahibi iyi bir çark döndürse bile, oyunun içini sürekli ios sistemi gibi güncellemesi kendi nezdimde büyük bir hata.




Yarasa değilde 5G diyorlar mevzunun aslına; bilemiyorum.
Sağlığınıza dikkat edin lütfen.
 
Last edited: